Банско с транспаранти "Черно море"-шампион

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
more
Контакти:

Банско с транспаранти "Черно море"-шампион

Мнениеот more » 07 юли 2010 19:08

Мощна агитка от хотела, в който спи „Черно море“, подкрепи отбора в първата му контрола в Банско срещу „Интер“ (Баку) снощи. На стадион „Свети Петър“ от персонала разпънаха транспаранти с надписи:„Каза Карина“ и „Черно море“ са №1“ и „Черно море“ - шампион“. Хотелиерите се надяват, че подготовката на варненци при тях ще положи основите на един впечатляващ сезон за тима.

Сега ми е ясно как ще наскочат сини и червени предимно.Дано се сбъдне на написаното в Банско това е и мое желание.Хайде вие сте наред фенове на други отбори.Не ви провокирам с темата освен,ако вие не търсите провокации. :mrgreen: ;)
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

irko_petkov
Контакти:

Re: Банско с транспаранти "Черно море"-шампион

Мнениеот irko_petkov » 07 юли 2010 19:18

Ами хората са наясно събитията на къде отиват ;) .Те в хотела си имат гранд номер едно на България и трябва да го подкрепят естествено :) и май феновете на говедата са много впечатлени вчера от действията на Пловдивския корифей Гонзо, не знам те ,но ние сме много заинтерисовани да се изложат по добре в Европа тази година :mrgreen: .Ами кво да кажа Черно Море шампион и това е няма какво да го коментираме повече този въпрос.

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 07 юли 2010 19:20

Момчета, догодина пак сте извън Европа. Така че, спокойно :twisted:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 07 юли 2010 20:28

За шампион Черно море има отбор,но няма треньор.Иначе тази година борбата за места в Европа и титла ще бъде между Литекс,Ч.море,ЦСКА и Черноморец.По презумция съдиите ще бутат напред столичните Локо Сф,Левски и Славия,но тези 3 отбора отстъпват значително на първите четири.

irko_petkov
Контакти:

Мнениеот irko_petkov » 07 юли 2010 21:25

Sole написа:За шампион Черно море има отбор,но няма треньор.Иначе тази година борбата за места в Европа и титла ще бъде между Литекс,Ч.море,ЦСКА и Черноморец.По презумция съдиите ще бутат напред столичните Локо Сф,Левски и Славия,но тези 3 отбора отстъпват значително на първите четири.

За тренера съм съглаен ,но съгласи се и ти ,че не може да сменяме тренери през шест месеца, това е признак на лошо управление. А за отбора това е голям шанс да се пребори за нещо по добро ;)

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 08 юли 2010 10:23

Нищо му няма на Велизар.
Откакто отново ходя редовно на тренировките, съм убеден, че е така.

noi, ти от фракцията 1:17 ли си? :lol:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 10 юли 2010 10:31

Или от 1:17 е(т.е. от Евроидиотите) или от Пирин,дето ни е един от основнтие точкодарители през годините и с който ще си оправим головата разлика на старта
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”