Данийл Ратников
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Данийл Ратников
Ратников е футболист с безспорен талант. Едвали има човек във форума, който да не го иска в стартовите 11. Затова на мача с Левски, цялата агитка да скандира неговото име. Ако 2ма почнат( от форума ), цялата агитка ще почне, който е навит да пише. А ако паднем от Левски - ВСИЧКИ ОСТАВКА !
- wicked1913
- Контакти:
Re: Данийл Ратников
Ей шматка след 2 дена имаме мач в Севлиево,след което чак е мача с Левски!
Или не ви се говори за Севлиево,защото все пак няма да го дават по тв... и никой не го ебе,че ще има такъв мач -
Или не ви се говори за Севлиево,защото все пак няма да го дават по тв... и никой не го ебе,че ще има такъв мач -
фалшива коса - фалшив футбол!
-
- Контакти:
wicked1913 написа:Ей шматка след 2 дена имаме мач в Севлиево,след което чак е мача с Левски!
Или не ви се говори за Севлиево,защото все пак няма да го дават по тв... и никой не го ебе,че ще има такъв мач - мършииииииииииииии
Мач със Севлиево? И ако бием ? ФУТБОЛИСТИТЕ СА НОМЕР 1. Велизар е най-подходящ за треньор...след мач с звездите на Видима Раковски начело с Герасим Заков. Ем не е така. Дори да бием Видима, се вижда че не играем добре. Има ли прилика между мачовете при Кольо Спасов и най-добрия мач на Велизар Попов този сезон. Еми то срещу ЦСКА..дето са в криза. И какво направихме..

Ти тъп ли си или се правиш на такъв ? Той ти казва да отидете на мача а не ти говори за играта на отбораа .. 

-
- Контакти:
Интересно е, че вече променихте "ако не бием да се маха" с "ако не пусне еди-си-кой да се маха".
Малоумник съм защото съм един от малцината които не са изсипали една кофа виртуални лайна върху Велизар и отбора ли?
Мач в Севлиево има, има и организирана екскурзия, но вие се молете за Ратников и псувайте Велизар.
Малоумник съм защото съм един от малцината които не са изсипали една кофа виртуални лайна върху Велизар и отбора ли?
Мач в Севлиево има, има и организирана екскурзия, но вие се молете за Ратников и псувайте Велизар.
Ф.К.Ч.М.
-
- Контакти:
motion_man написа:Интересно е, че вече променихте "ако не бием да се маха" с "ако не пусне еди-си-кой да се маха".
Пак ще ви кажа - малоумници.
Аз също БЯХ от малцината, докато не прочетох че сме подписали ОФИЦИАЛНО с изгонен от Академик София

-
- Контакти:
motion_man написа:Интересно е, че вече променихте "ако не бием да се маха" с "ако не пусне еди-си-кой да се маха".
Пак ще ви кажа - малоумници.
Каде е тази екскурзия я дай инфо ,че и аз търся
-
- Контакти:
Aз много харесвам Ратников.Някой знае ли защо не го пускат в игра?Той дойде едновременно с Г.Аврамов примерно.Аврамчето също не игра много и го освободиха,а Ратников не.Обаче пък не го и пускат в игра,да не би да има "нефутболна" причина?
А това че сме подписали с някого не ме безпокои,не вярвам да изяде мястото на наш юноша.Като си спомня миналия сезон колко контузени се бяха събрали по едно време...
,може пък това момче да е полезно.Пък и нали искаме нападател голаджия,тоя не е ли такъв?

А това че сме подписали с някого не ме безпокои,не вярвам да изяде мястото на наш юноша.Като си спомня миналия сезон колко контузени се бяха събрали по едно време...

-
- Контакти:
15 лв доколкото знам.
Вдигни се до фенклуба и питай.
Всички знаете къде е.
Вдигни се до фенклуба и питай.
Всички знаете къде е.
Ф.К.Ч.М.
+1 глас за Ратников, и изобщо Малоумна работа... къде са журналистите в случая да попитат В.П. защо не го пуска?
Какво обяснение ще даде ми е много чудно
Какво обяснение ще даде ми е много чудно