Централният защитник на Черно море Александър Александров стана баща. Точно на Великден неговата приятелка Слава го дари със син, който получи името на татко си - Александър. Бебето се роди с мерки - 50 см и 2,900 кг.
Да е жив и здрав наследника на Сашко и дано,ако тръгне по стъпките на баща си да е такъв добър професионалист като него !
На таткото пожелавам още по-големи успехи в настоящия му клуб!
Бебе на "Тича"!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Бебе на "Тича"!
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Re: Бебе на "Тича"!
Още един малък моряк,на Тича.Честито на Сашко Шерифа и още по-големи успехи,на терена и в живота. 

Само Черно море.
Браво Сашо! Да ти е жив и здрав наследника! Цъ-цъ-цъ, ей мама му стара, майстор на терена, явно майстор и в другата работа!
Още веднъж бъдете живи и здрави!!!

Още веднъж бъдете живи и здрави!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Да ви е жив и здрав малкия, много весели и щастливи мигове 

Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!
От дете по хубаво нещо няма 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- Ticha
- Контакти:
Честито на Сашко! Да му е живо и здраво детенцето! 
"Чувството е неописуемо. Слава и бебето са добре и аз съм много щастлив", призна Сашо. Той присъства на раждането, защото пропусна победата с 3:0 срещу Спортист. Александров бе наказан за натрупани картони и ще се върне в игра в неделя срещу Литекс в Ловеч.

"Чувството е неописуемо. Слава и бебето са добре и аз съм много щастлив", призна Сашо. Той присъства на раждането, защото пропусна победата с 3:0 срещу Спортист. Александров бе наказан за натрупани картони и ще се върне в игра в неделя срещу Литекс в Ловеч.
- slavia_forever
- Контакти:
Браво! Честито и от мен! Много радости, здраве и усмивки! 

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Да му е жив и здрав сина....Дано след време задмине и баща си