Официално представяне на футболистите на "Черно море" за сезон 2010 - 2011
http://www.varnautre.bg/sport/football
Официално беше представен отборът на "Черно море" за новия сезон на стадион "Тича". Футболистите изиграха и двустранен мач помежду си - последна проверка преди мача с "Пирин" в събота.
Марио Жардел отбеляза гол по време на двустранната игра при представянето на Черно море.
На стадион "Тича", пред около 1000 зрители, "моряците" бяха представени пред собствена публика преди началото на новото първенство. След като всички футболисти получиха аплодисменти от зрителите започна двустранна игра.
Мачлето се игра на две полувремена по 30 минути, без да се извършват смени. На върха на едната атака беше Йордан Юруков, а на другата Марио Жардел. Данчо вкара два гола за 2:0 преди "Супер" Марио да намали. Бразилецът определено не е в добра физическа форма, но раздаваше прекрасни пасове на съотборниците си.
Крайният резултат от 3:1 за "оранжевите" (единият отбор игра с оранжеви потници) оформи Станислав Стоянов след прекрасен самостоятелен пробив. Зрителите останаха доволни от показаното и с мощни скандирания в подкрепа на любимия отбор възнаградиха фуболистите.
Черно море започва новото първенство в събота 31 юли, от 18 часа на стадион "Тича" срещу Пирин. Удоволствието да наблюдавате Марио Жардел и неговите съотборници ще Ви струва 60 лева (абонаментна карта) за всички домакински мачове. Пропуските се продават в клубната канцелария на стадиона.
Марио Жардел: Търсим класиране в зона УЕФА, а защо не и шампиони
Марио Жардел вярва, че шампионската титла може да дойде във Варна
"Имаме реални шансове да се класираме за евротурнирите, а защо да не станем и шампиони", заяви след края на представянето на Черно море Марио Жардел.
Бразилецът определи физическата си форма като задоволителна и сподели, че в момента може да играе пълноценно около 30 минути, максимум едно полувреме. Той допълни, че единствено ако и другите отбори ангажират играчи от неговата класа, футболът ни ще тръгне напред.
"Аз искам да помогна на Черно море, да помогна на младите играчи. Толкова, колкото мога, но смятам, че те има какво да научат. Всички водещи отбори имат по двама или трима футболиста на европейско ниво и ще бъде трудно. Варна много ми хареса и тук се чувствам добре", заяви още Марио.
По повод започващото първенство Марио сподели, че основни фаворити са Литекс, ЦСКА, Черноморец (Бургас) и Черно море и още един тим от София (най-вероятно Левски).
"Кариоката" не отказа да раздаде купища автографи и да се снима с всички желаещи.
Официално представяне на "Черно море"
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Re: Официално представяне на "Черно море"
Super Mario Jardel друго освен титли не признава.Това е духът на шампиона и победителя.Ще зарази останалите с него,особено младоците,видях днес как го гледаха и Румен Николов,и Капитанов,които бяха в 1 отбор с него-те му се възхищават.А другото отборче от крайСофия-естествено,че малки незначителни отборчета с нищо не значещи имена и без никакви успехи,тотални анонимници...та такива е напълно напълно нормално да бягат от ума на всеки футболен човек.Правилно се е изказал Жардел и в крайна сметка е така,защо не 1-ви?Може ли да сме пред отборче без никакви успехи?Можем.Ами какво чакаме,да ги смачкаме тогава
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- Sagittarius

Тази снимка много ме кефи.Нагледно показваща превъзходството на Дани Димов на терена.Такъв полузащитник няма никой отбор в А група-мощ,бързина,отличен далечен пас,поглед над играта,печелещ всички единоборства,корав удар от далечни дистанции и просто номер 1 в играта с глава.....Междудругото в България никога не сме имали такъв тип халфове и след Мариян Христов зейна дупката,разни Чавдарчовци и тем подобни само с физика ги мачкат,само с физика ги тероризират,Смърди пак викнал Сърмов от Касъмпаша...абе помните ли Дани Димов как се подигра със Сърмов+Тасевски,не само не им даде топка,буквално ги смля в единоборства и за първа топка.Уви,не вижда Кауня,единствения халф тип Лампард,тип Балак,Бускетс е тук в Морето,друг подобен в България няма...но нали сигурно "ни играй правилин футбул" или по-точно "ни йе ут правилниния утбор" затуй няма да гу вземими в нациоуналъ

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
А стига ревахте де!Аман!Старата песен на нов глас!Сега чак Лампард,доооооста е далечко,може само да му връзва бутоните. 

Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит.
stoyan_17 написа:А стига ревахте де!Аман!Старата песен на нов глас!Сега чак Лампард,доооооста е далечко,може само да му връзва бутоните.
Играчите на ФК Тополите,може само да му лъснат бутонките,ако погледнем от спортната страна.

С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
- Sagittarius
stoyan_17 написа:А стига ревахте де!Аман!Старата песен на нов глас!Сега чак Лампард,доооооста е далечко,може само да му връзва бутоните.
Сравнявам Димов с Лампард като физика,мощ,какъвто е Франк във Висшата Лига,такъв е Дидо в А група.Това казах,но ти разбира се го изкарваш,че все едно съм ги приравнил по качества.Не,не съм го направил,а ще РЕВА за Национала,ще рева когато на Смърдю лекетата ми се мардосват по терена и свалят гащите от безхарактерност и малодушие!ЯСНО?Ще ревем,как няма да ревем за България,ще ревем как няма да ревем,когато онзи от Касъмпаша(Сърмовчо) освен да се търкаля в калта под краката на Димов и да писка като някаква женичка след всяко единоборство друго не помня...а,и да губи всяка топка разбира се и пак да писука въййй айййй,оооохххххх,сакън коконата на Смърди,на мама момиченцето....Абе какво ти обяснявам,то резултатите,играта на Националите го покзват-мишки,женички,да им пратя по 1 комплект лак за нокти на Сърмов,Хичко,Домо и по една пудра да си напудрят натритите от пердах носове

ПС:Сериозно,бягай в съда,днес отказали да сменят името на ФК Тополите и фенското отборче си остава Тополите в село Тополи!Кво прайм ся?Ще се връщаме ли към стария отбор дето го изоставихме?СМЕШНИЦИ!
Стрелеца отново го каза,ясно,силно и на място.А ти защо се нервиш,колега?Не е здравословно.

