Мнениеот Sagittarius » 05 май 2010 20:59
1.Липса на късмет.Да,това е фактор.Сигурен съм,че 100 пъти на преиграем мача в Каварна 100 пъти ще бием,също и,че ако бяхме продължили щяхме да спечелим Купата без никакви проблеми.
-подточка в липсата на късмет беше ситуацията с контузените основни фигури.Много голям фактор,когато на терена имаш дефанзивни играчи,а срещу теб има бетон.
-изключително слаб треньор онази злощастна вечер.Може би най-слабия мач на Велизар Попов като треньор,черна вечер за Велизар.Фатална смяна на Божилов,просто безумна смяна.
2.Характер - да,още един фактор,който ни липсва.Особено когато сме в ролята на фаворити.Хората с характер бяха контузени,а младоците,които дърпаха и дъпат отбора напред през пролетта просто не издържаха на напрежението и големите цели,които изведнъж се стовариха отгоре им.Само на тях.
3.Идиотска публика-още един фактор.Идиотско настроени фенове провалиха или най-малкото внасяха напрежение с постоянните си маймунски врясъци по адрес на Велизар Попов например,на Божилов,на по-младите играчи които само това им трябваше тогава.Загубата на 1/4 Финала е 25% заслуга на идиотите фенове на Черно Море,които без абсолютно никаква,дебело го подчертавам-НИКАКВА причина освиркваха Божилов и подтикнаха паникьосания Велизар да направи фаталната смяна със Заков.
4.Липса на адекватно ръководство.Футболно ръководство.Не собственик,а ръководство.Човек като Порточанов,като....като Насераков ако щете.Ние имаме на този пост адвокат-фен на отбора-Мишо Статев.Сигурно е отличен адвокат,верен на идеята на клуба,но управленски решения в тежките моменти-само лоши.
5.Никой не се замисля за това-карма.Просто това не е нашата година.Контузиите,злощастни загуби...не ни било писано.Но виждате как се развива школата,какви таланти имаме,печелят Купи,те са от най-добрите в България.Всяка национална гарнитура е с наши момчета.Може би,може би просто часът на Черно Море не е ударил...или просто не е трябвало да удари сега,а догодина!Замислете се какви таланти имаме,че от Дани Димов няма по-прогресиращ младок в А група,истински мотор на отбора,лидер растящ нагоре с всеки мач,Тошко Колев и новоизгрелия Румен Николов-страхотни бързи нападатели с огромен потенциал,Гошо Божилов-страхотен нападател-таран....и като прибавите към тях едни истински изградени лидери и класни играчи като Жоро Илиев,Данчо Юруков,Даниел Георгиев и Миро Манолов+черноработника Наско Борносузов,желязната защита и отличния Илко Пиргов....ако са на линия аз мисля,че и нашия час ще удари и трофей ще има във Варна.Виждаме кризата в Левски и ЦСКА,че расте като снежна топка по наклон,залезът на поколението в Локо Сф...не искам да казвам голяма дума,но ако Литекс прояви непостоянство виждам една историческа година пред Черно Море и трофей много по-ценен от Купата на България.
ПС:радваме се за медали?Онези брознови медали бяха спечелени в 30 мача жестока битка и са с много по-голяма стойност от Купа спечелена срещу Поморие.Берое имаха късмет,че на финала не беше отбор от типа на ЦСКА,Левски и Литекс,защото просто щяха да бъдат размазани.Знаем го от личен опит
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...