Съжалявам, че съобщавам прекалено късно!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
f0rbidden написа:Първите 50 плакати са безплатни.
Sagittarius написа:А кой според теб трябва да храни гъза на Жардел?Раул като отиде в Шалке защо се продадаха 50 000 фанелки с номер 7 и Раул отзад на прилична цена....за да хранят гъза на Раул и солената раулова заплата.Като искаш звезди в Черно Море,силен отбор и т.н. и билета ще е по-соленичък.Ако си беше взел карта за 60 лева сметката излиза 60:15=4 лева.Една съвсем прилична и нормална цена за билет на мач от А група.Целта на по-скъпите билети е да се мотивират хората да си купят клубни карти както си и трябва,да се поевропейчим,като бели хора да ходим на мачове,а не да висим по опашки за билети като преди 90-та пред млекарниците да чакаш млякото...И ръководстово може да каже - всичко си има граници,защото и аз казвам,че всичко си има граници,днес защо пут*и освиркваха Даниел Георгиев?Защо наричаха Велизар Попов физкултуник?Защо хранеха не кой да е,а Жардел на представянето?Тези мишки съзнават ли,че в цялата история на Черно Море тази фанелка никога не е била носена от толкова голям футболист?Не.Но наистина всичко си има граници,след сряда аз ако бях,честно казвам - щях да трясна 50 лева за билет и 150 лева за фанелка...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта