Град Титли Отбори
София
70
ЦСКА (31), Левски (26), Славия (7), Локомотив (4), АС-23 (1), Спортклуб (1)
Варна
5
Черно море (4), Спартак (1)
Пловдив
4
Ботев (2), Локомотив (1), Спартак (1)
Ловеч
2
Литекс (2)
Стара Загора
1
Берое (1)
Велико Търново
1
Етър
Някога питали ли сте се защо Бг футболът ни е толкова зле ?! Ето това е отговора!!!Докогато софийските отбори си мислят ,че мястото им в Европа е запазено дотогава футболът ни ще е зле ? И не говоря наизуст....Всички видяхме вчера 2-те скандални дузпи....Локо София докога ще бият с дузпи ?!?! Толкова ли е трудно отбор извън София да вземе титлата ?!?!?
„А“ футболна група-изводи...
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- thehellriser
- Контакти:
- igor tomasic
- Контакти:
Re: „А“ футболна група-изводи...
Какви скандални дузпи бе.И 2те дузпи са дузпи.Кажи ми ти гола на Черноморец от какъв фаул дойде.10на мин преди него Пламен Крумов влезе много по грубо на Милиев, а там нарушение не бе отсъдено.Какво ви пречат софийските отбори незнам?!Онзи ден видя ли в ШЛ каква дузпа бе отсъдена с/у ЕКШ.Карлес дори беше вдигнал ръцете просто дето попречи на Сеск да стреля свириха дузпа, та за тези явни задържания няма да свират!5-10-15 сек няма значение, садията няма време и секундите да брой!Да не говорим, че на мача Локо Сф - Сливен рефера бе от Кипър , не мисля , че е бил фен на Локо ..
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !
- thehellriser
- Контакти:
Защо като моряци да ни обсъдим този проблем, преди да отидем днес на мача 

- thehellriser
- Контакти:
igor tomasic написа:Какви скандални дузпи бе.И 2те дузпи са дузпи.Кажи ми ти гола на Черноморец от какъв фаул дойде.10на мин преди него Пламен Крумов влезе много по грубо на Милиев, а там нарушение не бе отсъдено.Какво ви пречат софийските отбори незнам?!Онзи ден видя ли в ШЛ каква дузпа бе отсъдена с/у ЕКШ.Карлес дори беше вдигнал ръцете просто дето попречи на Сеск да стреля свириха дузпа, та за тези явни задържания няма да свират!5-10-15 сек няма значение, садията няма време и секундите да брой!Да не говорим, че на мача Локо Сф - Сливен рефера бе от Кипър , не мисля , че е бил фен на Локо ..
Във всички мачове свирени от кипърските реферчета има несъществуващи дузпи... Това са неталантливи бездарни съдийчета ,който не разпознават простите симулации....

- metodito
- Контакти:
Абе човек, напипал си нещо, но не е вярно съвсем. Ако имаше демократично разпределение по титли през годините, подобно на едно нормално първенство, нещата щяха да са други, може би. Но не се знае.
Прилича малко на това да кажеш, че България е на това дередже заради столицата и Шоплука - заради природата на тея хора. Няма да припомням поговорки. Но на полето хората са по-работливи отколкото в планината. Просто земеделие в планината не може. Та и твоя анализ не е съвсем верен, но има нещо ...
Ако имаш предвид, че Варна е щяла да е напред с титлите - лъжеш се. Пловдив, Пиринско и цяла Северна България страда от това.
Прилича малко на това да кажеш, че България е на това дередже заради столицата и Шоплука - заради природата на тея хора. Няма да припомням поговорки. Но на полето хората са по-работливи отколкото в планината. Просто земеделие в планината не може. Та и твоя анализ не е съвсем верен, но има нещо ...
Ако имаш предвид, че Варна е щяла да е напред с титлите - лъжеш се. Пловдив, Пиринско и цяла Северна България страда от това.
Последна промяна от metodito на 04 апр 2010 11:55, променено общо 1 път.
И какви мерки вземате срещу подкрепящото съдииство Шопландия??
- thehellriser
- Контакти:
metodito написа:Абе човек, напипал си нещо, но не е вярно съвсем. Ако имаше демократично разпределение по титли през годините, подобно на едно нормално първенство, нещата щяха да са други, може би. Но не се знае.
Аз съм на мнение ,че ако даден отбор заслужава няма нищо лошо да стане шампион.... Нека да се Левски , Цска ,Локо София ,Аксаково.... все ми е две... Но това да стане с футболни качества, а не по този долен начин с подкрепа на съдиите ...
А както всички знаем комунизма буташе дадени отбори и спираше други...
- POPCORN
- Контакти:
igor tomasic написа:Какви скандални дузпи бе.И 2те дузпи са дузпи.Кажи ми ти гола на Черноморец от какъв фаул дойде.10на мин преди него Пламен Крумов влезе много по грубо на Милиев, а там нарушение не бе отсъдено.Какво ви пречат софийските отбори незнам?!Онзи ден видя ли в ШЛ каква дузпа бе отсъдена с/у ЕКШ.Карлес дори беше вдигнал ръцете просто дето попречи на Сеск да стреля свириха дузпа, та за тези явни задържания няма да свират!5-10-15 сек няма значение, садията няма време и секундите да брой!Да не говорим, че на мача Локо Сф - Сливен рефера бе от Кипър , не мисля , че е бил фен на Локо ..
да обаче Станчев беше за червен картон!Така , че за фалове не говори.А за дузпата , няма никаква дузпа, то е очевадно!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- thehellriser
- Контакти:
ЕМИЛ написа:И какви мерки вземате срещу подкрепящото съдииство Шопландия??
Мислиш ли ,че другите отбори не пускат жалби....Това ,че дори не им се обръща внимание е друг въпрос... Сега ако във Варна на 2-ри май ви отрежат с 2 дузпи и ЧК (2008г 5кръг) няма ли да сваляте пак правителството....