Според Милен Петков "Черно море“ има отборен потенциал, за да излезе от незавидната ситуация, в която попадна. Както е известно, от "Тича“ афишириха за цел УЕФА, но след V кръг вече изостават с 6 точки от топ 3.
"За мен нищо фатално не се е случило, нито пък има повод за притеснение. Откакто съм тук, няколко пъти сме попадали в подобно положение и сме излизали от него с победи. Така очаквам да стане и сега. Има още 25 мача“, заяви за "Народно дело“ Петков. Бившият национал напомни, че някои отбори си играят слабите мачове в началото на първенството, други по средата, а трети – накрая. "Иска ми се да вярвам, че нашите слаби мачове минаха и занапред ще имаме повод за радост. Разполагаме с достатъчно добри изпълнители и балансиран състав, за да побеждаваме“, допълни Милен.
Днес шефовете ще се срещнат с отбора и ще искат да разберат от играчите кои са причините за лошия старт. Възможно е на футболистите да бъдат наложени санкции, които ще отпаднат при спечелване на определен брой точки до края на есенния полусезон.
С разрешение на треньора Йордан Юруков ще се присъедини към тренировките утре. В момента халфът разпуска с походи в Пирин планина над родния му Разлог.
Междувременно на "Тича“ имат три варианта за спаринг по време на паузата в първенството. Единият от тях е мач с румънски клуб. Кой ще е съперник на "моряците“, ще стане ясно, след като в клуба разберат в колко часа ще започне следващия им двубой в "А“ група с "Видима“ на 12 септември. В момента "Черно море“ разполага с три програми с различен час за срещата в Севлиево – 16, 17 и 18.
Милен Петков: Слабите мачове на Черно море приключиха
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Милен Петков: Слабите мачове на Черно море приключиха
Милене,Милене поне не се излагай с тези интервюта-къде ти са конструктивните халфове които да ти правят играта на отбора ,а,къде са???На мястото на Кривия и Борносузов кои играчи взехме,бедна ти е фантазията какви погроми ни чакът още,футболисти трябват,футболисти
HASTA DE LA VICTORIA
- shamana1912
Проблема са ви мачовете навън,иначе на "Тича" мачкате яко,с изключение на последния мач само.Ако искате зона УЕФА,трябва да се взимат и гостуванията.Пожелавам ви успех,дано се оправите.

Бай Миле е оптимист.Както ръководството на отбора.Защото няма никак да се изненадам,ако слабите мачове,тепърва продължат.
Само Черно море.
- I love Black Sea
- Контакти:
garfild8 написа:Бай Миле е оптимист.Както ръководството на отбора.Защото няма никак да се изненадам,ако слабите мачове,тепърва продължат.
и аз така мисля но дано да грешим

- Sagittarius
Не бай Миле е оптимиста,а вие-песимисти.Все едно мислите пораженчески.Не обичам такъв манталитет,говорите като роби,като лумпени.Хубаво,били са ни и какво от това?Пак ще чакам всеки мач само победа,и 15 загуби да има Черно Море в 16-тия мач пак ще мисля и ще чакам само едно-победата.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Конкретно за мен,никога не съм мислил пораженчески за Черно море.По-скоро реалистично.Айде ще видиме кога В.П.ще направи силен отбор.Със същото око гледам и трупата на Мъри.Откак не ми дреме за него,от миналото лято,все чакаме Синоптика да направи силен отбор,ама...дръжки.
Та затова гледам по този начин,защото ми писна да се надявам.Каварна беше капката която преля.Ама както и да е.Не чакам и не те карам,да ме разбираш.

Само Черно море.
Милен е имал предвид,че следващия мач твърдо бием......Добруджа. /само дето деликатно пропускат да съобщят къде ще се играе мача/ 

Sole написа:Милен е имал предвид,че следващия мач твърдо бием......Добруджа. /само дето деликатно пропускат да съобщят къде ще се играе мача/
Защо да казват?Така и така има малко хора на Тича,викаш сега да НЕ могат да идат и най-запалените фенове.Демек оптимистите.

Само Черно море.
-
- Контакти:
Sagittarius написа:Не бай Миле е оптимиста,а вие-песимисти.Все едно мислите пораженчески.Не обичам такъв манталитет,говорите като роби,като лумпени.Хубаво,били са ни и какво от това?Пак ще чакам всеки мач само победа,и 15 загуби да има Черно Море в 16-тия мач пак ще мисля и ще чакам само едно-победата.
Само така Стрелец!Такова мислене искам да имат моряците!Иначе след всяка загуба ще се чудим кого да сменим.
Я да видим,кой помни загубата от Спартак Плевен 0:1,през 98?Кой беше на стадиона(да вдигне ръка)?Кой вкара гола за тях?Тогава крещяха ли "Оставка"?Обидени ли бяха че точно тях никой не ги разбира(освен един-двама)?
Наистина ли мислите че като махнат В.П.,ще почнем да газим?
В.П. е от 7 години в клуба.Работил е с юношите и младежите

Някой ден ще го махнат,не се тревожете,то и Божил вече го няма,след оня първи кръг със Славия-0:1.Леле колко крещяха тогава!