По темата.Не присъствах,но както го разказа Стрелеца,имам чувството,че бях там.Имаме право да мечтаем,не знам само някои античерноморци,толкова ни се ядосват.[offtopic]И някои сини дразнители.Ама тях ги разбираме и влизаме в положението.

Само Черно море.
- Sagittarius
ратари: Николай Михайлов ("Твенте", Хол), Владислав Стоянов ("Шериф", Мол);
Защитници: Станислав Манолев ("Айндховен", Хол), Станислав Ангелов ("Стяуа", Рум), Иван Иванов ("Алания", Рус), Живко Миланов ("Васлуй", Рум), Илиян Стоянов ("Санфрече", Яп);
Халфове: Чавдар Янков ("Металург", Укр), Стилиян Петров ("Астън Вила", Анг), Георги Сърмов ("Касъмпаша", Тур), Николай Димитров ("Касъмпаша", Тур), Мартин Петров ("Болтън", Анг), Георги Пеев ("Амкар", Рус)
Нападатели: Димитър Рангелов ("Борусия", Дортмунд, Гер), Илиян Мицански ("Кайзерслаутерн", Гер), Валери Божинов ("Парма", Ит), Мартин Камбуров ("Далиен", Кит).
От тези които съм удебелил има ли един мъжкар поне?Не,че останалите повикани са мъжкари де(без Стилиян,Марто Петров,Мицански и Рангелов..и донякъде Коловати),но подчертаните дори и Манолев са класически "нежни" създания,нежни душички,меки китки,чиста проба хю*нета и мишкари.Няма да забравя как Белгия ни нашибаха 2 гола в края защото Янков и Манолев се напикаха от шубе...особено втория гол,Манолев на голлинията видя връхлитащия отгоре му негър Компани,от страх не изби топката,сви се като някаква женичка и се предпази да не го удари случайно връхлитащия отгоре му играч.Миличкия,съжалих го момиченцето направо.Е,пред тези смешки Дидо блести,най-малкото щеше да срита негъра,да подложи тяло,ако щеш и да го хване за краката там със суплес...но със сигурност нямаше да се свие като пича въшка пред съперника
Защитници: Станислав Манолев ("Айндховен", Хол), Станислав Ангелов ("Стяуа", Рум), Иван Иванов ("Алания", Рус), Живко Миланов ("Васлуй", Рум), Илиян Стоянов ("Санфрече", Яп);
Халфове: Чавдар Янков ("Металург", Укр), Стилиян Петров ("Астън Вила", Анг), Георги Сърмов ("Касъмпаша", Тур), Николай Димитров ("Касъмпаша", Тур), Мартин Петров ("Болтън", Анг), Георги Пеев ("Амкар", Рус)
Нападатели: Димитър Рангелов ("Борусия", Дортмунд, Гер), Илиян Мицански ("Кайзерслаутерн", Гер), Валери Божинов ("Парма", Ит), Мартин Камбуров ("Далиен", Кит).
От тези които съм удебелил има ли един мъжкар поне?Не,че останалите повикани са мъжкари де(без Стилиян,Марто Петров,Мицански и Рангелов..и донякъде Коловати),но подчертаните дори и Манолев са класически "нежни" създания,нежни душички,меки китки,чиста проба хю*нета и мишкари.Няма да забравя как Белгия ни нашибаха 2 гола в края защото Янков и Манолев се напикаха от шубе...особено втория гол,Манолев на голлинията видя връхлитащия отгоре му негър Компани,от страх не изби топката,сви се като някаква женичка и се предпази да не го удари случайно връхлитащия отгоре му играч.Миличкия,съжалих го момиченцето направо.Е,пред тези смешки Дидо блести,най-малкото щеше да срита негъра,да подложи тяло,ако щеш и да го хване за краката там със суплес...но със сигурност нямаше да се свие като пича въшка пред съперника

Стрелец,темата е за нашите любимци,ама...за нац.тим те подкрепям.
Само Черно море.
- Sagittarius
garfild8 написа:Стрелец,темата е за нашите любимци,ама...за нац.тим те подкрепям.
Така е,но от нашите любимци Дани Димов е готов национал.Нямащ никаква алтернатива на поста си в България,в чужбина,нашата Родина няма такъв играч и той не е национал.Да не говорим и,че през призмата на своите 21 години значи,че би бил основна фигура там в близките поне 10 години,нали?А защитата?Танко,Сашко?Кой ще ми викат?Накакви дето ги е страх от топката,камо ли от съперника като онзи пъпчасалия Иванушка Глупака?Затова говорим.Нашите момчета освен по-добри са и мъжкари и с едно-две единоборства,ако се наложи и "ренде" и просто отказват съперника,или влизат в битката без страх ако онзи е корав...не бягат като Смърдювите герои,не се крият като мишоци,не се свиват от шубе когато някой налети отгоре им...
ПС:Просто днес е направил списъка Смърди,затова,няма отделна тема,тука е мястото да си изкажем нашите претенции и виждания.Моите са,че ако няма мъжкари не става,особено на постовете на Дидо-тук не си ли мъжкар какъв деф.хлаф ще си,или защитници?