"Черно море ще привлече вратар. Боян Пейков от Берое ще замести Карамфил Илчев, който, след като не успя да се пребори с Илко Пиргов за титуляр, ще премине в друг отбор, за да играе редовно. Третият страж Ивайло Маринов най-вероятно ще подпише с Доростол. Вчера на проби във Варна бяха млади вратари от Сливен, Нафтекс и Силистра, които проведоха тренировка с Красимир Колев." - 7 дни спорт
Трябва ли според вас да Фил да си ходи? Вярно, че напоследък няма много шанс за изява, но все пак....
Черно море сменя Карамфил?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Green_power
- Контакти:
Черно море сменя Карамфил?
Take a look to the sky just before you die, it's the last time you will.
-
- Контакти:
Re: Черно море сменя Карамфил?
за него е по-добре... за нас - не
Не съм много съгласен да си ходи... Ако все пак ще си ходи, и трябва да привличаме нов вратар, съм на мнение, че трябва да погледнем към стража на "Черноморец" Поморие 

- aide_morqci
- Контакти:
е не трябва да сме толкова алчни,и двамата вратари са ни добри.
По добре е за Илчев да поиграе в друг отбор като титуляр.В случая е хубаво резерва на Пиргов да е някой млад и перспективен вратар.
По добре е за Илчев да поиграе в друг отбор като титуляр.В случая е хубаво резерва на Пиргов да е някой млад и перспективен вратар.

- Green_power
- Контакти:
Наистина не трябва да спираме равитието му - той е един много класен вратар, но не дай си Боже Илко да се контузи и ще треперим както едно време при всеки удар към нашата врата.
Take a look to the sky just before you die, it's the last time you will.
- зеленобелия
- Контакти:
По-добре е да го преотстъпят отколкото да го продават.
ами нз според мен Фил е Вратар но Никаква конкоренция на пиргата Ще гледаме ще видим .. и Пейков е добър но ще видим
- Sagittarius
Фил е добър вратар,но първо е на 31 години вече и второ-Илко е изключителна класа и просто страхотен страхотен вратар.В момента,а и откакто дойде Илко и дума не може да става кой е номер 1 на този пост в Черно Море.По-добре е за Фил да играе някъде,защото не виждам как би пазил тука при наличието на Илко.Боян Пейков е млад като Пиргата,добре пази и ще бъде конкуренция,а на Фил му пожелавам успехи занапред
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Тодор Тодоров от Сливен, това момче ни трябва 

zeleniq написа:Тодор Тодоров от Сливен, това момче ни трябва
Той беше тук,на Тича,по времето на Илия Павлов.На 18 години,бе трети вратар естествено.Първо титуляр бе Фози,после Пифа,а Тошко Тодоров не можеше да припари до вратата.Нямаше как да стане.

Само Черно море.