14.08 Черно море Варна - Академик София

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

DanielGeorgiev
Контакти:

14.08 Черно море Варна - Академик София

Мнениеот DanielGeorgiev » 09 авг 2010 11:35

Изображение vS Изображение

Начален час - 18 : 00
Стадион - Тича

След неприятната загуба от пловдивския Локомотив,идва наглед лесен мач срещу Академик София . Трябва да се отбележи , че "студентите" не са за подценяване , тъй като имаха повече възможности на "Лазур" срещу Черноморец(0 - 0) , които пък победиха ЦСКА . Въпреки всичко вярвам във футболистите и Велизар , и се надявам на победа с 2 - 3 гола разлика .

Вероятни 11 :

--------------------------------------------26.Илко Пиргов--------------------------------------------

25.Сашо Александров---15.Александър Александров---6.Танко Дяков---12.Марко Тиаго

--------------------------------------------10.Даниел Димов-------------------------------------------

----------------------24.Димитър Петков--------------------3.Адемар Жуниор---------------------

23.Даниел Георгиев---------------------------------------------------------------8.Дончо Атанасов

-------------------------------------------77.Йордан Юруков-------------------------------------------

Това е вероятният състав , въпреки че не съм съгласен с пускането на Данчо Юруков на върха на атаката , може би Божилов би бил по - добър избор . И си мисля също , че Дани Димов притежава повече лидерски качества от Данчо Юруков и може би той трябва да бъде капитан на отбора .

Вашето мнение за мача и тактиката , която налага Велизар ? :)

beroi4eto
Контакти:

Re: 14.08 Черно море Варна - Академик София

Мнениеот beroi4eto » 09 авг 2010 11:45

това е най-грубият отбор в България. ква е тактиката нз ама, с Локо Плд направо ме изумихте, както и преди години в СТЗ

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 09 авг 2010 11:49

beroi4eto написа:това е най-грубият отбор в България. ква е тактиката нз ама, с Локо Плд направо ме изумихте, както и преди години в СТЗ

Това че Здравко Лазаров падаше само ако го докоснат не значи , че сме най-грубия отбор в България . Но от друга страна , такъв ни е футбола , влизаме мъжки в единоборствата , защото всички при нас са бойци :D Не като някои "отбори - барелинки" , имена няма да назовавам :)

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 09 авг 2010 11:52

Има разлика между твърда и груба игра, но определено не се чувстваме добре срещу кукли.
Колкото до предстоящия мач, най-вероятно ще бъде стрелбище и всичко пито - платено.

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 09 авг 2010 12:04

Аз даже мисля,че среюу пародията на футболист Лазаров се игра твърде меко,а не както беше на Тича преди няколко месеца :lol: .Който иска да си прави маникюри да сменя спорта.Иначе за Академик и при положение,че играем на Тича няма никакъв друг развой освен победа за Черно Море при това с няколко гола разлика.Друго развитие е невъзможно.Дори Академик са наясно,че нямат никакви шансове във Варна и мислят за следващия си мач.

-----------------------------------Пиргов--------------------------------

Сашо----------------Сашко---------------Танко-------------М.Тиаго

--------------------------------Димов------------------------------------

Д.Георгиев-----------Вл.Костадинов/Ратников/-------Атанасов

---------------------------------Юруков-------------------------------
-------------------------------Божилов---------------------------------

Задължително е да пуснат Владо или Ратников на мястото на Адемар,защото без градивен халф не става,а докато Жоро го няма те двамата са единствените налични и трябва да получат шанс.Стига преквалифицирвания,момчетата са типичните играчи за този пост,а Адемар е по-скоро фланговак
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 09 авг 2010 12:21

много труден мач очаквам,нещо от рода 1:0 или 2:1,дано да вкараме още първото полувреме и да падне напрежението с което ще излязът наще за срещата,най-много се опасявам от такива на пръв поглед задължителни за вземане домакински мачове,успех моряци. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Мнениеот morqka93 » 09 авг 2010 12:25

Очаквам лесна победа над Академик в събота.Относно "грубата" игра какво да кажа,откакто Велизар е треньор налага по-здрава игра,което лично на мен не ми харесва много.Преди 2 години на Тича вкарвахме по 3,4 гола,а сега едвам бием.Все пак Велизар си е треньор той решава кой ще играе и каква ще е тактиката.Дано тази година нещата се получат,защото този отбор определено има място в 3та.

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 09 авг 2010 12:32

beroi4eto написа:това е най-грубият отбор в България. ква е тактиката нз ама, с Локо Плд направо ме изумихте, както и преди години в СТЗ

За сметка не вас не лежим цял мач! или не помниш миналия сезон в Варна лежаште като отбор от селските групи!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

viking1936
Контакти:

Мнениеот viking1936 » 09 авг 2010 12:39

Пародията на футболист ви напрви смешни на вашите защитници им се виеше свят постояно с неговите завои.и аз харесвам по твърдата игра но с дърводелци като домакинов и дяков няма да вземите то4ка извън Варна.4ерно море са симпати4ен отбор ама само ако играя удома шенсои миналата година много добре го каза "лъв като домакин,като гост котка "това е като ритате като домкини като някое селско отбор4е и не играете футбол а само е кускате и съдята задалжително свири за вас сте много добри ама като отиде на друг стадион още преди да тръгнете сте със свалени гащи така 4е не се надахваите!!!!! :!: :!: имате деиствително много добър игра4 казва се илко пиргов просто за национал и за голям клуб свалям шапка много добър!!

GreeN-1913
Контакти:

Мнениеот GreeN-1913 » 09 авг 2010 12:42

DanielGeorgiev написа:Изображение vS Изображение

Начален час - 18 : 00
Стадион - Тича

След неприятната загуба от пловдивския Локомотив,идва наглед лесен мач срещу Академик София . Трябва да се отбележи , че "студентите" не са за подценяване , тъй като имаха повече възможности на "Лазур" срещу Черноморец(0 - 0) , които пък победиха ЦСКА . Въпреки всичко вярвам във футболистите и Велизар , и се надявам на победа с 2 - 3 гола разлика .

Вероятни 11 :

--------------------------------------------26.Илко Пиргов--------------------------------------------

25.Сашо Александров---15.Александър Александров---6.Танко Дяков---12.Марко Тиаго

--------------------------------------------10.Даниел Димов-------------------------------------------

----------------------24.Димитър Петков--------------------3.Адемар Жуниор---------------------

23.Даниел Георгиев---------------------------------------------------------------8.Дончо Атанасов

-------------------------------------------77.Йордан Юруков-------------------------------------------

Това е вероятният състав , въпреки че не съм съгласен с пускането на Данчо Юруков на върха на атаката , може би Божилов би бил по - добър избор . И си мисля също , че Дани Димов притежава повече лидерски качества от Данчо Юруков и може би той трябва да бъде капитан на отбора .

Вашето мнение за мача и тактиката , която налага Велизар ? :)

Значи 1во не ми е ясно защо темата е пусната в Понеделник като мача е във събота .. 2ро- '' И си мисля също , че Дани Димов притежава повече лидерски качества от Данчо Юруков и може би той трябва да бъде капитан на отбора .'' Не мисля , че Димов трябва да бъде капитан не стига , че лети в облаците от Самочуствие.Юруков в момента е най добрия ни играч.Отностно мача Трябва да бием Академик с 2:0 3:0 Напред Моряци!

Върни се в “Черно море”