ТИМ си тръгват ..Черно море остава

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

ТИМ си тръгват ..Черно море остава

Мнениеот ogrizko » 04 апр 2010 12:03

Мислех си какво ще стане с Черно море, ако ТИМ наистина вземат, че духнат... и няма кой да финансира отбора. И к'во, голямата работа. Не съм за Черно море, защото съм в А група и се представят силно, борят се да спечелят Купата на БГ, първенството, в евротурнирите и т.н. Като почнах да ходя на мачове, бяхме още в Б група и честно казано... бяха едни от най-интересните и емоционални мачове, на които съм бил оттогава насам. Не, че след това е нямало де... но и в Б група ги имаше. Филип Теофоолу тогава много нижеше топката в противниковите врати, Иво Михайлов пък бешежеше страшни голове от пряк свободни и разни такива. Колко обрато правихме ..0:1, става 2:1 ... 0:2... обръщаме 3:2 ... то май точно като почнах да ходя по мачове на стадиона, тогава започна отбора да се представя силно.... не твърдя, че е в мен причината за възхода де.... даже изобщо не съм си го и помислил, че може да е така ( :oops: ) :mrgreen: :twisted: Така че не в Б, ами във В група да идем.. със или без ТИМ.... пак ще съм си за Черно море и ще подрепям отбора. :geek:
В тоя смисъл... не знам какво сте се панирали толкова за ТИМ дали ще останат или не. То времето само ще покаже, никой обаче не е по-голям от Черно море :!:
Да, може би ТИМ малко ни накараха да мечтаем и да летим от време на време из облаците... в което лошо няма, стига да не прекаляваме и да се главозамайваме като феновете на Левски и ЦСКА (да ме прощават феновете сред тях, които мислят по-трезво). Но не мисля, че трябва да ходим на стадиона заради собственика, или пък заради резултатите, които постигаме и разни такива... отиваме заради отбора и идеята Черно море :geek:
Срещу Калиакра не бях в Каварна да гледам мача, но днеска срещу Спортист Своге съм 100% там, независимо, че е много вероятно още след 15 мин. да се чудя какво правя там. Но ако виждам желание за игра, ще остана до края :)))
Та, идеята на темата ми е 2 в 1 малко... първо, според мен е добре все пак да идем на стадиона и да подкрепим отбора. И второ, голямата работа дали ТИМ ще си тръгне - каквото искат това да правят, няма смисъл да го мислим. Или поне си мисля, че на истинските фенове на Черно море не би трябвало да им пука толкова, докато Черно море го има :twisted:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Re: ТИМ си тръгват ..Черно море остава 8)

Мнениеот thehellriser » 04 апр 2010 12:08

Смяташ ли ,че на футболистите не им е тежко ?! Точно днес трябва целият мач да останеш както и да играем... Защото като бием публика винаги ще има... Като бием не си вземам нито шалче ,нито фланека, защото истинската подкрепа е тогава когато отборът е в криза ....

Потребителски аватар
Обичам Батков
Контакти:

Мнениеот Обичам Батков » 04 апр 2010 12:19

Не знам, дали всички отбори не трябва да минем през чистилището, дори с цената на много мъки за отборите, но да се освободи футбола от тея мафиоти! Най вече съдя за моя отбор ЦСКА, но като гледам и при другите не е по различно.

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 04 апр 2010 12:21

Обичам Батков написа:Не знам, дали всички отбори не трябва да минем през чистилището, дори с цената на много мъки за отборите, но да се освободи футбола от тея мафиоти! Най вече съдя за моя отбор ЦСКА, но като гледам и при другите не е по различно.

Ех мечтая си за честен футбол без уговорки и без мафия във футбола ,но уви Мечтите са безплатни

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 04 апр 2010 12:37

Ако ТИМ си тръгнат,не виждам каква загуба ще е.Изключвам някои колеги от нас,които не понасят ТИМ(това е друг въпрос,различен от поставения).Като се замисля колко са направили ТИМ,благодаря им че,запазиха отбора през 2004г.След това какво беше?Опитваха със свободни играчи,не даваха пари за селекция,нито дадоха за нов треньор след оставката на Кольо,нито построиха стадион...почти нищо.Уж с техните финанси,можеха да хвърлят някой лев в повече,да вземат качествени играчи и т.н. и тези пари щяха да се избият много повече от ЕКТ.Опитаха без нищо,да направят нещо.Е,два финала за Купата и едно трето място и две участия в УЕФА,е много малко за техните възможности.Отделно нямаме човек като Порточанов,Орманджиев или Наков,да движи футболните дела.Много трудно става така.Ако си идат,няма да плача за тях.Черно море ще пребъде и след тях.
П.П.Само не ми е ясно,какво ще стане с огромния кратер,на мястото на Гагарин.Ще направят ли стадиона,ще заровят дупката или ще остане като забележителност на града? :roll: Най-големия изкуствен кратер,в градски условия. :lol:
Само Черно море.

BigDick
Контакти:

Мнениеот BigDick » 04 апр 2010 13:06

Заминат ли си ТИМ от Черно море,то отборът ще се върне в посредствеността в която е бил винаги.Благодарение на парите на ТИМ стигнахте до някакви успехи,а не чрез футбол.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 04 апр 2010 13:35

BigDick написа:Заминат ли си ТИМ от Черно море,то отборът ще се върне в посредствеността в която е бил винаги.Благодарение на парите на ТИМ стигнахте до някакви успехи,а не чрез футбол.

Някакви успехи...Излагаш се пич.Някакви успехи само с футбол.Иначе с организация,една или две титли и някоя друга купа на България,не ни мърдаха.Така че,не говори простотии,да не се излагаш.
Само Черно море.

RAYAN
Контакти:

Мнениеот RAYAN » 04 апр 2010 14:21

Явно слуховете, че ТИМ ще купува Левски, май ще се окажат верни :lol:
Всичко най хубаво на света, е синьо - факт !

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 апр 2010 18:27

BigDick написа:Заминат ли си ТИМ от Черно море,то отборът ще се върне в посредствеността в която е бил винаги.Благодарение на парите на ТИМ стигнахте до някакви успехи,а не чрез футбол.

Не говори за неща , които са ти далечни- не ти се получава ;) Гледай си отбора, който и да е и не се обаждай където не трябва!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 04 апр 2010 21:39

ТИМ ви крепят отбора в момента,каквито и да са,без тях ще станете много слаби 8-) 8-)

Върни се в “Черно море”