Защо стигнахме дотук?!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Защо стигнахме дотук?!

Мнениеот garfild8 » 17 апр 2010 21:09

Седя и си мисля.Защо стана така?Къде сбъркахме,както казваха в една реклама навремето?Защо от отбор с амбиции за Купа на страната и борба за медалите,стигнахме дотук?До там че,да загубим шанса за Купата,в конкуренцията на втородивизионните Чавдар Етрополе,Черноморец Поморие и новия член на А група,Берое.До там че,да загубим всички шансове за челно класиране в шампионата.Сигурно всеки си има мнение,затова ще кажа моето.След служебната победа над Ботев Пловдив,нещата взеха да зациклят.Миро Манолов не се възстанови от контузията си,Дани Георгиев също,а за капак Жоро Илиев,капитана,сърцето и душата на отбора,си поряза крака в къщи и излезе от строя.Младия треньор с оригиналната прическа,незнайно как реши да играе с 8 защитника.Трима централни,ляв бек,десен бек и още един такъв преквалифициран като десен халф.И двамата опорни полузащитника,Димов и Борносузов,който бе нарочен за плеймейкър,а на неговото място заигра третия централен защитник Танко Дяков.Деветия от полевите играчи беше Адемар,а десетия бе тарана Божилов.Той пък бе заменян незнайно защо след почивката.Срещу Калиакра(срещу сгъстената защита на домакините) и днес със Славия,при резултат 1:0 за съперника.Качеството на играта падна рязко.С Берое тук се отървахме с 0:0,в Кюстендил с Миньор,Попов остави титулярите във Варна и заведе резервите и част от дубъла.Не стояхме зле на терена,но една много спорна дузпа(Илчев бе на косъм да я спаси),реши мача.Видя се че,част от младите ни играчи имат бъдеще в тима.И таланта Румен Николов,влезе по-трайно в групата за мачовете и дори вкара първия си гол.Браво на момчето,нека да продължава в този дух.
В Каварна загубихме по най-баламския начин с дузпи...и остана горчилката във всички.После не е за говорене.Още две загуби навън,на нула и с безобразна игра.И друг път сме били слаби,но не сме били така безидейни.Публиката намалява и се озлобява срещу Велизар Попов.Една част от феновете не искат да ходят на Тича,защото са обезверени и много разочаровани.Сред които съм и аз.И не го крия.Отивам на Тича,с мисълта да се забавлявам,а не да се ядосвам.Защото дори да ги гледам по телевизията,пак ми образуват нерви,какво остава да ги гледам на живо.ЗАЩОТО НЕ ИСКАМ ТАКЪВ ЖАЛЪК ОТБОР,С ТАКЪВ СМЕШЕН И ИЗМИСЛЕН ТРЕНЬОР.ТОВА НЕ Е ОТБОРА НА СЪРЦЕТО МИ...ТОЙ ВРЕМЕННО ИЗЛЕЗЕ ОТ НЕГО...ДО СЛЕДВАЩИЯ ШАМПИОНАТ.
Само Черно море.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Re: Ой,ти Черно море...

Мнениеот svence » 17 апр 2010 21:31

Не съм ти чел мнението до край, но доколкото разбирам се чудиш защо няма да играете в Европа. Ми все пак ония отгоре гледа и прави така, че нещата да се развият така както е трябвало.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 17 апр 2010 21:39

След Каварна всичко е статистика.Това е истината.Ние сме отбор с амбиции за ЕКТ,играчите ни са с амбиции за ЕКТ.В момента в който загубиха шансове всичко свърши.Във Варна бият,а навън отиват на разходки.Дали щяхме да се опънем повече на Славия или Литекс няма абсолютно никакво значение щом няма да играем в ЕКТ.Играчите без младоците го осъзнават добре и не си дават озор,особено в мачовете извън Варна.Велизар е в пълен унисон и изобщо не може да ги надъха.Младоците изпъкват с хъс и талант,това е положителното,при определен развой на нещата,примерно да бяхме с титулярите в Перник надали Румен Николов щеше изобщо да стъпи по терените на А група този сезон.А талантът в него просто блести ярко и той изгря на фона на всичката тази примиренска картинка и доиграване на сезона.Нека обаче Велизар разбере,нека и тези от играчите които доиграват сезона разберат - има един мач който те трябва да вземат,не просто да вземат,а да накажат съперника във всяко естество-футболно,а ако онез се опъват-да ги размажат на терена и физически.Това е мачът на 2-ри май!Всичко друго ще приема,загуби го края с по 4:0 нон-стоп,но в този мач на 2-ри май без значение начина на игра и методите искам синята глава набучена на кол и Гонзо унизен и смачкан!Просто всеки в Черно Море трябва да разбере,че тези мишки Бай Ганьо,Николай агента,Гонзо и Кривия се усмихнат след мача на Тича вместо да реват с кървави сълзи и сополи то ще е загубена и честта им.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 17 апр 2010 21:39

Днес гледах целия мач, "от до"...по-безумно слаб Черно Море не бях гледал от години насам...та вие нямахте един точен удар във вратата на Славия :shock:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 17 апр 2010 21:45

Черно море , миналата година направиха силен сезон , преди това винаги са били средняшки отбор , дори имаха период в "Б" групата - не знам защо моряците си мислят , че всяка година трябва да играят в евротурнирите ??? Слезте малко на земята !

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 17 апр 2010 21:46

svence написа:Не съм ти чел мнението до край, но доколкото разбирам се чудиш защо няма да играете в Европа. Ми все пак ония отгоре гледа и прави така, че нещата да се развият така както е трябвало.

Кои са ония отгоре,че нещо не разбирам БФС или имаш предвид или някои друг? :o
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 17 апр 2010 21:46

kokic1986 написа:Черно море , миналата година направиха силен сезон , преди това винаги са били средняшки отбор , дори имаха период в "Б" групата - не знам защо моряците си мислят , че всяка година трябва да играят в евротурнирите ??? Слезте малко на земята !

А вие защо си мислите,че всеки сезон трябва да сте в ЕКТ,че да ви бият като тъпан навсякъде и всякакви селски отборчета при положение,че изиграхте там 1 силен сезон и толкова-пак ви пребиват после като тъпани и позорите България?
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 апр 2010 21:48

Проблема на Черно море е в смяната на Никола Спасов.
Изображение

Потребителски аватар
Andy1
Контакти:

Мнениеот Andy1 » 17 апр 2010 21:55

PFC Litex написа:Проблема на Черно море е в смяната на Никола Спасов.

Може и да се окажеш прав дявол го взел! :|
О-О-О ПИЯ И ПЕЯ,О-О-О ЗА ТЕБ ЖИВЕЯ...ЗА ВАС МОРЯЦИ ЖИВЕЕМ,ОЩЕ ОТ МАЛКИ ДЕЦА,ЗА ВАС ЩЕ ПИЕМ И ПЕЕМ,И ТАКА ЧАК ДО СМЪРТА!!!

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 17 апр 2010 21:56

Проблемът е там,че никой не го интересува какво става с отбора!Ако влезете днес по варненските дискотеки няма да можете да ги разпознаете футболисти ли са или просто пияници!!!

Върни се в “Черно море”