Маруан Шамак в Черно море?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Маруан Шамак в Черно море?
Ако някой от ръководството на Черно море ме чува... нека види изявите на това момче от Бордо и да се опитаме да го привлечем, преди някой гранд да го е купил и да стане твърде късно. Бях изумен как игра снощи срещу Лион. Мисля, че имаме нужда точно от един такъв нападател... създава достатъчно опасности и вкарва голове, много добър 

Re: Маруан Шамак в Черно море?
ХАхаха оправи ми настроението :D 

И мен ме развесели доволно

Аз бих препоръчал Ибрахимович, Дрогба, пусни тема и за Меси! А в краен случай и Бербатов може!......
.........Басси идилията..., представяш ли си Ибрахимович на стадиона в Монтана например?! Седят мангалите наоколо по покривите на къщите и люпят семки, пият бира в пластмасова бутилка, която се предава от ръка на ръка и го обсъждат как за нищо не става, "куц кон" сиреч?!..............Ех, няма къде да бягат тия, ще кацнат на нашия..............ние сме готови де! С такива теми........... 

Май не съм чел по тъпо нещо тук
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
ogrizko написа:Ако някой от ръководството на Черно море ме чува... нека види изявите на това момче от Бордо и да се опитаме да го привлечем, преди някой гранд да го е купил и да стане твърде късно. Бях изумен как игра снощи срещу Лион. Мисля, че имаме нужда точно от един такъв нападател... създава достатъчно опасности и вкарва голове, много добър
Огризко, ти пи ли си хапчетата тази вечер?

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
Много си духовит с тия хапчета,няма що! Момчето има право да мечтае! Миле гърбавия.зеления написа:ogrizko написа:Ако някой от ръководството на Черно море ме чува... нека види изявите на това момче от Бордо и да се опитаме да го привлечем, преди някой гранд да го е купил и да стане твърде късно. Бях изумен как игра снощи срещу Лион. Мисля, че имаме нужда точно от един такъв нападател... създава достатъчно опасности и вкарва голове, много добър
Огризко, ти пи ли си хапчетата тази вечер?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1

- JohnnieWalker
- Контакти:
bojkyy написа:Май не съм чел по тъпо нещо тук
+1...
От лятото Шамак отива в Арсенал...
- puhisamolevski
- Контакти:
АХАХАХАХАХАХХАХАА
Успех с трансферите, ще станеш мениджър някой ден

Успех с трансферите, ще станеш мениджър някой ден

ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149
http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149