Флорентин Петре щял да идва на "Тича"!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Icaka1432
Контакти:

Флорентин Петре щял да идва на "Тича"!

Мнениеот Icaka1432 » 21 авг 2010 11:57

След двуктратна Златна обувка на "Тича" щял да пристигне и плейбой - румънецът Флорентин Петре, който от 2006 до 2008 г игра в ЦСКА. Той е свободен агент, след като разтрона с ЦСКА и преговаряше до последно с Университатя (Крайова). В момента Петре и екс-модела на "Плейбой" Маргарита Пейчинска са в София за преговори с варненци. "Черно море" тръгна за София преди час, като
довечера ще тренира на стадиона на Левски! ЦСКА пък бе скрит в Царско село, където пълнят главите на футболистите, че мачът с "Черно море" е на живот и смърт! :)

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Флорентин Петре щял да идва на "Тича"!

Мнениеот soilwork » 21 авг 2010 12:00

Icaka1432 написа:След двуктратна Златна обувка на "Тича" щял да пристигне и плейбой - румънецът Флорентин Петре, който от 2006 до 2008 г игра в ЦСКА. Той е свободен агент, след като разтрона с ЦСКА и преговаряше до последно с Университатя (Крайова). В момента Петре и екс-модела на "Плейбой" Маргарита Пейчинска са в София за преговори с варненци. "Черно море" тръгна за София преди час, като
довечера ще тренира на стадиона на Бай Ганьо! ЦСКА пък бе скрит в Царско село, където пълнят главите на футболистите, че мачът с "Черно море" е на живот и смърт! :)
Сержанта ги е подложил на зверски режим :lol: :lol: ще са като машинки в неделя!! Стягайте се,дано стане хубав мач с голове!! По-темата-нямате нужда от Петре,нека си кара по ралитата! Ще изяде хляба на някой от школата ви

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 21 авг 2010 12:15

Cesc Fabregas написа:
Samoyl написа:Ей ще се пръснете бееее провинциалисти смотани !!! Стадиона е ГЕОРГИ АСПАРУХОВ ...да те *** в глупавото човече...

Във Варна определено са най-големите и силно комплексирани хора, които познавам. Заедно с Перничаните разбира се, но те не са съвсем хора. Няма случай, в който да не споменат за "мръсните софианци", колко гадно е там и тн!
Като е стадиона на Бай Ганьо, кой ви е канил да идвате? Пожелавам успех на ЦСКА, дано ви пукнат 3-4 гола, толко ме дразните!

От твоите уста в краката на футболистите на ЦСКА! :lol: :lol:

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 21 авг 2010 12:20

Samoyl написа:Ей ще се пръснете бееее провинциалисти смотани !!! Стадиона е ГЕОРГИ АСПАРУХОВ ...да те *** в глупавото човече...

Ей шушумиго недей да обиждаш,колегата просто е копирал-разбра ли http://varna-sport.com/?pg=ViewNews&New ... &NewsCat=1
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 21 авг 2010 12:26

Samoyl написа:Копирал,не копирал да е поправил името, мен какво ме интересува ?варна-спорт.цом !?!

това с поправката на името е друга тема,исках да ти покажа че не е негово писане,много лесно е да се нахвърлиш на някого независимо от кой отбор е,хайде със здраве и по-малко нерви пс-относно темата-този пенсионер въобще не ни трябва(лично мнение) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 21 авг 2010 12:31

Cesc Fabregas написа:
thebully написа:

Ей шушумиго недей да обиждаш,колегата просто е копирал-разбра ли http://varna-sport.com/?pg=ViewNews&New ... &NewsCat=1

Боже боже, Д.о.н. Б.а.л.о.н. е на светлинни години пред този малоумен сайт :shock: Как може официална медия да пише това, аз направо не мога да повярвам. Ама нека, ето кой подхранва селската ви гордост! :roll: :lol:

мен тази работа не ме вълнува със сайтовете,просто темата пак отиваше на еди кой си фен какво написал-ако ме разбираш правилно,така че критиките към съответния сайт не към колегата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 21 авг 2010 12:37

един от малкото добри играчи на ЦСКА , който имаха през годините ! :)
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 21 авг 2010 12:51

thebully написа:

Хората от този сайт са абсолютни комплексари, какво повече да кажа. И феновете на Черно море се кефят и почват да подражават. Как може спортна медия(независимо какъв ранг) да пише такива глупости... Дон ..... са цвете пред тях :roll: :!:
Изображение

Потребителски аватар
Jord
Контакти:

Мнениеот Jord » 21 авг 2010 12:52

То в написаното в тази тема си личи кой е комплексар. Във всяко едно мнение на гражданите от София има обида към варненци. От своя страна нито един варненец не си позволи да обижда гражданите от София. Повече няма какво да се каже.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 авг 2010 13:01

Jord написа:То в написаното в тази тема си личи кой е комплексар. Във всяко едно мнение на гражданите от София има обида към варненци. От своя страна нито един варненец не си позволи да обижда гражданите от София. Повече няма какво да се каже.

И на мен ми е странно защо е така!Все пак съм свикнал във всяка тема в този форум да чета колко е лоша София и нейните ''грандчета'' и колко величествен бил ПФК Черно Море пред тях!
А иначе взимайте го,не ни трябва вече!Сега ако вземете и Руй Мигел,Ходжов и Николай Манчев,от най-противен ще ми станете най-симпатичния отбор :!:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Черно море”