ЖАРДЕЛ: Обиден съм, че ме наричате ДЕБЕЛ, аз съм име..
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ЖАРДЕЛ: Обиден съм, че ме наричате ДЕБЕЛ, аз съм име..
Суперзвездата на „Черно море” Марио Жардел се разсърди. Бразилецът обяви, че се е почувствал неприятно, когато прочел по вестниците, че бил дебел. „Много глупости се изписаха. Към мен трябва да има по-голямо уважение и търпение, тъй като все пак съм голямо име във футбола. Искам да си върна формата и да помогна на „Черно море” да изпълни целите си. Така ще отговоря на критиците. Тук су чувствам много добре във Варна, тъй като климатът, плажовете и морето са същите като в родината му. Живея в голяма къща, в която си имам всичко. Разполагам с басейн и дори малко футболно игрище. Искам да основа своя футболна академия тук след края на кариерата си”, обяви 36-годишният ветеран.

- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: ЖАРДЕЛ: Обиден съм, че ме наричате ДЕБЕЛ, аз съм име..
Много ми дреме, че бил обиден.
Значи е доста тъп, след като се обижда от фактите.
Все едно мене да ми кажат, че съм хилав, и аз да се обидя... 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Сърдитко-Петко....

Последна промяна от valio на 12 авг 2010 13:32, променено общо 1 път.
По твоята логика дай да плюем всеки по-качествен който стъпи в България. Плюс това тези килограми много скоро няма да ги има, това е просто смешен балкански манталитет..
wolf написа:По твоята логика дай да плюем всеки по-качествен който стъпи в България. Плюс това тези килограми много скоро няма да ги има, това е просто смешен балкански манталитет..
Ееееее палиш от четвърт......никои не го плюе.Нито Бардон,нито Гранден,нито Асамоа.Да не ги изброявам всички добри чужденци играли в БЪЛГАРИЯ
- зеленобелия
- Контакти:
Тия дето го обиждат съвсем скоро ще разберат кой е Марио Жардел.В четвъртия и най-вече в седмия кръг.
Лъжа ли е,че е дебел?
Голяма госпожичка бил
Как ли е прочел нашата преса?
Голяма госпожичка бил

Как ли е прочел нашата преса?

- В.Апостолов
Е като е голямо име дайте да му направиме статуя? Хем знае, че е дебел, хем се обижда от това... + това съм сигурен на 90%, че няма да направи нищо значимо, да не се прави на звезда, отдавна му е минало времето. Не ангажирам никой с мнението ми 

" Или със смелост излизаш на сцената, или завинаги оставаш зад кулисите ! "
- thehellriser
- Контакти:
Ако играеше в Левски щяхте да му целувате задника...
А и само да спомена това е форума на Черно Море, а не на Левски...
А и само да спомена това е форума на Черно Море, а не на Левски...
Левскарите пак налазиха само като чуят Жардел и почват плюенето дали не е породено от някакъв страх.Спокойно пак ще ви вкара гол!!!

С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?