Черно море - Интер Баку

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Черно море - Интер Баку

Мнениеот greenpeak » 06 юли 2010 19:54

Днес излизаме с/у азерите:

http://gong.bg/direktno_game.php?id=2157

Интересна е схамата ни:

-------------------------------------26.Пиргов----------------------------
25. Сашо Алекснадров 5. Домакинов 6. Дяков 12. Тиаго
---------------------------------10. Димов--------------------------------
----------------24. Дим. Петков ----------3. Адемар-------------------
-----28. Маркес --------------------------------------8. Атанасов-------
--------------------------------- 77. Юруков-------------------------------

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: ЧЕРНО МОРЕ - ИНТЕР БАКУ

Мнениеот Veso1913 » 06 юли 2010 20:03

На нас схемите ни винаги са интересни. :mrgreen: Какъвто и да е състава обаче,МАЧКАМЕ!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 06 юли 2010 20:07

Весо, ние ги мачкаме, обаче много пропуски пак :mrgreen: .

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 06 юли 2010 20:11

Това е тактиката,пич!Показваме на Жардел,за какво е в Черно море! ;) Той вижда какви ги сътворяваме на терена и от сега си изгражда бъдещата линия на поведение за момента в който започне да играе.Вижда как се развиват атаките и защо не вкарваме.И после има да се чудим че тъкмо влязъл и почнал да вкарва.Все пак човека е професор по футбол.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 06 юли 2010 20:22

И всичко това е без няколко от основните ни играчи от миналата година-Сашко, Дани, Жоро, Ради Бачев и Миро, като прибавим към тях Румен Николов, Тошко Колев, Георги Божилов, Стънката, бай Миле и разбира се Жардел, имаме втори равностоен състав. На двустранната игра която беше въвъ Варна с много хъс играха Владко Костадинов и Янчо Андреев, които със сигурност имат какво да покажат, така че нещата са радващи :) дано само Жоро и Миро се възстановят по- скоро и да са на линия за битките.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 06 юли 2010 20:23

Veso1913 написа:Това е тактиката,пич!Показваме на Жардел,за какво е в Черно море! ;) Той вижда какви ги сътворяваме на терена и от сега си изгражда бъдещата линия на поведение за момента в който започне да играе.Вижда как се развиват атаките и защо не вкарваме.И после има да се чудим че тъкмо влязъл и почнал да вкарва.Все пак човека е професор по футбол.

Наборе, от твоята уста в божиите уши, както се казва. А иначе, сериозно, дано да влезе във форма и се интегрира, че иначе нищо по-различно от миналата година няма да се получи, а отделно пък тези дето злобеят и чакат само да стъпи накриво ще ни залеят и особено него, с помия.

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 06 юли 2010 20:26

cristely написа:
Veso1913 написа:Това е тактиката,пич!Показваме на Жардел,за какво е в Черно море! ;) Той вижда какви ги сътворяваме на терена и от сега си изгражда бъдещата линия на поведение за момента в който започне да играе.Вижда как се развиват атаките и защо не вкарваме.И после има да се чудим че тъкмо влязъл и почнал да вкарва.Все пак човека е професор по футбол.

Наборе, от твоята уста в божиите уши, както се казва. А иначе, сериозно, дано да влезе във форма и се интегрира, че иначе нищо по-различно от миналата година няма да се получи, а отделно пък тези дето злобеят и чакат само да стъпи накриво ще ни залеят и особено него, с помия.

Пич, тея дето злобеят нека прочетат това: http://www.novsport.com/news103011_1003.html
Друго си е да действаш с авторитет и в Европа :mrgreen:

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 06 юли 2010 20:32

Подуенци не излязоха за второто полувреме с Аполон :mrgreen:, съдията ги бил "ощетил" :mrgreen: .
Горепосоченото е малък бонус за нас :mrgreen: , радио "шопски глас" ще обърне малко повече внимание на нашия мач.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 06 юли 2010 20:38

Това, което пише в статията ако отговаря на истината съм по-скоро склонен да оправдая постъпката на Левски. Все пак това е една контрола, а не турнирен мач. Ако останат с 10 човека няма да извършат нормална контрола и отработване на тактически задачи.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 06 юли 2010 20:40

Средната ни линия за второто полувреме не ми харесва много как изглежда и мисля, че в оставащото време ще се отработват повече дефанзивни задачи.

Върни се в “Черно море”