Разни смешки :(

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

OriginalWriter
Контакти:

Разни смешки :(

Мнениеот OriginalWriter » 27 май 2010 15:08

Днес събрание на ПФЛ - Черно море няма представител :( Показателно за типичната ни апатия ....

Ясна програмата за подготовка:

8 контроли - нито една с по-силен от нас клуб

Обявяват новите играчи на 16 юни у забележете "от пресслужбата на клуба уточниха, че всичко обявявано в медиите за селекцията преди тази дата ще се счита за спекулация". Т.е. прес отделът няма да работи, няма да има новини, феновте ще са в неведение, изобщо клубът няма да работи......пълен абсурд в web 2.0 ерата....

Ей, айде малко да се стегнете!

georgisd
Контакти:

Re: Разни смешки :(

Мнениеот georgisd » 27 май 2010 15:25

Ммм да нормално...никой нищо не знае...двама човека не можеш да хванеш за работа ... :)

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 27 май 2010 15:32

Честно казано, аз пък бях впечатлен от това, че контролите са вече ясни....... друг път изобщо не се знае кога и с кого ще играем и винаги се прави всичко в последния момент. Този път поне нещата са ясни общо взето с контролите и съм доволен. :P
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 27 май 2010 15:36

Чеки поне да ги постна, че да не ги търсим после :twisted:

Черно море ще изиграе 8 контроли по време на подготвителния период за новия сезон, стана ясно днес. Подготовката ще протече на 3 етапа.

„Моряците” се събират на 16 юни, когато ще минат функционални изследвания. На този ден официално ще бъдат представени новите попълнения в отбора, съобщиха от пресслужбата на клуба, като уточниха, че всичко обявявано в медиите за селекцията преди тази дата ще се счита за спекулация.

От 16 до 30 юни отборът ще се готви във Варна и около морската столица. Контролите през този период:
30 юни с Черноморец Поморие
3 юли с Видима Раковски

Вторият етап от подготовката на Черно море ще протече в Банско от 5 до 15 юли. Контролите през този период:
6 юли с Локомотив Пловдив
10 юли със Славия
14 юли с елитен гръцки тим

По време на третия етап от подготовката се предвиждат 3 контроли:
17 юли с Виктория Бранещи (в този мач Виктория ще представят официално тима си пред феновете по повод влизането в елита на Румъния)
21 юли с Фарул, вероятно в Констанца
24 юли с Черноморец Бургас

Часовете и местата на провеждането на всичките 8 контроли на Черно море ще се уточняват допълнително.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 27 май 2010 15:41

OriginalWriter написа:Днес събрание на ПФЛ - Черно море няма представител :( Показателно за типичната ни апатия ....

Ясна програмата за подготовка:

8 контроли - нито една с по-силен от нас клуб

Обявяват новите играчи на 16 юни у забележете "от пресслужбата на клуба уточниха, че всичко обявявано в медиите за селекцията преди тази дата ще се счита за спекулация". Т.е. прес отделът няма да работи, няма да има новини, феновте ще са в неведение, изобщо клубът няма да работи......пълен абсурд в web 2.0 ерата....

Ей, айде малко да се стегнете!
Във всички бълг.клубове е така общо взето-по отношение на политиката с медиите и собствените си фенове.Много е смешно като почнат да се крият и увъртат все едно ще взимат Роналдо и Меси! Не може да претендират че са професионални,европеиски клубове-като същевременно административното ръководство и т.нар "прес-служби" работят като аматьори.Не се обръща и грам внимание на феновете,които да не забравяме са ОСНОВНИ играчи в играта наречена Футбол. Пример:Значи човек решава да си купи фланелка,шапка или яке на любимият си отбор-от новата колекция за сезон 2010/2011,обаче се оказва че т.нар "фен-магазини" които един уважаващ себе си клуб задължително трябва да има(ако въобще съществуват) не предлагат такава услуга или продават некви смешни сувенирчета на безумни цени!! Камо ли пък фена да поиска да си купи ретро-екип от 90-те години на даден бълг.отбор ,тогава сигурно с тази задача трябва да се заемат ДАНС и министър Цветанов-за да почнат да издирват такъв екип из цяла България. Думата ми е че футболните хора на Запад си уважават феновете,пазят си историята на клубовете и предлагат както се казва "от пиле мляко"

OriginalWriter
Контакти:

Мнениеот OriginalWriter » 27 май 2010 16:03

На бас, че поне 3 от тези 8 контроли няма да се състоят - т.е. поне половината от предвиденото днес ще бъде променено....нали се сешате за контролата със Стяуа....

