Какво липсва на отбора на Черно Море да спечели трофей?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Какво липсва на отбора на Черно Море да спечели трофей?

Мнениеот MORSKI » 05 май 2010 20:36

Първо честита купа на Берое, къде залсужано ,къде нетолкова я спечелиха момчетата!
Сега, по време на мача, ми стана тегаво и си зададох не веднъж въпроса- защо ние не сме на тяхното място???... Къде е проблема?
Искаше ми се ние да триумфираме с купата...
Но по обясними причини не се случи....
А такъв шанс няма да ни се предостави и след 100000 години....
Едва ли някога ще дожвея да видя любимия си отбор с купа :(
Радваме се на трето място и т.н...
Знам, че и това не е малко, но не е и достатъчно...
Тук сигурно ще бъда нападнат от някои съфорумци, че трябва да се радвам, че изобщо ни има и не сме фалирали- да, но не парите са най-важното... Момчетата в Берое не помнят откога не са взимали пари- те разчитат в 90% на юноши от школата си и игратя преди всичко за честта, а след това за парите... Защо при тях може, а при нас не???
Играчите им не са с класи над нашите, напротоив....
Но ние се резилим срещу знайни и незнайни отбори- съживяваме мъртъвци(Своге например- нищо против тях, но....) и така нататък, и така нататък....
Чудя се къде е проблема и къде все ни куцат нещата....

Не се притеснявам от нападки, но това си е моето мнение и моята болка.....

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Какво липсва на отбора на Черно Море да спечели трофей?

Мнениеот niki87 » 05 май 2010 20:38

Докато футболистите ви симулират за щяло и нещяло,а феновете ви се опитват със селски номера да помагат на отбора,не чакайте трофей ;)

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 05 май 2010 20:40

От Варна съм и според мен липсва постоянност.
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 май 2010 20:40

niki87 написа:Докато футболистите ви симулират за щяло и нещяло и феновете ви се опитват със селски номера да помагат на отбора,не чакайте трофей ;)

Ники, това което казваш е несериозно ;) Футболистте на всички отбори по тази логика симулират всеки път като паднат... Йовов 10 пъти се превиваше по време на мача, ама едва ли 10 пъти е симулирал/.....
Това са безумици... Иначе момчетата които гонят топките например почти на всички стадиони бавят, когато те са излезли извън терана.. Това и на ваш мач на Герена срещу ЦСКА съм го виждал...
Това не е проблема, така че доводите ти не са отговора на въпроса...

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 05 май 2010 20:43

MORSKI написа:Първо честита купа на Берое, къде залсужано ,къде нетолкова я спечелиха момчетата!
Сега, по време на мача, ми стана тегаво и си зададох не веднъж въпроса- защо ние не сме на тяхното място???... Къде е проблема?
Тук сигурно ще бъда нападнат от някои съфорумци, че трябва да се радвам, че изобщо ни има и не сме фалирали- да, но не парите са най-важното... Момчетата в Берое не помнят откога не са взимали пари- те разчитат в 90% на юноши от школата си и игратя преди всичко за честта, а след това за парите... Защо при тях може, а при нас не???
Но ние се резилим срещу знайни и незнайни отбори- съживяваме мъртъвци(Своге например- нищо против тях, но....) и така нататък, и така нататък....

Манталитет!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 05 май 2010 20:44

MORSKI написа:
niki87 написа:Докато футболистите ви симулират за щяло и нещяло и феновете ви се опитват със селски номера да помагат на отбора,не чакайте трофей ;)

Ники, това което казваш е несериозно ;) Футболистте на всички отбори по тази логика симулират всеки път като паднат... Йовов 10 пъти се превиваше по време на мача, ама едва ли 10 пъти е симулирал/.....
Това са безумици... Иначе момчетата които гонят топките например почти на всички стадиони бавят, когато те са излезли извън терана.. Това и на ваш мач на Герена срещу ЦСКА съм го виждал...
Това не е проблема, така че доводите ти не са отговора на въпроса...

Напротив Саше,защото ако вместо да симулирате,играехте футболола от първото полувреме,щяхте да разгромите жалкия отбор на Левски.Българските отбори трябва да се научат да играят футбол,а не да симулират.А вашия отбор най-много ми се е набил с тези си номера.Пожелавам ви успех следващото първенство ;)

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 05 май 2010 20:48

hlucho написа:
MORSKI написа:Първо честита купа на Берое, къде залсужано ,къде нетолкова я спечелиха момчетата!

