Никола Спасов-старши треньор на Черно Море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Никола Спасов-старши треньор на Черно Море
Пускам нова тема,защото искам да се забележи.Дали от феновете или от някой вътрешен човек все тая.Но Вие..фенове на Моряците наблюдавате ли сега играта,която наблюдавахте ВСЕКИ..ПОДЧЕРТАВАМ..ВСЕКИ мач на Тича,когато на чело беше Никола Спасов???Отначало колко го псуваха,но той доказа,че може да бъде треньор на Черно Море,направи от нищото-нещо.И накрая въпреки,че почнахме с 2 загуби и 2 победи,което не е най-лошия ни старт го уволниха.Въпрос-ЗАЩО?Дори мачовете срещу Локо Сф и Левски на Велизар не могат да се сравняват с най-слабия мач на Кольо на Тича(в сезона когато завършихме 3ти).Не мислите ли,че трябва да се върне?
- Обичам Батков
- Контакти:
Re: Никола Спасов-старши треньор на Черно Море
Айде и при вас се почна!
Никола Спасов много ме кефи като треньор.Стъпил здраво на земята,тактик,човек на възраст вдъхващ респект,има ПРО лиценз за треньор,обича мастиката и е весел какво искат повече моряците? 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
ee супер ще стане, Мастиката в Черно море,Кокала в Левски и чичо Митко в ЦСКА 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
- Бижутера
- Контакти:
Red_Pride написа:ee супер ще стане, Мастиката в Черно море,Кокала в Левски и чичо Митко в ЦСКА
и радост в щабовете на Бате, Торпедо Москва, Жилина и Зимбру...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Само за сведение. Кольо от доста време не близва 

Съгласен съм, че до края на сезона, сякаш това е най-добрият вариант за нас. Освен това, мина достатъчно време и сигурно се е поучил от грешките си. Дано само да залага повече на младите момчета, отколкото предния път 

-
- Контакти:
ogrizko написа:Съгласен съм, че до края на сезона, сякаш това е най-добрият вариант за нас. Освен това, мина достатъчно време и сигурно се е поучил от грешките си. Дано само да залага повече на младите момчета, отколкото предния път
Приятел така говориш сякаш в Черно Море е обичай да си сменяме треньорите на половин година :D Защо до края на сезона?Аз си мисля,че и за следващия трябва :D Единственото нещо което не харесвам в Кольо е,че взима само чуждестранни играчи..

Много пъти съм го казвал..Кольо е супер трениор..4-5-1 и мачкахме всичко наред,дори и да не ги бием ги убивахме с игра и преса..точно като Челси..
Да, Кольо Спасов трябва отново да поеме отбора и аз съм твърдо ЗА