Най-уволняваният от слуховете треньор в "А" група Велизар Попов остава да води Черно море и през следващия сезон. Ръководството на варненския клуб е доволно от неговата работа и смята, че с модерните си идеи той ще води отбора нагоре.
Въпреки неудачите през една част от сезона, последните силни мачове, които Черно море изигра, наклонили везните към оставането на Попов. Сред тях са победата над Левски за купата с 4:1 и равният със сините във Варна (1:1), както и двата успеха над Локомотив (Сф) - 4:2 и 2:1. Двете нулеви домакински равенства с Литекс и ЦСКА също били отчетени като успешни.
Шефовете се съобразили и с факта, че върху играта на отбора се отразила негативно липсата на Йордан Юруков, Миро Манолов, Георги Илиев и Даниел Георгиев. Първият отсъства цяла есен, вторият - през пролетта, а другите двама пропуснаха най-важните пролетни мачове. Тези четирима футболисти определят облика на нашия тим, казват на "Тича". Без тях отборът изглеждал все едно като Барселона без Меси, Шави, Иниеста и Ибрахимович едновременно, както и Реал без Роналдо и Игуаин.
Велизар Попов остава в "Черно море"
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Велизар Попов остава в "Черно море"
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!
Re: Велизар Попов остава в "Черно море"

Айде, Велизаре.... другия сезон схеми с по 7 офанзивни футболисти и всеки мач мачкаме по 5:0, 5:1, 5:2 

Е,НЕ.Не може това да е истина.НЕ МОЖЕ.
Следващия сезон,пак ще се борим за 6-10 място и някой осминафинал,за Купата на България.То бива безобразие,ама да оставяш треньор който два пъти искаше да си ходи,си е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.А и той,каква сила го накара да остане след Каварна,като не му взеха оставката?Морския вика че,Велизар е много евтин за Трибуквието и това е май причината,да го оставят.А той защо не си хване пътя,както направи Кольо?Каза и си тръгна.А нали Гения Попов,нямаше лиценз за А група и води сега отбора в заварено положение? 
Оги,развеселяваш ме.
Вземи да изтрезнееш малко,след Гергьовден. 

ogrizko написа:Айде, Велизаре.... другия сезон схеми с по 7 офанзивни футболисти и всеки мач мачкаме по 5:0, 5:1, 5:2
Оги,развеселяваш ме.

Само Черно море.
Лоша новина 

господата от ТИМ като не дават пари какво очаквате 

ЛОШО-МНОГО ЛОШО!!!Дано да грешим аз и всички скептици за Велизар.Искрено се надявам да грешим!
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"
- Sagittarius
Супер новина.Аз съм доволен.по-добре от Херо,Тройчо и разни гастербайтери.Велизар поне налага наши юноши,а в мачовете когато поне Жоро Илиев и Дани Георгиев бяха на терена Черно Море размазваше-Локо Сф 4:2 и Левски 4:1.Факт.Щеше да бие пак Левски,ако не беше случайния гол на Гаджев и безумните пропуски на нашите младоци на празна врата.Факт.Подигра се с Локо Сф насред София.Факт.Но най-важното....с този ход бъркат отзад на кретенчетата зад скамейката на Велизар-кеф
.
ПС:Същите приказки ги имаше когато гласуваха доверие на Илиан Илиев.Евтино треньорче,не знам кво си....после след Родопа го изгониха и сега реват за него.Велизар Попов е мъжкар,има интересни идеи на терена,които при наличието на нужните играчи водеха по 4 парцала в мрежите на псевдо-грандовете....а,междудругото нулевите ремита с ЦСКА и Литекс-и в двата случая се отърваха от загуби,малшанс за нас

ПС:Същите приказки ги имаше когато гласуваха доверие на Илиан Илиев.Евтино треньорче,не знам кво си....после след Родопа го изгониха и сега реват за него.Велизар Попов е мъжкар,има интересни идеи на терена,които при наличието на нужните играчи водеха по 4 парцала в мрежите на псевдо-грандовете....а,междудругото нулевите ремита с ЦСКА и Литекс-и в двата случая се отърваха от загуби,малшанс за нас
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Чудесна новина. Най-после ръководството реши да не слуша мнението на "феновете", които изгониха Илиан (който сега е боготворен от някои от тях), Кольо (за който реват половината). Хубаво е също, че продължават да оставят треньора да работи, за разлика от 90% от българските клубове. Питайте феновете на левски или цска (така наречените "грандове" ) колко треньора са били оставяни да работят на спокойствие при тях. Хубаво е, че остава човека, който разгроми левски и локо сф във Варна. Който въпреки тежкото положение, в което се намираше отбора, въпреки контузените играчи, въпреки нерелано дългото възстановяване на не тежки контузии, не допусна домакинска загуба до края на сезона. Човека, който направи 2 от най-добрите трансфери в последно време. Някой ще кажат, че той е провалил сезона. Не е той. Сезона беше провален от първия кръг - мача с Черноморец и оня шпагат на тъча на Юруков, загубата от Локо пд, нелепата контузия на капитана ни. Да не споменавам едно рогато същество и начина по който напусна....
Жалко, много жалко! Със този състав можехме да атакуваме челото ако имахме добър треньор! Пак ще гледаме Европа през крив макарон, а само един мач там щеше да избие парите за добър треньор. Чудя се защо ТИМ постъпват така при положение, че са доказали умението си да управляват финансите си много добре?
Не разбират ли, че с една шампионска титла и добро представяне в Европа Черно море ще им донесе златен дъжд? Е да, за целта трябва лицензиран стадион.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!