Новата селекция на Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Новата селекция на Черно море

Мнениеот Veso1913 » 19 май 2010 08:41

"Кралят е мъртъв, да живее кралят..."Сезона свърши.Къде очаквано,къде не,вече всичко е ясно.Пъзела е нареден и очакваме новия такъв.Започва според мен най-интересната част от него,а именно паузата,когато започват да се вихрят всевъзможни слухове за какво ли не.Започна се със евентуалното напускане на Гигов,предполагаемото разпадане на Берое,бягството на играчи от Лаута и други такива.Но това което е най-атрактивно се нарича слухове относно освобождаването и привличането на играчи.За сега слуховете освобождават от Тича Аврамов,Кулибали,Заков и Ратников,като за пследния все още има шансове според запознатите.Стънката заяви желание за още един сезон,като е отказал офертата за помощник треньор.Това от своя страна праща със сигурност бай Миле в заслужена пенсия,за да се раздава в частния си бизнес.Успех в новото му поприще!Нека погледнем в лазарета.Там разполагаме със завидно количество качествени играчи.Миро Манолов-един Бог знае какво му има на момчето,но се надявам да започне тренировки поне през втората част от подготовката.Жоро Илиев-мисля че вече е започнал бегови упражнения.Мишо Лазаров прогнозно ще отсъства от игра между 6-9 месецаГеорги Божилов се надявам да започне нормална подготовка.Останалите които се оплкваха цял сезон от разтежения,дано се оправят през ваканцията.А сега е време за слуховете и догадките.Според тях,заминаващите най-вреоятно са Танка и Сашо Шерфа.Говори се за продажба в Русия.Много е вероятно,защото там където имаме най-много играчи и то качествени,вече правим опит за привличане на нов такъв.Енинфул Куами.Какъвто и да е,момчето е национал на Того.При всяко положение има качества за нашия отбор.Велизар анонсира четири имена,които не обяви,но заяви че преговаря с тях.Кои са те???Слуховете пращат на Тича Еньо Кръстовчев.Един много полезен играч за нас.Пи това положение Божилов може да бъде използван малко по назад,където опредеено му е силата.Кои ще бъдат другите?Надявам се Венков да пристигне,като основен фаворит за ляв бек.От мене толкова.Друго не съм чул. :) Ако някой има инфо/дори и което както обикновено се оказва фалшиво/нека споделя.В това е тръпката.Неизвестното изълнено с предположения и дочути от тук,от там слухчета.Дерзайте моряци!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Новата селекция на Черно море

Мнениеот Sagittarius » 19 май 2010 09:12

Миро Манолов мисля,че ще започне нормална подготовка,както Жоро Илиев и всички без Баджо.Това е най-важното.Еньо-то никак няма да ни е полезен при статукво в което имаме качествена нападателна двойка Манолов-Божилов и още Юруков,който в атаката играе на всеки пост.Божилов също надали може да е полезен колкото Юруков или Жоро Илиев,които по принцип играят зад нападателите,когато Миро е на линия.Невралгичния пост в Черно Море е левия бек.Там имаме пасивност.Отдясно Сашо е фурия,виждате колко острота имаме и каква скорост без значение кой е десния халф/крило Маркес,Николов,Тошко.Дани Георгиев.Който и от тях да е в дясно с такъв остър,бърз и техничен атакуващ бек целия фланг е много много силен.В ляво обаче не е така.Бачев не е атауващ бек и там страдаме.Вижда се.Нужен е такъв бек,какъвто е Сашо отдясно.Това е най-важното което трябва да правим през селекцията.Ако ще да вземем само един играч,ляв защитник,но да е класа.Защо?Защото на всички звена имаме класни играчи,може би най-добрите в България,нямаме празно на никое друго звено с върналите се контузени!Ратников-абсолютно глупаво ще е да го изгоним при нещата които показва.За какви режими се говори,какви 5 лева?Та той е буквално нешлифован диамант.Ако иска пари е едно на ръка,ама такива,че не спазвал режими-на мене ми се струва доста надъхан да играе,а в дубъла е най-добрия откткто Румен Николов го изтеглиха в мъжете.Много размисъл относно Ратников трябва,да не си бухаме после главите в някоя стена от яд.Танко Дяков и Сашо Шерифа ако ги продадем накуп е самоубийство!Това е титулярната ни двойка централни защитници,сработени и даващи стабилността отзад.Заминат ли двамата накуп-край със стабилността.Единия-може при много добра оферта от чужбина,но двамата-категорично не.Дори Енифул да е класа над тях той ще има нужда от сработване с отбора,с Домакинов и изобщо не я виждам тогава работата как ще стане.За други продажби на възлови фигури-абсурд,ако искаме да гоним медали.Имаме като цяло най-качествения отбор след Литекс(с излекуваните контузени и ако вземем Венков),отбор без слабо звено,отбор сработен,отбор надъхан от тазгодишния неуспех,отбор с играчи обичащи клуба и емблемата.....огромна предпоставка за огромен успех догодина.Иначе като транфери-може би не трябва да се хвърляме на куцо-кьораво-сакато от типа Керчев,какъвто за мене е Еньо селския от Левски.При наличието на готов отбор е най-добре да привличаме най-класните млади играчи,като Румен Николов например,да се обиграват покрай тях,покрай големите амбиции и цели.А чужденци?Е,не бих се отказал ако намерим някой класен разиграващ халф,ако има плеймейкърски качества-още по-добре,ще разтоварим Жоро Илиев от тази функция и ще си е на любимия пост директно зад нападателите в атаката,но не бива да градим играта си около евентуално такова попълнение,поне не толкова,колкото беше при Кривия.Милен Петков пък точно той за мене трябва да остане още 1 сезон.Твърдо трябва да задържим Милен Петков и ще ви кажа защо.Първо е играч с невероятен опит.Колко от играчите на Черно Море(а те са предимно под 25 години,някои и под 21) са играли на:
1.Световно първенство
2.Европейско първенство
3.Шампионска лига,Купа на УЕФА,печелили титли,купи,медали и имат 44 мача за националния отбор на България?
0 играчи.Милен Петков е и тотално перде.Преди всеки възлов мач излиза пред медиите и демонстрира почти пълно пренебрежение към съперника(Левски,ЦСКА,Литекс).Ако някой се изкаже против Черно Море винаги Милен Петков дава едно интервю в което буквално се подиграва от пренебрежение.Има огромно самочувствие.Всичко това в тренировките и разгворите с останалтие младоци бай Милен ще им го влива като допинг.Милен е нужен на отбора,поне докато спечели още един медал или трофей,защото както се видя през пролетта повечето ни играчи(младите) нямат самочувствието и характера все още за големите цели.А ние целим титла.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 19 май 2010 09:19

