довечера ще тренира на стадиона на Левски! ЦСКА пък бе скрит в Царско село, където пълнят главите на футболистите, че мачът с "Черно море" е на живот и смърт!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Сержанта ги е подложил на зверски режимIcaka1432 написа:След двуктратна Златна обувка на "Тича" щял да пристигне и плейбой - румънецът Флорентин Петре, който от 2006 до 2008 г игра в ЦСКА. Той е свободен агент, след като разтрона с ЦСКА и преговаряше до последно с Университатя (Крайова). В момента Петре и екс-модела на "Плейбой" Маргарита Пейчинска са в София за преговори с варненци. "Черно море" тръгна за София преди час, като
довечера ще тренира на стадиона на Бай Ганьо! ЦСКА пък бе скрит в Царско село, където пълнят главите на футболистите, че мачът с "Черно море" е на живот и смърт!
Cesc Fabregas написа:Samoyl написа:Ей ще се пръснете бееее провинциалисти смотани !!! Стадиона е ГЕОРГИ АСПАРУХОВ ...да те *** в глупавото човече...
Във Варна определено са най-големите и силно комплексирани хора, които познавам. Заедно с Перничаните разбира се, но те не са съвсем хора. Няма случай, в който да не споменат за "мръсните софианци", колко гадно е там и тн!
Като е стадиона на Бай Ганьо, кой ви е канил да идвате? Пожелавам успех на ЦСКА, дано ви пукнат 3-4 гола, толко ме дразните!
Samoyl написа:Ей ще се пръснете бееее провинциалисти смотани !!! Стадиона е ГЕОРГИ АСПАРУХОВ ...да те *** в глупавото човече...
Samoyl написа:Копирал,не копирал да е поправил името, мен какво ме интересува ?варна-спорт.цом !?!
Cesc Fabregas написа:thebully написа:Samoyl написа:Ей ще се пръснете бееее провинциалисти смотани !!! Стадиона е ГЕОРГИ АСПАРУХОВ ...да те *** в глупавото човече...
Ей шушумиго недей да обиждаш,колегата просто е копирал-разбра ли http://varna-sport.com/?pg=ViewNews&New ... &NewsCat=1
Боже боже, Д.о.н. Б.а.л.о.н. е на светлинни години пред този малоумен сайтКак може официална медия да пише това, аз направо не мога да повярвам. Ама нека, ето кой подхранва селската ви гордост!
![]()
thebully написа:Samoyl написа:Ей ще се пръснете бееее провинциалисти смотани !!! Стадиона е ГЕОРГИ АСПАРУХОВ ...да те *** в глупавото човече...
Ей шушумиго недей да обиждаш,колегата просто е копирал-разбра ли http://varna-sport.com/?pg=ViewNews&New ... &NewsCat=1
Jord написа:То в написаното в тази тема си личи кой е комплексар. Във всяко едно мнение на гражданите от София има обида към варненци. От своя страна нито един варненец не си позволи да обижда гражданите от София. Повече няма какво да се каже.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта