Милен Петков: Слабите мачове на Черно море приключиха

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

zeleniq
Контакти:

Милен Петков: Слабите мачове на Черно море приключиха

Мнениеот zeleniq » 01 сеп 2010 16:14

Според Милен Петков "Черно море“ има отборен потенциал, за да излезе от незавидната ситуация, в която попадна. Както е известно, от "Тича“ афишириха за цел УЕФА, но след V кръг вече изостават с 6 точки от топ 3.
"За мен нищо фатално не се е случило, нито пък има повод за притеснение. Откакто съм тук, няколко пъти сме попадали в подобно положение и сме излизали от него с победи. Така очаквам да стане и сега. Има още 25 мача“, заяви за "Народно дело“ Петков. Бившият национал напомни, че някои отбори си играят слабите мачове в началото на първенството, други по средата, а трети – накрая. "Иска ми се да вярвам, че нашите слаби мачове минаха и занапред ще имаме повод за радост. Разполагаме с достатъчно добри изпълнители и балансиран състав, за да побеждаваме“, допълни Милен.
Днес шефовете ще се срещнат с отбора и ще искат да разберат от играчите кои са причините за лошия старт. Възможно е на футболистите да бъдат наложени санкции, които ще отпаднат при спечелване на определен брой точки до края на есенния полусезон.
С разрешение на треньора Йордан Юруков ще се присъедини към тренировките утре. В момента халфът разпуска с походи в Пирин планина над родния му Разлог.
Междувременно на "Тича“ имат три варианта за спаринг по време на паузата в първенството. Единият от тях е мач с румънски клуб. Кой ще е съперник на "моряците“, ще стане ясно, след като в клуба разберат в колко часа ще започне следващия им двубой в "А“ група с "Видима“ на 12 септември. В момента "Черно море“ разполага с три програми с различен час за срещата в Севлиево – 16, 17 и 18.

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Re: Милен Петков: Слабите мачове на Черно море приключиха

Мнениеот thebully » 01 сеп 2010 16:56

Милене,Милене поне не се излагай с тези интервюта-къде ти са конструктивните халфове които да ти правят играта на отбора ,а,къде са???На мястото на Кривия и Борносузов кои играчи взехме,бедна ти е фантазията какви погроми ни чакът още,футболисти трябват,футболисти
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
shamana1912

Мнениеот shamana1912 » 01 сеп 2010 17:30

Проблема са ви мачовете навън,иначе на "Тича" мачкате яко,с изключение на последния мач само.Ако искате зона УЕФА,трябва да се взимат и гостуванията.Пожелавам ви успех,дано се оправите.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 01 сеп 2010 18:48

Бай Миле е оптимист.Както ръководството на отбора.Защото няма никак да се изненадам,ако слабите мачове,тепърва продължат.
Само Черно море.

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Мнениеот I love Black Sea » 01 сеп 2010 19:26

garfild8 написа:Бай Миле е оптимист.Както ръководството на отбора.Защото няма никак да се изненадам,ако слабите мачове,тепърва продължат.

и аз така мисля но дано да грешим :!: :x

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 01 сеп 2010 19:59

Не бай Миле е оптимиста,а вие-песимисти.Все едно мислите пораженчески.Не обичам такъв манталитет,говорите като роби,като лумпени.Хубаво,били са ни и какво от това?Пак ще чакам всеки мач само победа,и 15 загуби да има Черно Море в 16-тия мач пак ще мисля и ще чакам само едно-победата.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 01 сеп 2010 20:12

Конкретно за мен,никога не съм мислил пораженчески за Черно море.По-скоро реалистично.Айде ще видиме кога В.П.ще направи силен отбор.Със същото око гледам и трупата на Мъри.Откак не ми дреме за него,от миналото лято,все чакаме Синоптика да направи силен отбор,ама...дръжки. :lol: Та затова гледам по този начин,защото ми писна да се надявам.Каварна беше капката която преля.Ама както и да е.Не чакам и не те карам,да ме разбираш.
Само Черно море.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 01 сеп 2010 20:19

Милен е имал предвид,че следващия мач твърдо бием......Добруджа. /само дето деликатно пропускат да съобщят къде ще се играе мача/ 8-)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 01 сеп 2010 20:23

Sole написа:Милен е имал предвид,че следващия мач твърдо бием......Добруджа. /само дето деликатно пропускат да съобщят къде ще се играе мача/ 8-)

Защо да казват?Така и така има малко хора на Тича,викаш сега да НЕ могат да идат и най-запалените фенове.Демек оптимистите. :lol: Ще им е по-лесно на играчите,защото като няма кой да храни В.П.,отбора бие. :?
Само Черно море.

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 01 сеп 2010 21:55

Sagittarius написа:Не бай Миле е оптимиста,а вие-песимисти.Все едно мислите пораженчески.Не обичам такъв манталитет,говорите като роби,като лумпени.Хубаво,били са ни и какво от това?Пак ще чакам всеки мач само победа,и 15 загуби да има Черно Море в 16-тия мач пак ще мисля и ще чакам само едно-победата.

Само така Стрелец!Такова мислене искам да имат моряците!Иначе след всяка загуба ще се чудим кого да сменим.
Я да видим,кой помни загубата от Спартак Плевен 0:1,през 98?Кой беше на стадиона(да вдигне ръка)?Кой вкара гола за тях?Тогава крещяха ли "Оставка"?Обидени ли бяха че точно тях никой не ги разбира(освен един-двама)?
Наистина ли мислите че като махнат В.П.,ще почнем да газим?
В.П. е от 7 години в клуба.Работил е с юношите и младежите :) .Значи най-добре ги познава и може да ги налага!Бил е поне помощник по онова време за което всички дружно ридаем!Значи помни и е участвал в "онези дни"
Някой ден ще го махнат,не се тревожете,то и Божил вече го няма,след оня първи кръг със Славия-0:1.Леле колко крещяха тогава!

Върни се в “Черно море”