Марко Тиаго
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Марко Тиаго
Марко Тиаго. Отново привлякохме невероятен чужденец,и за разлика от много други в България той е по-добър от бълагарите на поста си.Вчера направи невероятен мач,а освен гола имаше поне още 10 страхотни изпълнения.Хубавото е,че най-после си намерихме добър ляв бек след ПеришЛошото е за Ради Бачев,той или трябва да си смени поста,или да смени отбора просто защото не и на 10% добър колкото Тиаго.
- Sagittarius
Re: МАРКО ТИАГО
Да не бързаме да отписваме Ради Бачев.Ако Марко Тиаго се контузи какво правим тогава на левия бек?Ще връщаме Тошко Колев там ли,или очевидно родения за атакуващ халф Адемар?Иначе Тиаго е класа и то много много сериозна класа.Високия му ръст не само не му пречи,ами му е основния коз-огромна крачка и с дългите си пергели всеки шпагат му е точен до хирургическа прецизност,има и ебаси топовния изстрел....разбира се и бразилска техника.Браво на Велизар Попов,всички които докара той - Тиаго,Димитър Петков,Марадочно са класа над еквивалентите си в нашия отбор,т.е. и тримата вдигнаха нивото на Черно Море.Естествено чакаме и Жардел да заиграе.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
-
- Контакти:
Re: Марко Тиаго
Браво за това попълнение!!!! Само бях чел за него през подготовката и си мислех, че са малко пресилени писанията но съм радостен, че не е било така
Темата е за Тиаго но и за мараДончо мога да кажа само хубави неща!!! Дано продължаваме така и напрежението на водач в челото на класирането да не ни оставя до края на шампионата!!!!!

-
- Контакти:
Наистина, класен играч е. Играл е в не лоши клубове, има хубава визитка. Дано се аклиматизира бързо.
-
- Контакти:
believeinyourself написа:Наистина, класен играч е. Играл е в не лоши клубове, има хубава визитка. Дано се аклиматизира бързо.
Дай някакъв линк да видя къде е играл?!!!,.... Ако можеш, че не ми се търси

Честно да ви кажа мислех ,че няма да е нищо особено все пак идва от втора португалска дивизия,но изглежда съм грешал.Не съм го гледал още за да преценя дали наистина е толкова класен. 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Parmalat написа:Честно да ви кажа мислех ,че няма да е нищо особено все пак идва от втора португалска дивизия,но изглежда съм грешал.Не съм го гледал още за да преценя дали наистина е толкова класен.
То и Бербатов дойде от Пирин Бл. и ся е на 100 000 паунда на седмица?!
-
- Контакти:
orkata8106 написа:believeinyourself написа:Наистина, класен играч е. Играл е в не лоши клубове, има хубава визитка. Дано се аклиматизира бързо.
http://en.wikipedia.org/wiki/Marco_Tiago
Повечето клубове, са класи над нашите грандове, което е добра предпоставка.
-
- Контакти:
believeinyourself написа:orkata8106 написа:believeinyourself написа:Наистина, класен играч е. Играл е в не лоши клубове, има хубава визитка. Дано се аклиматизира бързо.
http://en.wikipedia.org/wiki/Marco_Tiago
Повечето клубове, са класи над нашите грандове, което е добра предпоставка.
Мерси братле