сега "елитен гръцки отбор" звучи по същия начин....все едно ще играем в Атина с ПАО :)

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 27 май 2010 19:44

OriginalWriter написа:На бас, че поне 3 от тези 8 контроли няма да се състоят - т.е. поне половината от предвиденото днес ще бъде променено....нали се сешате за контролата със Стяуа....

сега "елитен гръцки отбор" звучи по същия начин....все едно ще играем в Атина с ПАО :)

Ще играем контрола с отбора къдет е играл Тиаго.Това ще е част от сделката./майтапя се/
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 май 2010 19:57

OriginalWriter написа:Днес събрание на ПФЛ - Черно море няма представител :( Показателно за типичната ни апатия ....

PFL и Вальо Дузпата са просто едни палячовци и събранийце на олигофрени и безгласни букви,на палячовци и клоуни изобщо не заслужава вниманието на ръководството на клуб като Черно Море.Напротив,показателно е,че сме хора с положение и,че не може някакво събрание на някакви безгласни цървули да привлича вниманието на пичове като нас.Чу ли добре,ако приемели нещо щели да го предложат на БФС и Изпълкома - хахахахахаха,е кой има властта?Изпълкома.Е кой е член там?марин Митев.Ай сиктир на тези смешници от ПФЛ и Вальо Дузпата,нека да умуват там 4-5 часа и ако приемат нещо тогава,чак тогава да се обърнат към Марин Митев да им каже тежката си дума.В случая - НЕ :!: :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 27 май 2010 20:41

Sagittarius написа:

PFL и Вальо Дузпата са просто едни палячовци и събранийце на олигофрени и безгласни букви,на палячовци и клоуни изобщо не заслужава вниманието на ръководството на клуб като Черно Море.Напротив,показателно е,че сме хора с положение и,че не може някакво събрание на някакви безгласни цървули да привлича вниманието на пичове като нас.Чу ли добре,ако приемели нещо щели да го предложат на БФС и Изпълкома - хахахахахаха,е кой има властта?Изпълкома.Е кой е член там?марин Митев.Ай сиктир на тези смешници от ПФЛ и Вальо Дузпата,нека да умуват там 4-5 часа и ако приемат нещо тогава,чак тогава да се обърнат към Марин Митев да им каже тежката си дума.В случая - НЕ :!: :mrgreen:

Айде стига бе. Ти освен на 1-2 сбирки на Изпъкома да си чувал, че присъства бай ти Марин? Не ми го хвали! От всички отбори в А само умниците ( говоря за ръководствата, а не за отборите ) на моряците и Дузпоко не присъстват?!! Голямата работа сме, няма що.
Ще си позволя да цитирам себе си от друга тема във форума:
"Veso1913 написа:Ако аз ви правя клип за отиграванията на Радо Бачев и Мишо Лазаров,ще си помислите че гледате някоя от звездите на свтовния футбол.Според мен доста смешни отигравания и само две-три наистина стойностни неща от цял клип.Ако нашите са се вързали на клипа да го вземат,направо не ми се мисли.Дано някой е имал директни впечатления от играта му.Примерно скритата лимонка бате ви Кольо.Той показа че разбира от бразилци и португалци.Дано е попадение.А относно варненските журналя,да ви кажа че и не те,а от CNN да бяха,пак нямаше да разберат нищо.Военна тайна.При нас се работи така. ;)"

Подкрепям те напълно! Относно военната тайна направо ме разсмя, но си е живата истина. Ние ЦРУ ли сме, ФБР ли сме, или май сме ВКР от татово време. Спомням си фатмаците от времето на моята служба. Дори часът на чистенето на кенефите беше строга военна тайна. :lol: :lol: :lol:. По АБСОЛЮТНО същия начин действа и нашето ръководство. Абе то, ръководството защо е толкова безхаберно? Не гледат ли европейския и световния, че и нашия футбол? Хората като вземат нов играч се късат от хвалби и реклами, ама ние НЕ - ще научите всичко "когато му дойде времето". Абе тараланкоолу, не знаете ли, че отбора се състои от:
1. Играчи;
2. Треньорски щаб;
3. Ръководство ( собственик );
4. ФЕНОВЕ!!!!!!!!!!!!!
Аз мисля, че в големия си процент от привържениците на Черно море заслужават поне малко уважение от ръководството на отбора. То е голям длъжник на нас феновете и е крайно време да престане с това информационно затъмнение!!!

А КАКВО СТАВА СЪС СТАДИОНА???
[/color]
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 27 май 2010 23:10

Ами да се посмеем малко,след тежкия сезон.Даже ЦРУ,си знаят кой е шефа им(даже го показаха по БТВ),а нашите се правят,все едно работят в секретна военна програма на КГБ. :lol: Много са потайни,че току-виж направили новия стадион,а никой не е разбрал. :o :lol:
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”