В Неделя гостуваме на Локомотив, който миналата година в Пловдив ни "изненада".Надявам се , че тази година проблема с Гостуванията няма да стои на дневен ред.Вече разбрахме, че Ели Маркес няма да играе около месец , но си мисля, че има доста играчи, които да го заместят на неговата позиция и то успешно, както видяхме в мача срещу Пирин.Пожелавам на всички "Моряци" един успешен двубой, без контузии и победа с 0:1
Само Черно Море!!!
07-8-2010г. Локомотив Пловдив-Черно Море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 07-8-2010г. Локомотив Пловдив-Черно Море
Прогноза 1:1 - интересен мач, и двата отбора са ми симпатични 

Тегав мач ще е но очаквам победа за Локомотив. 

Ще дават ли мача

Icaka1432 написа:Ще дават ли мача![]()
Да. Събота 07.08 18:00 по PRO.BG
Мача за нас е много важен и победата е задължителна! Играта ни обаче в първия кръг не беше добра а това е още един повод момчетата да се постараят повече в първия мач на свой терен и втори пред собствена публика! През последните години обаче Пловдивския любимец има само победи у дома срещу моряците и дай боже и тая да се поздравим с поредната такава! Ще бъде равностоен мач и доста непредсказуем,но мисля,че Локото ще бие,защото атмосферата ще е неописуема! Треньорския тандем на Варненци също е черно-бял и се надявам тръпката по родния клуб да си каже думата!

Уважавам феновете на Локо и се надявам да стане хубав двубой и естествено по-добрият да победи.Дано не забележим съдията по време на мача!Прави сте за поредицата от победи в Пловдив срещу Черно Море, но пък ние се надяваме да счупим каръка и тази година мачовете навън да са ни с поне 50% по-успешни от тези през миналата!
- wicked1913
- Контакти:
Желаещи за мача?
Перфектно време - събота вечер, неделя рано рано ще си бъдете обратно по къщите
Дано най-накрая вземем нещо от Локо - прогноза 1:1/1:2
Перфектно време - събота вечер, неделя рано рано ще си бъдете обратно по къщите

Дано най-накрая вземем нещо от Локо - прогноза 1:1/1:2
фалшива коса - фалшив футбол!
- loko-pd-fan
- Контакти:
Знам,че традициите са за това,да се нарушават.Но в Пловдив ще ви бъде много трудно,мисля че пак ще си вземем своето.
Ще паднат много голове, за което съм сигурен. А това е шоуто.
Прогноза: 2:2
УСПЕХ МОРЯЦИ ! Лошото е, че едва ли ще намеря средства да отида на 400км. но ще си го гледам по PRO.BG.
Прогноза: 2:2

УСПЕХ МОРЯЦИ ! Лошото е, че едва ли ще намеря средства да отида на 400км. но ще си го гледам по PRO.BG.