Манталитет!

Взе ми го от устата!!! ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 май 2010 20:50

rsk написа:Ем кратко и ясно: нито имате манталитета, нито публиката на Берое. Нищо нямате вие реално.

Росене, пак говориш глупости ;)
Първо, публика имаме и то много и сме го доказвлаи когато трябва ;)
Не знам какъв манталитет ви е в главата, какво имате предвид под това????
Понеже манталитет по тази логика и Левски няма.......
Аз по-скоро си мисля, че липсват качества у доста от нашите футболисти...
Други пък иг имат, но мислят за пари...
Трети пък се раздават, но не са постоянни...
И така, нататък, и така нататък...
А и не бива да забравяме, че играхме два финала - като във втория нямахме никакъв късмет...
В първия ЦСКА бяха по-добри, но във втория....

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 05 май 2010 20:59

1.Липса на късмет.Да,това е фактор.Сигурен съм,че 100 пъти на преиграем мача в Каварна 100 пъти ще бием,също и,че ако бяхме продължили щяхме да спечелим Купата без никакви проблеми.
-подточка в липсата на късмет беше ситуацията с контузените основни фигури.Много голям фактор,когато на терена имаш дефанзивни играчи,а срещу теб има бетон.
-изключително слаб треньор онази злощастна вечер.Може би най-слабия мач на Велизар Попов като треньор,черна вечер за Велизар.Фатална смяна на Божилов,просто безумна смяна.

2.Характер - да,още един фактор,който ни липсва.Особено когато сме в ролята на фаворити.Хората с характер бяха контузени,а младоците,които дърпаха и дъпат отбора напред през пролетта просто не издържаха на напрежението и големите цели,които изведнъж се стовариха отгоре им.Само на тях.

3.Идиотска публика-още един фактор.Идиотско настроени фенове провалиха или най-малкото внасяха напрежение с постоянните си маймунски врясъци по адрес на Велизар Попов например,на Божилов,на по-младите играчи които само това им трябваше тогава.Загубата на 1/4 Финала е 25% заслуга на идиотите фенове на Черно Море,които без абсолютно никаква,дебело го подчертавам-НИКАКВА причина освиркваха Божилов и подтикнаха паникьосания Велизар да направи фаталната смяна със Заков.

4.Липса на адекватно ръководство.Футболно ръководство.Не собственик,а ръководство.Човек като Порточанов,като....като Насераков ако щете.Ние имаме на този пост адвокат-фен на отбора-Мишо Статев.Сигурно е отличен адвокат,верен на идеята на клуба,но управленски решения в тежките моменти-само лоши.

5.Никой не се замисля за това-карма.Просто това не е нашата година.Контузиите,злощастни загуби...не ни било писано.Но виждате как се развива школата,какви таланти имаме,печелят Купи,те са от най-добрите в България.Всяка национална гарнитура е с наши момчета.Може би,може би просто часът на Черно Море не е ударил...или просто не е трябвало да удари сега,а догодина!Замислете се какви таланти имаме,че от Дани Димов няма по-прогресиращ младок в А група,истински мотор на отбора,лидер растящ нагоре с всеки мач,Тошко Колев и новоизгрелия Румен Николов-страхотни бързи нападатели с огромен потенциал,Гошо Божилов-страхотен нападател-таран....и като прибавите към тях едни истински изградени лидери и класни играчи като Жоро Илиев,Данчо Юруков,Даниел Георгиев и Миро Манолов+черноработника Наско Борносузов,желязната защита и отличния Илко Пиргов....ако са на линия аз мисля,че и нашия час ще удари и трофей ще има във Варна.Виждаме кризата в Левски и ЦСКА,че расте като снежна топка по наклон,залезът на поколението в Локо Сф...не искам да казвам голяма дума,но ако Литекс прояви непостоянство виждам една историческа година пред Черно Море и трофей много по-ценен от Купата на България.

ПС:радваме се за медали?Онези брознови медали бяха спечелени в 30 мача жестока битка и са с много по-голяма стойност от Купа спечелена срещу Поморие.Берое имаха късмет,че на финала не беше отбор от типа на ЦСКА,Левски и Литекс,защото просто щяха да бъдат размазани.Знаем го от личен опит
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 05 май 2010 21:01

Пари, разбира се. Какво друго? Ако ТИМ стегнат малко отбора откъм финансово отношение, до 3 години отборът е шампион.

Върни се в “Черно море”