Руски мениджър си хареса играчи на Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Руски мениджър си хареса играчи на Черно море

Мнениеот I love Black Sea » 02 май 2010 22:20

Футболисти на Черно море попаднаха в полезрението на руснак, вероятно мениджър, който бе забелязан в компанията на адвоката Михаил Статев, който представлява варненския клуб по различни въпроси.

Двамата наблюдаваха мача между Черно море и Левски от ложата на стадион “Тича”.

Руснакът старателно си водеше записки в тефтера по време на срещата. Той си тръгна видимо доволен от това, за което бе дошъл.

Футболисти на Черно море, който изповядва определено агресивен футбол, са направили сериозно впечатление на мениджъра, още повече, че в Русия много се залага на твърдия футбол.

На “Тича” изпъкват доста ръстови и здрави футболисти, които биха паснали на стила на играта в руското първенство.

някои ако има инфо да сподели какво знае :)

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Руски мениджър си хареса играчи на Черно море

Мнениеот ogrizko » 02 май 2010 23:09

Имам вътрешна информация, че руският менажер е бил на стадиона, за да види как върви възстановяването на Миро Манолов и Жоро Илиев.... с патерици ли ходят още, или без... и дали ще могат да заиграят в руското първенство да си върнат формата, преди новия сезон отново да се върнат в Черно море на пълни обороти :twisted:
ИзображениеИзображениеИзображение

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 02 май 2010 23:59

Сигурно е бил мениджъ на Рубин Казан,гледащ 6 играчи на левски!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 03 май 2010 00:29

ogrizko написа:Имам вътрешна информация, че руският менажер е бил на стадиона, за да види как върви възстановяването на Миро Манолов и Жоро Илиев.... с патерици ли ходят още, или без... и дали ще могат да заиграят в руското първенство да си върнат формата, преди новия сезон отново да се върнат в Черно море на пълни обороти :twisted:

Ти нямаш думата докато не отидеш на сбирка със съфорумниците си! :lol:
Последна промяна от зеления на 03 май 2010 00:41, променено общо 1 път.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 03 май 2010 00:35

зеления написа:
ogrizko написа:Имам вътрешна информация, че руският менажер е бил на стадиона, за да види как върви възстановяването на Миро Манолов и Жоро Илиев.... с патерици ли ходят още, или без... и дали ще могат да заиграят в руското първенство да си върнат формата, преди новия сезон отново да се върнат в Черно море на пълни обороти :twisted:

Ти нямаш димата докато не отидеш на сбирка със съфорумниците си! :lol:

[offtopic]:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:[/offtopic]
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 03 май 2010 10:54

зеления написа:

Ти нямаш думата докато не отидеш на сбирка със съфорумниците си! :lol:

Абе, ключалката на вратата нещо заяда и не мога да излезна от вкъщи... и мача даже останах да го гледам вкъщи пак поради същата причина. Отключиха ме чак след 18ч. Тъпото е, че и сутринта пак така беше станало като имахме тренировка отбора за каменица фен купа, ама поне ме отключиха по някое време и затова закъснях 50 мин. само :mrgreen:
Така че аз каквито проблеми си имам на главата... не е добре да се чувстваш като затворник в собствената си къща и да не можеш да излезеш :cry: :cry:
Пък от друга страна и не получих лична покана от Искрицата, така че нека да обвиним нея :twisted:

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 03 май 2010 13:05

М,дааааа.Лична покана казваш.И то от Искричката?Недей така бе човек.Това да не е годеж,или сватба?Просто събиране за опознаване.Но това с ключалката съм го преживял и аз,така че те разбирам.А относно мениджъра,инфото е че е наблюдавал Сашо-Шерифа и Борносуза.+Илко Пиргов.Но да не стане така,че да заминат други играчи?Все пак е много притеснително за феновете като започнат да им оглеждат отбора. :( А ние имаме достатъчно играчи,които да заиграят в Русия.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 03 май 2010 13:20

Veso1913 написа:М,дааааа.Лична покана казваш.И то от Искричката?Недей така бе човек.Това да не е годеж,или сватба?Просто събиране за опознаване.Но това с ключалката съм го преживял и аз,така че те разбирам.А относно мениджъра,инфото е че е наблюдавал Сашо-Шерифа и Борносуза.+Илко Пиргов.Но да не стане така,че да заминат други играчи?Все пак е много притеснително за феновете като започнат да им оглеждат отбора. :( А ние имаме достатъчно играчи,които да заиграят в Русия.

Хехе, може и да не е.... ама искричката щом го организира, лична покана си чакам и това е :geek:
Лошото е, че бащата не вярваше... скептик. Вика ми що при него не се получавал проблема, а само при мен. Заключва и отключва 100 пъти без проблем. После взех да размислям какво аз правих, което не прави той и каква е разликата между неговите проби и моите и след дълбоки анализи стигнах до заключението, че и двата пъти бях заключен от външната страна, а аз пробвах да отключа отвътре. Докато той заключва и отключва само от едната страна. И днеска пробвахме аз от едната страна, той от другата и пак се получи както вчера - не може да се отключи. И се убеди най-накрая, че трябва да се реши проблема и сменихме патрона и работата се оправи.... ако се организира нова среща, може да дойда :mrgreen:
Наистина, достатъчно играчи имаме..... ама Ради Бачев вчера игра добре, дано него да вземат :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 03 май 2010 15:19

Миналата година стоях в компанията на руски мениджър и аз.Беше по време на някаква контрола.Говоря си аз с човека,той пита кои са ни най добрите играчи според мен,а наоколо фенове,които постоянно ми подсказваха.Кажи за Мишо и Ради,те са ни най яките играчи.Казвам му аз,а човека взе да се хили.Аз го питам що се смее,а той вика че в Русия с такива играчи е пълно.На него му трябвали футболисти. ;) А аз си мисля че единствените футболисти вчера бяха Димов и Борносуза.Илко не се брои.Той е друга бира както се вика.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 03 май 2010 22:32

Veso1913 написа:Миналата година стоях в компанията на руски мениджър и аз.Беше по време на някаква контрола.Говоря си аз с човека,той пита кои са ни най добрите играчи според мен,а наоколо фенове,които постоянно ми подсказваха.Кажи за Мишо и Ради,те са ни най яките играчи.Казвам му аз,а човека взе да се хили.Аз го питам що се смее,а той вика че в Русия с такива играчи е пълно.На него му трябвали футболисти. ;) А аз си мисля че единствените футболисти вчера бяха Димов и Борносуза.Илко не се брои.Той е друга бира както се вика.

Къде остави Божилов?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”