Май ще изпреварим ''Левски'' за още един футболист след Дончо Атанасов доколкото разбрах, ще е отново супер-трансфер ако стане
иначе има и за Живко Желев:
Черно море прибира натирен от Стяуа
http://sportni.bg/?tid=40&oid=2545414
Даниел Младенов в Черно море?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Даниел Младенов в Черно море?
Последна промяна от Mourinio на 02 юни 2010 15:42, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
-
- Контакти:
Re: Даниел Младенов в Черно море?
Това с изпреварването е много смешно - ние не ги искаме, ама вие ни изпреварвата. Много вярвате на журналисти които няма какво да пишат и започват да си измислят новини.

Levski Daniel написа:Това с изпреварването е много смешно - ние не ги искаме, ама вие ни изпреварвата. Много вярвате на журналисти които няма какво да пишат и започват да си измислят новини.![]()
Ок щом казваш

---------------------------------------
- Sagittarius
Даниел Младенов е експлозивен играч,но честно казано не е с нищо по-добър от Тошко Колев и Румен Николов,а Николов е дори и по-бърз.Няма смисъл според мен,точно такъв играч не ни е нужен,на крилата имаме Марадончо и Тошко-типични крила,експлозивни,а там играят спокойно и Румбата,Дани Георгиев,Юруков...просто не е нужен,нека да се концентрираме над левия защитник!!!Пак усул-усул ще сме зле в тази зона,Адемар е много добър,но е един и без конкуренция,Бачев отдавна е изпята песен
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...