Виктор Генев и Мариян Огнянов В Черно Море?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Виктор Генев и Мариян Огнянов В Черно Море?

Мнениеот GrEeN-FaN » 01 юни 2010 07:08

Двама футболисти е предложил „Левски“ на „Черно море“, за да върне жеста за Атанас Борносузов. Както е известно, шефовете на „моряците“ склониха да пуснат един от основните си футболисти на „Герена“ без финансов иск, като разтрогнат по взаимно съгласие изтичащия му на Нова година договор.
В замяна „сините“ са готови да изпратят на „Тича“ централния защитник Виктор Генев и офанзивния халф Мариян Огнянов. Засега трансферът е под въпрос, тъй като столичният гранд държи да преотстъпи своите играчи, а „моряците“ нямат практика да разчитат на преотстъпени. Освен това на постовете, на които се изявяват двамата, варненци разполагат с достатъчно изпълнители. В сърцето на отбраната са утвърдени Александър Александров-Сашо, Никола Домакинов и Танко Дяков, а към тях евентуално ще се присъедини и тонгоанецът Куами. В средата на терена пък са Георги Илиев, Милен Петков, Даниел Георгиев, Ели Маркес, Адемар Жуниор, Йордан Юруков, Тодор Колев, Станислав Стоянов, Даниел Димов и новото попълнение Димитър Петков.
Според кулоарна информация треньорът на „Черно море“ Велизар Попов ще вземе решение за Генев и Огнянов до седмица.

Как мислите нужни ли са на Черно Море?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Виктор Генев и Мариян Огнянов В Черно Море?

Мнениеот POPCORN » 01 юни 2010 09:31

ЧерноМореВарна написа:Не ни трябват!

айде бе и вие станахте голям отбор, не ни трявбат!Те така викаха и Локо ПД за Данчо Тодоров ама какво стана?Като почнете така да говоритем много ме нервите!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 01 юни 2010 09:42

POPCORN написа:

айде бе и вие станахте голям отбор, не ни трявбат!Те така викаха и Локо ПД за Данчо Тодоров ама какво стана?Като почнете така да говоритем много ме нервите!

Ами ние не сме станали , а сме си !
Ясно и за какво да ги взимаме като си имаме един от най добрите защитници в страната какъвто е Сашко Александров , а пък и Танко и Домакина не са лоши така ,че тоя Генев освен да играе в дубъла друго няма да прави , гледай вие да се разплатите с Пирин ,че няма да има от къде да крадете футболисти , които после да набеждавате за свои шумкарче

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 01 юни 2010 09:50

Огнянов може да играе и в нападение , където Черно море определено има нужда от още поне една опция . Колкото до Генев , въпреки че не е лош футболист , не виждам как ще се наложи при конкуренцията на Александров , Домакинов и Дяков .
Дано през този сезон "моряците" бъдат по-рядко засягани от контузии на основни играчи и успеят да разкрият потенциала си .

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 юни 2010 09:51

Popeye написа:
POPCORN написа:

Ами ние не сме станали , а сме си !
Ясно и за какво да ги взимаме като си имаме един от най добрите защитници в страната какъвто е Сашко Александров , а пък и Танко и Домакина не са лоши така ,че тоя Генев освен да играе в дубъла друго няма да прави , гледай вие да се разплатите с Пирин ,че няма да има от къде да крадете футболисти , които после да набеждавате за свои шумкарче

Какво значи имаме?Днеска имате утре не!Перна една контузия 6 месеца да видиме какво имате?Генев е преспективен футболист и може да стане нещо от него!Така че не виждам, защо да не го вземете!А вие ако си мислите, че ще взимате футболисти като меси се лъжете!И Генев не е по - слаб футболист от Дончо Атанасов!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 01 юни 2010 10:07

Аз мисля,че тези момчета стават.Ако нямат големи финансови претенции,защо да не ги вземем.М.Огнянов е интересен футболист.Имахме един подобен- Какалов.В.Генев е малко рисков,но те всичките ни защитници са рискови!

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 01 юни 2010 10:11

Съгласен съм с колегата от ЦСКА, не са кой знай какви ,но мисля ,че ще ни свършат работа ,особено В.Генев...за М.Огнянов -никога не ми е харесвал ,но и той може да ни е нужен в някои случаи ,,Всички видяхме какво се случи ,когато се контузиха 3-4 играчи ,точно в тези случаи ще ни трябват,,а и са млади с перспектива ....Единственото нещо което трябва да направят ръководството е да не ги взимат като преодстъпени ,но съм обеден че ще го постигнат ...ако не няма да ги вземат....Това е политика и то правилна ,ако искаме да градим отбор за години ...

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 01 юни 2010 10:57

Генев може и да е преспективен, не познавам таланта му, но при всички положения иска много работа и безброй мачове за дубъла. И евентуално да излезе нещо.. А Мариянчо мисля ,че наистина ни е излишен. Средна работа и нищо особено. Такива като него с лопата да ги ринеш в Бг. Разбирам, че се опитваме да повторим номера с Дани и Миро, но този път съм далеч по-скептично настроен. Моето мнение за този трансфер е кон за кокошка (айде - за две кокошки)
Много ще ни липсва Наско!

Върни се в “Черно море”