На мен лично, когато агитката и козирката се редуват "Запей" .. "за моряците"
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Вие па да не видите нещо...
П.П.Абе кво стана с Жардел?
Не съм от Варна нито пък ме вълнува кой какво пее ,ама вие имате ли патент за тия песни,че нещо ми се губи ?Messinho написа:От Варна съм и съм луд привърженик на ЦСКА. Не харесвам Черно море и не мога да разбера каква ярост има в тези фенове. Защо копирате песни ? Тъпи ли сте, че не можете да измислите. Вярно имате, но повечето са взети от големите клубове в България. Според мен този отбор е най - смешният. Черно море се мисли за голям отбор, но феновете не ходят на мачове. Вярно и на ЦСКА не ходят хора в последните мачове. Уж сте фенове, а сега разбирам, че в Севлиево има 20 човека. Според мен трябва да се засили подкрепата..резултатите говорят в последните три мача...стискам палци на моряците да излязат от тази дупка !
Messinho написа:delqnski47 написа:Вие па да не видите нещо...
В момента търка пейката...
maldin1 написа:Не съм от Варна нито пък ме вълнува кой какво пее ,ама вие имате ли патент за тия песни,че нещо ми се губи ?Messinho написа:От Варна съм и съм луд привърженик на ЦСКА. Не харесвам Черно море и не мога да разбера каква ярост има в тези фенове. Защо копирате песни ? Тъпи ли сте, че не можете да измислите. Вярно имате, но повечето са взети от големите клубове в България. Според мен този отбор е най - смешният. Черно море се мисли за голям отбор, но феновете не ходят на мачове. Вярно и на ЦСКА не ходят хора в последните мачове. Уж сте фенове, а сега разбирам, че в Севлиево има 20 човека. Според мен трябва да се засили подкрепата..резултатите говорят в последните три мача...стискам палци на моряците да излязат от тази дупка !
I love Black Sea написа:Messinho написа:delqnski47 написа:Вие па да не видите нещо...
В момента търка пейката...
да е имаме си мега звездата Божилов които от 5 метра не може да вкара![]()
иди и обяснявай на кретена Попов ...
I love Black Sea написа:пич така може да се каже и за Левски и ЦСКА пример и двата отбора ПЕЯТ : Коо сега е номер 1 и не се знае кои от кои е видял
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта