Открито писмо на Национален фенклуб Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 22 сеп 2010 19:10

Уважаеми г-н Борислав Михайлов

Ние , привържениците на “Черно море”, сме разочаровани и възмутени от тенденциозното съдийство на Николай Йорданов на мача ни с Левски на “Тича”. Реферът не се придържаше към правилата , показа различен критерий на ръководство и по този начин предреши крайният изход и помогна на гостите за победата с 3:2. Видеозаписът от срещата ясно показва , че Йорданов допусна много грешки. Фрапиращите са три – неотсъдена игра с ръка на Тасевски преди втория гол на Левски , несъществуваща дузпа за сините за третия им гол и неотсъдена дузпа за Черно море.

Припомняме , че когато през декември 2009 г победихме Левски с 4:1 за купата у дома , сините пуснаха жалба за отменен техен гол и бе сменен шефа на съдиите Димо Момиров. Сега нашето ръководство се жалва за измислената дузпа за Левски и очакваме БФС да покажат принципност и да наложат адекватни санкции.

Шефът на съдиите призна, че ключовият момент в срещата на 20 септември във Варна е свързан с несъщестуваващата дузпа за сините и намекна за наказание на Йорданов. Ние обаче смятаме , че трябва да се промени кардинално начина на работа със съдиите у нас. Нека тези , които се занимават със съдийство в България , да копират модела от Германия, Холандия,Англия,Испания и други водещи футболни държави. Там арбитрите не се съобразяват с имената на отборите и отсъждат това , което виждат. Така върху резултатите влияят единствено спортно-техническите достойнства. Докато съдиите у нас свирят със страх или слугуват на определени клубове, футболът ни няма да се развива в правилната посока. Нещо повече. Реферите ще прогонят публиката от трибуните,след като погазват предназначението на футбола – игра , създадена да носи радост и удоволстие на хората.

22.09.2010 Национален фенклуб на Черно море

гр. Варна Предеседател : Иван Михайлов

http://chernomorepfc.bg/bg/

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Открито писмо на Национален фенклуб Черно море

Мнениеот DANS » 22 сеп 2010 21:38

Заради такива арбитри вече почти съм се отказал да гледам БГ футбол :evil:
От Перуката да чакате реакция е все едно да получите "от умрял писмо", не знам кога на всички ще ни писне и ще изринем мафията от БФС :twisted:
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 сеп 2010 21:44

Не е проблема в арбитрите момчета, а в нашата народопсихология.
Не е нормално когато бъдат обявени съдийските назначение на мига всяка медия да почва да търси конспирации и провокации които манипулират и нагнетяват напрежение.

Само за последните два кръга в у нас има поне 4 примерна.
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 сеп 2010 03:16

Тази тема силно намалява откъм несъгласни мнения, но нейсе, демокрация в действие. Факта е, че декларацията е безумна. Не само като се гледа миналия мач. Съдията спести всичко, което можеше да спести. Като видя, че и това не помага на очевидно много по-слабия морски тим, просто реши да свири каквото види. Дузпата имаше достатъчно добро гифче, едва ли има някой, който дане го е гледал. Няма какво повече да се каже - дузпа и твае. Точно както беше преди година - гол и тва е. Опс... не беше гол и тва е..

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 сеп 2010 03:19

За дузпата може да се спори, а гифчето също зависи кой го прави и в кой момент! Но стига вече с тази дузпа, а и на вас не ви ли писна с този мач зимата? Нас критикувате, че сме били ревали, а вие какво правите? Айде, че пак се отклонихме от темата...
А демокрацията не значи свободия, ок?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 сеп 2010 03:22

[offtopic]Моето изтрито мнение не противоречеше на нито едно правило. Демокрацията не значи тоталитаризъм. Казвам си мнението по декларацията, защо ми оспорваш правото?[/offtopic]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 сеп 2010 03:34

[offtopic]
tprodanov написа:Моето изтрито мнение не противоречеше на нито едно правило. Демокрацията не значи тоталитаризъм. Казвам си мнението по декларацията, защо ми оспорваш правото?
[/offtopic]
[offtopic]Както имаш права, така и задължения- има си правила, които се спазват... Спама е забранен, а писането на неща извън темата се счита за спам.. Ьа него се санкционира- колко време трябва да ти фго кажа, че точно това ме спира да перодължаваме дискусията в онази тема? Седни и прочети правилата и не ги тълкувай по свой начин! Стар потребител си не се излагай.. Никой не ти ограничава правото, да не сме в концлагер, а аз да съм ти надзирател :mrgreen: Стига глупсоти.... И има един бутон офтопик ,поне като ще спамиш го използвай! Както забеляза когато говориш по темата мнението ти седи![/offtopic]

BlueRadiotherapist
Контакти:

Мнениеот BlueRadiotherapist » 23 сеп 2010 06:59

Не ми е ясно кой умник ми изтри мнението,в което нямаше никакви цинизми.Модератори ли сте,какви сте не знам,но тези с правописните грешки ги оставяте,а някой който напише болезнени истини го триете.В писъмцето си фенклубът на Черно Море е пропуснал да изброи ситуации,в които ако бе свирено,както във Висшата Лига ,за която морячетата плачат,варненци трябваше да завършат мача в камерен състав.Имам предвид операционните намеси срещу Жо,Кривия,Дембеле и Дарко.

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Мнениеот I love Black Sea » 23 сеп 2010 07:16

BlueRadiotherapist написа:Не ми е ясно кой умник ми изтри мнението,в което нямаше никакви цинизми.Модератори ли сте,какви сте не знам,но тези с правописните грешки ги оставяте,а някой който напише болезнени истини го триете.В писъмцето си фенклубът на Черно Море е пропуснал да изброи ситуации,в които ако бе свирено,както във Висшата Лига ,за която морячетата плачат,варненци трябваше да завършат мача в камерен състав.Имам предвид операционните намеси срещу Жо,Кривия,Дембеле и Дарко.

когато Гара получи 1-ви жълт това трябваше да му е втория ... ама сега ще отречеш щот не ти е удобно + това и от ваще имаше хора за ЧК и ако беше свирил съдия от англия :

1. няма дузпа за вас
2.втория ви гол не се зачита защото преди това имаше игра с ръка
3. когато Гара получи 1-ви ЖК щеше да му е втори
4. щеше да има дузпа за нас
5. и двата обора нямаше да завършат с по 11 играчи

аре лек ден ;)

Върни се в “Черно море”