И така, 3 загуби, 2 победи, слаба игра и без никакви цели или почти никакви ? Остана ни да победим Левски и ЦСКА и да се борим докрай за Купата на България, въпреки с тази игра не виждам как ще бием и Светкавица. Всички викаха Оставка, въпреки че точно сега отбора има нужда от подкрепа. Защо ли ? Защото с тези викове, правим задачата на Левски много лесна и съм сигурен, че ако не се оправим Левски няма само да ни бие, а ще ни смаже. Тука всеки се прави на треньор, прави тактики, след полусезона дори за трансфери говорите. А казвате, че Велизар нямал лиценз. Вие имате ли ?! Велизар въпреки всичко има доста положителни черти. Малко са треньорите, които поемат вината за слабата игра. Посочете ми един случай, в който Велизар да не е поел вината, да е обвинил съдията или да е казал че тревното покритие е било зле подготвено ? Той ли е виновен, затова че е треньор на Черно море ? Два пъти подаде оставка, явно все пак има достойнство. С викове "Оставка" не вредим на Велизар, а на футболистите. Ако зависише от него, той нямаше да е треньор много отдавна. Ако ТИМ не искат да го изгонят и да го пребием, той ще си остане треньор. Затова срещу Левски, всички на стадиона, пеете силно през целия мач. Мисля си, че можем да бием Левски. Но трябва малко хъс, не както с Черноморец първото полувреме. Защото за да бием, трябва да ги изплашим рано-рано. Престанете с темите "Време е Велизар да си ходи - 98" и "Защо Ратников не е в групата" Ако не сте доволни, вземете лиценз и станете треньор. Ако Велизар реши да пусне Радо Бачев нападател, така ще е. Ако ще и Илко Пиргов да е халф, трябва да го подкрепим и да бием Левски с разлика !
garfild8, идвай на мача, не се инати
И така на мача какво ще пеете, кажете си от сега :
"Оставка"
или
"Запей............"