Черно мое представи Жардел, бразилецът завършва кариерата си на "Тича"
Източник: http://www.ole-bg.com 18:45 / 28.06.2010 Отпечатай Изпрати
© Ole-bg.com
Варненският Черно море направи един от най-големите трансфери в историята на българския футбол, след като привлече двукратният носител на Златната обувка Марио Жардел. Именитият голмайстор от Бразилия идва при моряците като свободен агент, а договорът му е за една година. Той бе представен днес пред над 100 привърженици на варнеския клуб, за който ще носи фрланелка с №16.
"Много съм щастлив, че подписах договор с Черно море. Искам да завърша кариерата си в този клуб. Моята цел вминаги е била да вкарвам повече голове. Надявам се да се подготвя добре в рамките на следващия месец и да се доближа до формата ми отпреди. Знам че в Черно море се разчита на млади футболисти и съм сигурен, че ще им помогна с моя опит. Впечатлен съм от посрещането ми и благодаря на привържениците. Няма да имам проблем с аклиматизацията, тъй като съм играл в много други държави", заяви при представянето си Супер Марио.
Преговорите между Черно море и Марио Жардел са продължили около един месец. Неговият мениджъор призна, че голмайсторът е имал още две оферти от втора дивизия на Испания и от елитната на Португалия. Жардел обаче е избрал Черно море, с екипа на който иска да кстане шампион на България.
Черно море представи Жардел!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно мое представи Жардел!

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Най-големия трансфер в България в историята и "над 100 привърженици" го посрещат. Срам... А в други градове щяха да са 10 пъти повече...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:Най-големия трансфер в България в историята и "над 100 привърженици" го посрещат. Срам... А в други градове щяха да са 10 пъти повече...
Срам си ти, до последно нямаше обявено нищо официално, а само слухове, сега вече всичко е факт, първия кръг срещу Пирин ще напълним стадиона, а твоя отбор ще се радва на подкрепа от 300 човека както винаги
Последна промяна от Mourinio на 28 юни 2010 19:19, променено общо 1 път.
---------------------------------------
- stefan_ atanasov
- Контакти:
Евала,аз съм цесекар и ви поздравявам всички фенове на Черно Море да ви радва и да сте много щастливи от това!
-
- Контакти:
Това е усепех за целия БГ футбол
Браво,дано и други такива играчи го последват.

- Nevertheless
- Контакти:
Трявба да призная, че до последния момент не вярвах или поне се съмнявах в тази новина ..
Сега вече мисля, че Супер Марио в Черно море е факт.
Няма да коментирам злобните подмятания, а само ще му пожелая успех и се надявам силно този трансфер да бъде полезен за Моряците по какъв начин няма значение ..
Сега вече мисля, че Супер Марио в Черно море е факт.
Няма да коментирам злобните подмятания, а само ще му пожелая успех и се надявам силно този трансфер да бъде полезен за Моряците по какъв начин няма значение ..
Аз сам левскар но браво със сигрурност ще помогне много за популяризиране на първенството ни.Дано се намира и във добра форма за да можем да гледаме по качествени мачове.

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Не искам да развалям еуфорията , която е обзела моряците , но ... Вие сериозно мислите ли , че щеше да дойде в България ако все още ставаше за нещо ? Какво ви говори факта, че е все пак известно име , а никой не го иска , дори във втора или трета дивизия на Запад ... Едва ли се е навил да рита ей така за малка заплата , как ще го приемат другите млади момчета в отбора ви , които ще получават в пъти по-малко от един 36-годишен футболист , отдавна свършил за футбола , НЕИГРАЛ от 14 месеца никъде
Според мен това е по-скоро някакъв ПР ход от страна на ТИМ, за да привлекат повече внимание към иначе сивия изминал сезон за вас
Сещам се и за други известни играчи , идвали у нас - Хамилтън Рикард в ЦСКА и Гарба Лавал в Левски , ами и двамата се провалиха тотално ...
Не го казвам със завист или лоши чувства , напротив , Черно море ми е много симпатичен отбор , но Жардел е решение за 5-6 месеца , а не дългосрочна перспектива . Все пак дано не съм прав и дано придаде класа на А група , но съм силно скептичен
Успех ви желая 

Не го казвам със завист или лоши чувства , напротив , Черно море ми е много симпатичен отбор , но Жардел е решение за 5-6 месеца , а не дългосрочна перспектива . Все пак дано не съм прав и дано придаде класа на А група , но съм силно скептичен

Последна промяна от Viktor4o_Rs на 28 юни 2010 19:29, променено общо 1 път.

-
- Контакти:
Имал е оферти даже от португалската висша лига!