Миро Манолов:Благодаря за подкрепата
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Миро Манолов:Благодаря за подкрепата
Възстановяването ми върви добре. Оправям се. Подкрепата, която получавам от ръководството и феновете на Черно море е голяма. Вярвам, че отново ще давам всичко от себе си за отбора. Скоро ще видите същия Миро Манолов. Виждам, че подкрепата ви е искрена и това ми дава сили. Като гледах двата домакински мача ми се искаше да сляза долу на терена и да играя, да вкарвам. Важно е, че взехме точките. Имало е мачове когато играта върви, а точките не идват. Искам лично да благодаря на феновете за доверието и подкрепата. Да се срещна с тях на живо, очи в очи", каза Миро Манолов.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Re: Миро Манолов:Благодаря за подкрепата
Айде Миро,връщай се по-скоро,моля те.Много ни липсваш.
Само Черно море.
-
- Контакти:
Бързо възстановяване Миро!!! Нямам търпение да те видя на терена,..отборът изглежда по друг начин с теб и Жоро в игра!!!!
-
- Контакти:
Вярно е ,че мн липсва в игра но какво да се прави късмет и то ш...н ,но съдба дано се оправи по бързо и да започне да вкарва
Успех Миро и Бързо въстановяване 

Айде бе, Миро. Идвай си на терена.
А сега съвсем сериозно: много липсваш на отбора! Оздравявай бързо. Чакаме те с нетърпение!!!

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
НЕКА БОГ ДА Е С ТЕБ! ЗА ЕДИН ГОЛЯМ МЪЖ С ЕДНО ГОЛЯМО СЪРЦЕ!!!!
- The Sailor Man
Страхотен футболист верен на клуба и феновете и земен човек.Важното е,че от него се чуват добри новини.Дано успее да влезе в игра до средата на откомври,да влиза като резерва,да поиграе есента,за да е напълно готов с добра подготовка напролет.А колко липсва на отбора е направо излишно на говорим,в Черно Море има 2 лидера с характер,които влияеха на целия отбор с настроение и с духа си-Миро и Жоро,видяхте как се сринахме без двамата и без Юруков.Това е 3-ката най-класни играчи на Черно Море и когато те са на терена нещата бяха други и пак ще бъдат скоро,убеден съм в това.Миро не спира да се бори от 1-ва до последна минута,винаги е оставял сърцето си на терена и го е изоравал от хъс и спортна злоба.Малко са като него,всъщност така неспирно бягащ и непрестанно борещ се играч ние нямаме.Велизар Попов каза зимата една умна приказка относно Миро....че способността на Миро сам да притиска по 2-3 защитника в полето на противника и да не им дава да изнасят топката,да разиграват,да влизат в атака позволява на нашата защита да диша,а на отбора да налага лесно преса върху противника.Миро беше ключовата фигура в тази концепция на агресията,но с този характер той ще се върне дори още по-силен и по-надъхан от всякога.Чакам с нетърпение момента който имахме в събота,изневиделица Жоро в групата и стадиона изригва при влизането му в игра,дори още като отива да загрява и всички пееха името му,така ще стане и с Миро 

Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
Айде Миро, чакаме с нетърпение момента когато ще те видим в игра . . . много изстрада с тая контузия . . . дано си здрав винаги занапред и да ни радваш с много голове!!!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!
-
- Контакти:
Успех Миро.Толкова много искам да се върнеш пак на терена....
..дано вече всичко е наред с него,чак не смея да се зарадвам.Значи се чуват добри новини около Миро?
..дано вече всичко е наред с него,чак не смея да се зарадвам.Значи се чуват добри новини около Миро?
- ralimavridov
- Контакти:
ЧРД МИРО!!!МНОГО УСПЕХИ ВЪВ ВСИЧКИ СФЕРИ ОТ ЖИВОТА!ТИ СИ ЧАСТ ОТ НАС,НЕЗАВИСИМО КАКВО СЕ СЛУЧВА!!!