Ръководството на Черно море е на път да осъществи сензационен трансфер. Моряците са се договорили за привличането на бивш бразилски национал. Sportal.bg научи, че въпросният играч е или Марио Жардел, или Марсио Аморозо. В близките дни новото звездно попълнение ще бъде представен пред футболната общественост на специална пресконференция.
Марсио Аморозо бе закупен от Удинезе пред 1996 година, след като преди това блесна с екипа на Фламенго в родината си. През 1999 година бразилецът стана голмайстор на Серия "А", а след това премина в Парма, където спечели Суперкупата на Италия. След това Аморозо премина в Борусия Дортмунд, където през 2002 година стана шампион на Германия и голмайстор на Бундеслигата. През 2004 година нападателят за кратко бе и в редиците на италианския колос Милан.През 2005 година Аморозо спечели Копа Либертадорес и Световното клубно първенство с тима на Сао Пауло. В момента бившият бразилски национал е на 35 години. За родината си има 19 мача и 10 гола, като през 1999 година Аморозо бе съотборник на Роналдо, Ривалдо и Роналдиньо на Копа Америка, където "златистите" триумфираха като шампиони.
Марио Жардел пък е един от най-известните бразилски футболисти в последните 15 години. Нападателят игра в отбори като Васко да Гама, Гремио, Порто, Галатасарай, Спортинг, Болтън и др. Голмайсторът бе част от отбора на Бразилия на Копа Америка 2001, а дебютът му за Селесао Бразилейра бе през 1996 година, когато в контрола с Русия замени Феномена Роналдо. Жардел е двукратен голмайстор на Шампионската лига (2000, 2001) и двукратен носител на "Златната обувка" (1999, 2002). Нападателят има уникалните 130 гола в 125 мача за Порто. В момента СуперМарио е на 36 години.
За готвения трансферен удар признаха и от ръководството на моряците пред Sportal.bg, от където заявиха: "До края на деня или най-късно утре окончателно ще стане ясен трансферът и ще го обявим официално. Футболистът е много известно име, но не можем да ви го кажем на този етап".
Черно море с трансферната бомба на годината !!!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море с трансферната бомба на годината !!!
Информацията е достоверна! Марио Жардел вече е футболист на Черно море,но за пробен период от 6 месеца,ако играе добре за отбора се предполага,че ще се задържи! Дерзайте и дано да вкарва голове,че майката си трака! 

О-О-О ПИЯ И ПЕЯ,О-О-О ЗА ТЕБ ЖИВЕЯ...ЗА ВАС МОРЯЦИ ЖИВЕЕМ,ОЩЕ ОТ МАЛКИ ДЕЦА,ЗА ВАС ЩЕ ПИЕМ И ПЕЕМ,И ТАКА ЧАК ДО СМЪРТА!!!
Бе съмнява ме цялата работа.Единственото, което звучи интересно е фланелката №16.... 

Каква бомба на годината?Тва ако вярно ще е трансферна бомба на столиетието за България 

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
- Червени_шампиони
- Контакти:
Ако това е бомба какво е за ЦСКА привличането на Килиън Шеридън и Уилиам Тиеро!? Може ми атомна бомба? 

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Бе то ако това е верно на никой няма да му пука за отборя ти, червени_шампиони! 

- Sagittarius
Червени_шампиони написа:Ако това е бомба какво е за ЦСКА привличането на Килиън Шеридън и Уилиам Тиеро!? Може ми атомна бомба?
Шеридън?Тиеро?Абе какви са тези смешници бе

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
aма да си вземат и бастуните хахаха , каква бомба с тези пенсионери уе
Sagittarius написа:Червени_шампиони написа:Ако това е бомба какво е за ЦСКА привличането на Килиън Шеридън и Уилиам Тиеро!? Може ми атомна бомба?
Шеридън?Тиеро?Абе какви са тези смешници бе,това е МАРИО ЖАРДЕЛ бе момче,2 пъти златна обуква на Европа,2 пъти голмайстор на ШЛ
.СУПЕР МАРИО за 6 месеца,гответе си видановците и там тиеро миеро ли какви са там и оня другия Апостолов да вадят много топки от мрежата ви 4-тия кръг
.
Хахахаха, евала!

Червени_шампиони написа:Ако това е бомба какво е за ЦСКА привличането на Килиън Шеридън и Уилиам Тиеро!? Може ми атомна бомба?
Колега,свали си червените очила,какво сравняваш всеизвестния Жардел с тея двамата,които я някой ги е чувал я не...гледай малко реалистично

http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат