МАЛКИТЕ МОРЯЦИ СПЕЧЕЛИХА ТУРНИР "КУПА ТРЪРДИЦА"
http://www.ring.bg/multimedija/cherno-m ... tsata.html
Още в първата си среща юношите разгромиха отборът на ЦСКА с резултат 8:1.
Блестящо представяне направиха и във втората си оспорвана среща срещу ПФК „ Академия на Хр.Стоичков” – Пловдив с резултат 2:0.
Добрата им игра продължи и с отборът на ФК „ Стандарт” – Шивачево – 3:1.
На финала малките моряци победиха отбора на Банско с 1:0
ЕТО И ОТБОРИТЕ КОИТО ОЧАСТВАХА
1.ЧЕРНО МОРЕ
2.БАНСКО
3.АКАДЕМИЯ ХРИСТО СТОИЧКОВ
4.ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС
5.СЛАВИЯ
6.Стандарт Шивачево - домакин
7.ЦСКА
8.СЛИВЕН
Знаете ли за това ......
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- cska_liverpool
- Контакти:
Re: Знаете ли за това ......
Хубаво е да има повече такива турнири,все пак децата са бъдещето.
RED OR DEAD
то това от преди 2 седмици.
нашите и левски са най-силни в тази възраст.
за жалост след успеха направиха 2:2 с плебейчетата под моста
нашите и левски са най-силни в тази възраст.
за жалост след успеха направиха 2:2 с плебейчетата под моста
Аз пък искам да да използвам темата "знаете ли за това" за да коментирам не децата, а да цитирам думите на любимия за мнозина Борносузов: "Щом обаче ми звънна Гонзо, не съм мислил много. На Левски не се отказва, ако ще отборът да е на 11-о място." ( 7 дни спорт ).
Голяма любов към Черно море, голямо нещо! Плюхме, сра**е Кривия, но човека си имаше достойнството непрекъснато да демонстрира любовта си към гове****, пардон Левски, което не му попречи разбира се да вдигне нивото на моряците на такива висини каквито не вярвам някой от форума да помни преди това. Да, ама когато човек има дупце на всеослушание да заявява пристрастията си разбира се е залят с помия, а онзи другия, който подмолно си действа получава ръкопляскания. Егати правдата.
Лично аз съм щастлив, че Борносузов вече не е част от моряците. Имаме половин дузина играчи за неговия пост. Момчета, които наистина носят Черно море в сърцето си, а пък новите попълнения са достатъчно млади за да попият тази любов ако искат.
Голяма любов към Черно море, голямо нещо! Плюхме, сра**е Кривия, но човека си имаше достойнството непрекъснато да демонстрира любовта си към гове****, пардон Левски, което не му попречи разбира се да вдигне нивото на моряците на такива висини каквито не вярвам някой от форума да помни преди това. Да, ама когато човек има дупце на всеослушание да заявява пристрастията си разбира се е залят с помия, а онзи другия, който подмолно си действа получава ръкопляскания. Егати правдата.
Лично аз съм щастлив, че Борносузов вече не е част от моряците. Имаме половин дузина играчи за неговия пост. Момчета, които наистина носят Черно море в сърцето си, а пък новите попълнения са достатъчно млади за да попият тази любов ако искат.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:Аз пък искам да да използвам темата "знаете ли за това" за да коментирам не децата, а да цитирам думите на любимия за мнозина Борносузов: "Щом обаче ми звънна Гонзо, не съм мислил много. На Левски не се отказва, ако ще отборът да е на 11-о място." ( 7 дни спорт ).
зелен не мога да коментирам много много това което съм чул оня ден и се приказва из Варна,ама Борносузов може да се окаже най-малкия ни проблем в момента,бъдещето ще покаже какво ще става
HASTA DE LA VICTORIA
- Sagittarius
Юношите старша възраст на „Черно море“ надиграха като гост „Етър“ с 4:0 в първи 1/8-финален мач за държавно първенство. За успеха хеттрик записа Илиян Капитанов, а един гол добави Виктор Митев. Протоколният реванш е на 7 юни от 18 часа на стадиона под Аспарухов мост, но отсега е ясно, че „моряците“ ще играят на 1/4-финала. 4 мин преди края Александър Краев е изгонен за игра с ръка пред пеналта и тъй като смените са били извършени, на вратата е застанал защитникът Исмет Мурадов. Той е избил сериозен шут от фаул.
„Доволен съм, че момчетата подходиха сериозно и бързо решиха спора още в първия двубой. Трима от техните нямаха лични карти, но
от София се обадиха и казаха да играят. При положение че резултатът не ни удовлетворяваше, можеше да вземем служебна победа, но при това положение е излишно да подаваме жалба“, заяви за „Народно дело“ треньорът на варненци Венцислав Маринов.
------------------------------------
Съставът
Александър Краев, Николай Димитров, Иван Георгиев, Исмет Мурадов, Севдалин Николов, Янимир Янков, Симеон Михайлов, Михаил Венков (60-Любомир Михалев), Илиян Капитанов (85-Йордан Чавдаров), Красен Костов (70-Вилиян Николов), Виктор Митев (80-Георги Иванов)
„Доволен съм, че момчетата подходиха сериозно и бързо решиха спора още в първия двубой. Трима от техните нямаха лични карти, но
от София се обадиха и казаха да играят. При положение че резултатът не ни удовлетворяваше, можеше да вземем служебна победа, но при това положение е излишно да подаваме жалба“, заяви за „Народно дело“ треньорът на варненци Венцислав Маринов.
------------------------------------
Съставът
Александър Краев, Николай Димитров, Иван Георгиев, Исмет Мурадов, Севдалин Николов, Янимир Янков, Симеон Михайлов, Михаил Венков (60-Любомир Михалев), Илиян Капитанов (85-Йордан Чавдаров), Красен Костов (70-Вилиян Николов), Виктор Митев (80-Георги Иванов)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...