С какво е целите тая титла?Съмнява ме скоро да я уцелите.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 19 май 2010 09:23

difeza написа:С какво е целите тая титла?Съмнява ме скоро да я уцелите.

С какво я целим и с какво не я целим си е наша работа!!!Щом с половина титуляри размазваме измисления Левски с 4:1,а с резерви и юноши правим 1:1 с тях,2:2 на Армията и пердашим Локо Сф там като магарета значи този отбор е с много голям потенциал.Харесва ли ви или не на всички Черно Море има и ще има високи цели и ще мачка

ПС:А относно селекцията хвърлям няколко имена:
1.Мартнин Камбуров-маха се от Локо Сф.Презира Левски и ЦСКА,плюл им е в лицето винаги когато има друга оферта(Локо Пд и Локо Сф).Просто го офертираме и пак ще ги заплюе публично :lol:
2.Емил Гъргоров - свободен агент.Разиграващ халф/плеймейкър.Това е човек,който ще реши много проблеми в Черно Море.Дано някой се сети да се бори за подписа му,Локо Сф явно няма да го иска,а ЦСКА му дължи тоновен пари плюс това,че ние можем да му дадем два пъти по-добра заплата и при това ще си я получава редовно без циганиите в Панчарево с по 3 месеца назад.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 19 май 2010 09:58

Sagittarius написа:

С какво я целим и с какво не я целим си е наша работа!!!Щом с половина титуляри размазваме измисления Левски с 4:1,а с резерви и юноши правим 1:1 с тях,2:2 на Армията и пердашим Локо Сф там като магарета значи този отбор е с много голям потенциал.Харесва ли ви или не на всички Черно Море има и ще има високи цели и ще мачка

1.Мартнин Камбуров-маха се от Локо Сф.Презира Левски и ЦСКА,плюл им е в лицето винаги когато има друга оферта(Локо Пд и Локо Сф).Просто го офертираме и пак ще ги заплюе публично :lol:
2.Емил Гъргоров - свободен агент.Разиграващ халф/плеймейкър.Това е човек,който ще реши много проблеми в Черно Море.Дано някой се сети да се бори за подписа му,Локо Сф явно няма да го иска,а ЦСКА му дължи тоновен пари плюс това,че ние можем да му дадем два пъти по-добра заплата и при това ще си я получава редовно без циганиите в Панчарево с по 3 месеца назад.

ХАХАХАХАХ ОТ ТЪЧА.....опс ОТ ТИЧА ПАК СЕ ОБАДИХА НЕПОДГОТВЕНИ :)

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 19 май 2010 12:01

Ами аз си мисля че имаме човека с плеймейкърските качества.Ратников.Дано го оставят.А и Дани Г и Дани Д се оправят нелошо в атакуващата фаза от играта.Жорката да си играе на неговата позиция.Но за Еньо мисля че не си прав.Вярно че е див селянин,но при липсата на Миро става сложно само с един нападател.За ляв бек е повече от ясно че е жизнено важен.Но продажба на един от двамата централни ще има.Мисля че от юношите има едно момче шпредасатвящо се нелпошо.Но ще видим какво ще се получи с него.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 май 2010 12:43

Gesha1986 написа:
Sagittarius написа:

ХАХАХАХАХ ОТ ТЪЧА.....опс ОТ ТИЧА ПАК СЕ ОБАДИХА НЕПОДГОТВЕНИ :)

просто, ако обичаш напусни доброволно...
Понеже може да се наложи да си тъгнеш не по твоя воля.,...
Та не си жален с подобни заядливи коментари...

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 19 май 2010 13:14

Едва ли ще вземем Камбуров.Обаче си Мисля че Емил Ангелов ще ни свърши работа,заедно с Манолов и Божилов ще има конкуренция и няма да се притесняваме от евентуални контузий..беше голмайстор в Уефа на Левски незнам защо го изгониха.
Еньо не ни трябва в никакъв случай според мен.
И така другата година с Манолов,Божилов,Юруков,евнтуално 1 нов класен нападател заедно с Румен Николов и Тошко ще изглеждаме много добре..

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 19 май 2010 13:39

.
Последна промяна от Гочето1913 на 05 май 2013 22:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 19 май 2010 14:04

Мисля, че няма нужда от нова тема за селекцията, при положение, че вече отдавна има такава
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Върни се в “Черно море”