До Кога?!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

GreeN-1913
Контакти:

До Кога?!

Мнениеот GreeN-1913 » 02 авг 2010 10:38

До кога така наречените съдий ще ни ощетяват по този начин още не е започнало първенството и айде пак ни режат е тва ако е съдийство аз съм трамвай малко да се вземат в ръце колко измислени засади дигна стръничния е тва на нищо неприлича

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Re: До Кога?!

Мнениеот BaLoN » 02 авг 2010 10:55

Незнам за вас ,но това е една истинска тема за вечното дерби ! ;)))) аз бих искал да драсна за моята болка ! ;) РЕСПЕКТ !

ЦСКА-Левски :

Не само засадите ... толкова изнерви играта с тези обратни фалове,с накъсването на играта за нас авантаж няма,за левски има и т.н. въобще неикскам да коментирам колко фала въобще не свири.Но няма как да е все пак кой управлява ПФЛ,а кой БФС ?! Това е истината има син терор десетки години вече.Но проблема в дербито небеше само съдията ,защото ние сме свикнали да свират срещу нас,просто надиграхме левски,но личеше че нямаме нападател които да завършва атаките и да тормози отбраната на противника.Иначе с всички тези контузени и без качествен нападател ние надиграхме левски !!! Браво Армеици !!! само ЦСКА :!:
catch me ... if you can !

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 02 авг 2010 10:59

BaLoN написа:Незнам за вас ,но това е една истинска тема за вечното дерби ! ;)))) аз бих искал да драсна за моята болка ! ;) РЕСПЕКТ !

ЦСКА-Левски :

Не само засадите ... толкова изнерви играта с тези обратни фалове,с накъсването на играта за нас авантаж няма,за левски има и т.н. въобще неикскам да коментирам колко фала въобще не свири.Но няма как да е все пак кой управлява ПФЛ,а кой БФС ?! Това е истината има син терор десетки години вече.Но проблема в дербито небеше само съдията ,защото ние сме свикнали да свират срещу нас,просто надиграхме левски,но личеше че нямаме нападател които да завършва атаките и да тормози отбраната на противника.Иначе с всички тези контузени и без качествен нападател ние надиграхме левски !!! Браво Армеици !!! само ЦСКА :!:

АХАХАХАХАХАХА, ох не е истина... Извинявам се на феновете на Черно Море, но този ме утепа.
Последна промяна от Пепо на 02 авг 2010 11:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 02 авг 2010 11:00

GreeN-1913 написа:До кога така наречените съдий ще ни ощетяват по този начин още не е започнало първенството и айде пак ни режат е тва ако е съдийство аз съм трамвай малко да се вземат в ръце колко измислени засади дигна стръничния е тва на нищо неприлича

Хехе - няма го Димо Курвата вече и започнахте да плачете нали ... друго е като ти отменят абсолютно чист гол в последната минута на първото полувреме при положение , че си с човек по-малко и резултата е 1-1 ...

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 02 авг 2010 11:00

Разбирам ви момчета. Нашите съдии са ужасни, постоянно накъсват играта с безсмислени фалове, на които просто може да се даде авантаж. Или май Българските съдии не са чували тази френска дума ?
Спомням си мача срещу "Литекс" миналата година в Ловеч. Съдията толкова накъсваше играта, че всички зрители се изнервиха. Спомням си и мача срещу Миньор на "Лазур". Мача ръководеше кипърски съдия / това разбрах чак след мача /. Футболистите търсеха фалове в средата на терена, но като разбраха, че номера не става започнаха да играят открит и хубав футбол, без никакво накъсване на играта.
Бях много доволен от съдията и като попитах един от зрителите, кой е той, ми обясни, че не е Българин и чак тогава си дадох сметка, защо не е накъсвал играта и бяхме доволни от него. Българските съдии са корумпирани боклуци !
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 02 авг 2010 11:03

Има разлика между режене и не можене. Кога е едното, кога другото, кога и двете.. Вчера тъч реферите бяха ужасяващи.

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 02 авг 2010 11:05

Ако искаш да се пише по темата първо научи за точки, запетаи и другите такива "подробности" на българският език!
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
stoyan_17
Контакти:

Мнениеот stoyan_17 » 02 авг 2010 11:08

Абе вие да не сте гледали някой друг мач?Я оставете пристрастията и погледнете малко по-реално на нещата.Скоро не бях гледал по-добро БЪЛГАРСКО съдийство.Без майтап!
Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит.

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 02 авг 2010 11:08

Винаги има съдийски грешки. Видяхме, че и на Световното, Англия бяха ущетени жестоко, докато Германия ги бутаха напред. Това е. Дори на СП има грешки, съдийте българи ли са? - не са. Гледайте си играта, а съдийте ги оставете. :)

Потребителски аватар
ubah
Контакти:

Мнениеот ubah » 02 авг 2010 11:12

Хайде стига, какъвто ни е футбола, такива са ни и съдиите, и целия ни спорт :!:

Върни се в “Черно море”