Знаете ли за това ......

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Icaka1432
Контакти:

Знаете ли за това ......

Мнениеот Icaka1432 » 30 май 2010 09:06

МАЛКИТЕ МОРЯЦИ СПЕЧЕЛИХА ТУРНИР "КУПА ТРЪРДИЦА"

http://www.ring.bg/multimedija/cherno-m ... tsata.html

Още в първата си среща юношите разгромиха отборът на ЦСКА с резултат 8:1.
Блестящо представяне направиха и във втората си оспорвана среща срещу ПФК „ Академия на Хр.Стоичков” – Пловдив с резултат 2:0.
Добрата им игра продължи и с отборът на ФК „ Стандарт” – Шивачево – 3:1.
На финала малките моряци победиха отбора на Банско с 1:0
ЕТО И ОТБОРИТЕ КОИТО ОЧАСТВАХА
1.ЧЕРНО МОРЕ
2.БАНСКО
3.АКАДЕМИЯ ХРИСТО СТОИЧКОВ
4.ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС
5.СЛАВИЯ
6.Стандарт Шивачево - домакин
7.ЦСКА
8.СЛИВЕН

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Знаете ли за това ......

Мнениеот Lyubooo » 30 май 2010 09:14

браво на дечицата!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
cska_liverpool
Контакти:

Мнениеот cska_liverpool » 30 май 2010 09:28

Хубаво е да има повече такива турнири,все пак децата са бъдещето.
RED OR DEAD

georgisd
Контакти:

Мнениеот georgisd » 30 май 2010 10:11

Браво!
Честито на малките моряци!
:lol:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 30 май 2010 13:57

И да се дава повече шанс на младите да се докажат в първия отбор :P
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 30 май 2010 21:52

то това от преди 2 седмици.

нашите и левски са най-силни в тази възраст.

за жалост след успеха направиха 2:2 с плебейчетата под моста

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 31 май 2010 01:37

Аз пък искам да да използвам темата "знаете ли за това" за да коментирам не децата, а да цитирам думите на любимия за мнозина Борносузов: "Щом обаче ми звънна Гонзо, не съм мислил много. На Левски не се отказва, ако ще отборът да е на 11-о място." ( 7 дни спорт ).

Голяма любов към Черно море, голямо нещо! Плюхме, сра**е Кривия, но човека си имаше достойнството непрекъснато да демонстрира любовта си към гове****, пардон Левски, което не му попречи разбира се да вдигне нивото на моряците на такива висини каквито не вярвам някой от форума да помни преди това. Да, ама когато човек има дупце на всеослушание да заявява пристрастията си разбира се е залят с помия, а онзи другия, който подмолно си действа получава ръкопляскания. Егати правдата.
Лично аз съм щастлив, че Борносузов вече не е част от моряците. Имаме половин дузина играчи за неговия пост. Момчета, които наистина носят Черно море в сърцето си, а пък новите попълнения са достатъчно млади за да попият тази любов ако искат.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 31 май 2010 07:10

зеления написа:Аз пък искам да да използвам темата "знаете ли за това" за да коментирам не децата, а да цитирам думите на любимия за мнозина Борносузов: "Щом обаче ми звънна Гонзо, не съм мислил много. На Левски не се отказва, ако ще отборът да е на 11-о място." ( 7 дни спорт ).

Голяма любов към Черно море, голямо нещо! Плюхме, сра**е Кривия, но човека си имаше достойнството непрекъснато да демонстрира любовта си към гове****, пардон Левски, което не му попречи разбира се да вдигне нивото на моряците на такива висини каквито не вярвам някой от форума да помни преди това. Да, ама когато човек има дупце на всеослушание да заявява пристрастията си разбира се е залят с помия, а онзи другия, който подмолно си действа получава ръкопляскания. Егати правдата.
Лично аз съм щастлив, че Борносузов вече не е част от моряците. Имаме половин дузина играчи за неговия пост. Момчета, които наистина носят Черно море в сърцето си, а пък новите попълнения са достатъчно млади за да попият тази любов ако искат.

зелен не мога да коментирам много много това което съм чул оня ден и се приказва из Варна,ама Борносузов може да се окаже най-малкия ни проблем в момента,бъдещето ще покаже какво ще става
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 31 май 2010 07:42

като си казал а, кажи и б ....

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 31 май 2010 08:10

Юношите старша възраст на „Черно море“ надиграха като гост „Етър“ с 4:0 в първи 1/8-финален мач за държавно първенство. За успеха хеттрик записа Илиян Капитанов, а един гол добави Виктор Митев. Протоколният реванш е на 7 юни от 18 часа на стадиона под Аспарухов мост, но отсега е ясно, че „моряците“ ще играят на 1/4-финала. 4 мин преди края Александър Краев е изгонен за игра с ръка пред пеналта и тъй като смените са били извършени, на вратата е застанал защитникът Исмет Мурадов. Той е избил сериозен шут от фаул.

„Доволен съм, че момчетата подходиха сериозно и бързо решиха спора още в първия двубой. Трима от техните нямаха лични карти, но

от София се обадиха и казаха да играят. При положение че резултатът не ни удовлетворяваше, можеше да вземем служебна победа, но при това положение е излишно да подаваме жалба“, заяви за „Народно дело“ треньорът на варненци Венцислав Маринов.
------------------------------------

Съставът

Александър Краев, Николай Димитров, Иван Георгиев, Исмет Мурадов, Севдалин Николов, Янимир Янков, Симеон Михайлов, Михаил Венков (60-Любомир Михалев), Илиян Капитанов (85-Йордан Чавдаров), Красен Костов (70-Вилиян Николов), Виктор Митев (80-Георги Иванов)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”