Добруджа - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Добруджа - Черно море

Мнениеот Sole » 04 сеп 2010 10:28

Добруджа чака Черно море за контрола
Футболистите на Добруджа и Черно море ще запълнят паузата в родното ни първенство с контрола. Мачът ще се играе днес от 10.30 часа на стадион "Дружба.
Треньорът на добричлии Диян Божилов заяви за ВарнаУтре.бг, че поради контузии проверката с "моряците" ще пропуснат нападателите Павлин Тодоров и Славомир Илиев и защитникът Николай Илиев. На вратата обаче ще бъде Христо Николов-Бучи, който поради контузия пропусна мачовете от началото на първенството. Очаква се в проверката да вземат участие две момчета от юношеския състав на клуба - Ивайло Лазаров и голмайсторът Филип Филчев.
Междувременно стана ясно, че бразилецът Марко Тиаго, който играе в Черно море, има разтежение на бедрен мускул и ще пропусне съботната проверка. За сметка на това има вероятност на стадион "Дружба" да играе друг бразилец - двукратният носител на Златната обувка Марио Жардел.

Потребителски аватар
Icaka1432
Контакти:

Re: Добруджа - Черно море

Мнениеот Icaka1432 » 04 сеп 2010 10:57

1:1 според мене :(

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 04 сеп 2010 11:03

Пълно затъмнение за мача,явно се провежда при пълна секретност 8-) Никъде няма инфо за развоя на мача :?

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 04 сеп 2010 13:01

бием 3:1,но няма информации
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 04 сеп 2010 13:12

Черно море победи с 3:1 Добруджа като гост в контролна среща.И трите попадения за варненци вкара п олузащитникът Даниел Димов. През първото полувреме на моряците им отмениха три гола, дело на Адемар, Домакинов и Жардел. И трите бяха поради засади, като най-спорна е тази при попадението на защитника.
В 42-ата минута домакините от Добрич поведоха с гол на Тодоров, който се разписа от границата на наказателното поле.
След почивката двамата треньори направиха по няколко смени, едната от които бе Даниел Димов в състава на Черно море. Младият футболист успя да вкара три гола в 70-ата, 74-ата и 82-ата минути.
Черно море започна в състав: Илко Пиргов, Радослав Бачев, Танко Дяков, Никола Домакинов, Янчо Андреев, Адемар Жуниор, Георги Илиев, Даниел Георгиев, Станислав Стоянов, Георги Божилов и Марио Жардел.
--------------------------------------------
Браво на Дидо!Къде е онзи специалист сега да се изкаже и да получи още един среден пръст :lol:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
krux
Контакти:

Мнениеот krux » 04 сеп 2010 13:22

И какво като бием, това е някаква тъпа контрола с треторазряден отбор.

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 04 сеп 2010 13:26

Ами да бяхме паднали тогава!!!Но ако бяхме паднали отборът нямаше да е треторазряден,мачът щеше да има значение и щеше да има приказки нали?Щом бием-не е важно,правилно 8-)

Потребителски аватар
evergreen
Контакти:

Мнениеот evergreen » 04 сеп 2010 14:15

Явно си го изкара на Добруджа заради някои фанатици. ;) :mrgreen:

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 04 сеп 2010 14:34

Отборът на Добруджа въобще не е подготвен за мач срещу Черно Море, не знам каква е била целта на тази контрола, да ядосат феновете можеби...
Изображение

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 04 сеп 2010 15:05

maximalniq написа:Отборът на Добруджа въобще не е подготвен за мач срещу Черно Море, не знам каква е била целта на тази контрола, да ядосат феновете можеби...

Точно така,да бяха играли по-добре срещу юношите страша възраст.Целта на подобни контроли със третокласни отбори е да заблудят феновете ,че имат изобщо някакви успехи и да продължи агонията с връзкаря Велизар на чело,много ефтина манипулация.

Върни се в “Черно море”