Отново лоша новина за Жоро Илиев

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Green Beast

Отново лоша новина за Жоро Илиев

Мнениеот Green Beast » 18 юли 2010 11:42

Нова лоша новина сполетя феновете на Черно море.Капитана Жоро Илиев се подлага на нова операция,която ще е извършена или вчера вечерта,или днес.Проблема му е с така наречения дяволски нокът.За кой ли път се убеждавам,че т.н.лекар Мутлу,си няма хабер от тази работа.Не знам до кога ще го търпят този човек да издевателства над играчите ни.Жоро се оплаква още преди началото на подготовката от болки в палеца,но ,,доктора" ги отдаваше на това,че е имало скорошна операция.Едва сега се разбра,че причината е съвсем друга.Според първите впечатления,ще отсъства около 20 дена.Това вече не е карък!ТОВА Е БЕЗХАБЕРИЕ В ПЪЛНА СТЕПЕН!!!Май трябва да се срещнем с доктора и да го поканим да си отиде сам.

Потребителски аватар
The Sailor Man

Re: Отново лоша новина за Жоро Илиев

Мнениеот The Sailor Man » 18 юли 2010 11:47

Некъдърник!Да се изгони,за пореден път бърка диагнози и лечение.Вън от Черно Море некъдърния доктор.Все пак хубавото е,че контузията не е тежка и със сигурност след 20 дена Жоро се връща
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 18 юли 2010 11:54

Значи този сезон без Жоро Илиев,а Миро докато влезе във форма сезона също ще приключи.

Green Beast

Мнениеот Green Beast » 18 юли 2010 12:13

За Миро определено е рано.Надявах се Жорката до 4-5 кръг да влезе в познатата форма,но уви!Лошото е че няма кой да замести лидера и капитан на отбора.Единствено ми вдъхва сериозни надежди Димов.Той трябва да поведе отбора към победи.Другия човек с голям дух и моряшко сърце!

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 18 юли 2010 12:22

Дани Димов без никакво съмнение ще е новия голям лидер на Черно Море.Не само защото е моряк закърмен в нашата школа.Той е възловия ни играч с железен характер.Тази година ще бъде полузащитник номер 1 в А група и със сигурност най-добрия играч на Черно Море.Задължително трябва да бъде капитан при отсъствието на Жоро Илиев и Миро Манолов,лентата трябва да е на неговата ръка :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Green Beast

Мнениеот Green Beast » 18 юли 2010 12:32

Другият капитан според мен трябва да е железния Танк- Дяков!Много достоен пич.С характер на боец-файтър,способен да поведе моряшкия екипаж на абордаж в трудни моменти.

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 18 юли 2010 14:15

The Sailor Man написа:Некъдърник!Да се изгони,за пореден път бърка диагнози и лечение.Вън от Черно Море некъдърния доктор.Все пак хубавото е,че контузията не е тежка и със сигурност след 20 дена Жоро се връща

Д ано се оправи по бързо момчето.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 18 юли 2010 14:19

Понеже видях мнения от по-горе, които ще санкционирам, приканвам да се спазва добрия тон, да няма провокации и такива, които да се поддават на тях.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 18 юли 2010 14:34

slavia_forever написа:Понеже видях мнения от по-горе, които ще санкционирам, приканвам да се спазва добрия тон, да няма провокации и такива, които да се поддават на тях.

ок

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 18 юли 2010 14:53

difeza написа:
The Sailor Man написа:Некъдърник!Да се изгони,за пореден път бърка диагнози и лечение.Вън от Черно Море некъдърния доктор.Все пак хубавото е,че контузията не е тежка и със сигурност след 20 дена Жоро се връща

Д ано се оправи по бързо момчето,но и с него и без него сте от най слабите отбори в групата.

Обърнете му внимание на момчето!
Плаче на чужд гроб!
Белият модератор беше точен,обаче е сам.Ще му помогне ли някой?

Върни се в “Черно море”