Лошият късмет на Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Лошият късмет на Черно море
Поредното нещастие сполетя отбора на Черно море.Капитана Жоро Илиев е лошо контузен и претърпя операция,която най вероятно ще го изкара от игра до края на първенството.Плюс новината че и Миро Манолов е аут до края нещата отиват на зле.Карамфил Илчев-леко контузен,днес не игра.Милен Петков,Данчо Юруков,Даниел Георгиев,Станислав Стоянов-твърдо аут.Днес и Ратников получи някакъв проблем с главата и си тръгна преди края на играта.Беше като замаян на заминаване.Както и да ги броя,повече от половин отбор.Добре че поне дефанса са добре.Пу-пу да не чуе дявола.И какво става с проритетите питам аз?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Re: Лошият късмет на Черно море
Veso1913 написа:Поредното нещастие сполетя отбора на Черно море.Капитана Жоро Илиев е лошо контузен и претърпя операция,която най вероятно ще го изкара от игра до края на първенството.Плюс новината че и Миро Манолов е аут до края нещата отиват на зле.Карамфил Илчев-леко контузен,днес не игра.Милен Петков,Данчо Юруков,Даниел Георгиев,Станислав Стоянов-твърдо аут.Днес и Ратников получи някакъв проблем с главата и си тръгна преди края на играта.Беше като замаян на заминаване.Както и да ги броя,повече от половин отбор.Добре че поне дефанса са добре.Пу-пу да не чуе дявола.И какво става с проритетите питам аз?
лошо-много лошо,бях на стадиона днеска и мислех че се майтапят-но уви истина е,работата отива на изтърване на полусезона,такова чудо от към контузени футболисти не бях виждал,като сложим и защитниците които са с по 4 жълти картона и висят-не ми се мисли въобще какво ще става занапред,относно приоритетите-не знам ,останалите здрави момчета да се хвърлят във всеки мач пък каквото сабя покаже пс-Ратников нещо температура е имал вчера и днеска не се е почувствал добре
HASTA DE LA VICTORIA
УЖАС !

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
контузията на Жоро по време на двустранната игра ли се е получила.... не става много ясно,дайте инфо за двустранната игра днес че и аз като Ратников съм със световъртеж и съм на легло
Последна промяна от gambara на 20 мар 2010 12:42, променено общо 1 път.
ПФК ЧЕРНО МОРЕ
А от къде е информацията.... Никак не ми харесва това ;/
gambara написа:контузията на Жоро по време на двустранната игра ли се е получила.... не става много ясно,дайте инфо за двустранната игра днес че и аз като Ратников съм със световъртеж и съм на легло
битов инцидент-поне така се говори
HASTA DE LA VICTORIA
„Моряците“ вземат нападателя през лятото
от меридиан мач
Амбициозният отбор на Черно море е на път да вземе нападателя на ЦСКА Дормушали Саидходжа през лятото, научи „Меридиан Мач“. Както е известно, той е в немилост при новия треньор Йоан Андоне и от началото на пролетта има едва един мач за тима. Преди това пък Муши игра под наем в лидера Литекс. „Моряците“ спешно се нуждаят от нападател, тъй като именно атаката на отбора е може би най-слабото им звено. В момента старши треньорът на варненци Велизар Попов разчита в нападение едва на трима човека - Мирослав Манолов, Герасим Заков и Георги Божилов, като и тримата са минали в различни периоди през ЦСКА.
Иначе в момента в Черно море освен гореспоменатите играчи има още седем човека, които са носили червения екип. Това са Станислав Стоянов, Георги Илиев, Милен Петков, Даниел Георгиев, Илко Пиргов, Ели Маркес и Йордан Юруков.
За последно се говореше, че интерес към Муши има от страна на руския Спартак (Налчик), но заради неразбирателство около личните условия до трансфер на играча не се стигна. Не е изключено ЦСКА да използва Саидходжа като разменна монета за някои от футболистите на Черно море, към които има интерес.
БОГОМИЛ РУСЕВ
от меридиан мач
Амбициозният отбор на Черно море е на път да вземе нападателя на ЦСКА Дормушали Саидходжа през лятото, научи „Меридиан Мач“. Както е известно, той е в немилост при новия треньор Йоан Андоне и от началото на пролетта има едва един мач за тима. Преди това пък Муши игра под наем в лидера Литекс. „Моряците“ спешно се нуждаят от нападател, тъй като именно атаката на отбора е може би най-слабото им звено. В момента старши треньорът на варненци Велизар Попов разчита в нападение едва на трима човека - Мирослав Манолов, Герасим Заков и Георги Божилов, като и тримата са минали в различни периоди през ЦСКА.
Иначе в момента в Черно море освен гореспоменатите играчи има още седем човека, които са носили червения екип. Това са Станислав Стоянов, Георги Илиев, Милен Петков, Даниел Георгиев, Илко Пиргов, Ели Маркес и Йордан Юруков.
За последно се говореше, че интерес към Муши има от страна на руския Спартак (Налчик), но заради неразбирателство около личните условия до трансфер на играча не се стигна. Не е изключено ЦСКА да използва Саидходжа като разменна монета за някои от футболистите на Черно море, към които има интерес.
БОГОМИЛ РУСЕВ
ПФК ЧЕРНО МОРЕ
- Sagittarius
Точно Жоро Илиев
.Това е много тежък удар и предвид отсъствието на другите два коза Юруков и Манолов
.Черно Море остава без лидер.Разчитам да изгрее звездата на Дани Димов в този тежък момент,той има характер на лидер и невероятни качества ,може и трябва да поведе Черно Море както го направи първите кръгове,голяма отговорност пада и върху опитния боец Борносузов и разбира се-коравата защита и невроятния Илко на вратата.Не знам защо ни гони такъв карък,за няма и 7 месеца всичките лидери на отбора,целия гръбнак - Кривия,Жоро Илиев,Юрука и Миро - са аут.Това обаче не означава да развяваме бялото знаме!Битката продължава,контузии винаги са възможни,миналата пролет Жоро Илиев също се контузи тежко и въпреки това взехме медал,така,че само напред и нагоре,скоро ще се върнат Юруков и Миро,а първия покрива функциите на Жоро сега

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Много е неприятно,наистина.Но трябва,да гледаме положително и с оптимизъм,а не да се вайкаме и да развяваме бялото знаме.Ние досега играем,без Дани Георгиев,Миро,Юрука,Кулибали,М.Петков и Ст.Стоянов.Единствено губим засега Жорката,но дето вика Стрелеца,Миро и Юруков се връщат,както и Дани Георгиев,трябва да се върне.Освен това имаме Аврамов,като резерва дето още не е дебютирал,има юноши които могат да влязат в игра,така че,ГОРЕ ГЛАВИТЕ.Нищо не е загубено,моряци.
Само Черно море.
- Sagittarius
Имаме и Ратников!Момче което показа голмайсторски нюх,чудесна техника,комбинативност и поглед над играта-типичен креативен атакуващ халф и добра алтернатива на Жори Илиев.Ето го шанса за Ратников.Едно само ще кажа-никакво униване,битката продължава,имаме да печелим Купа,да гоним медали и в тоя отбор не е само Жоро,имаме предостатъчно млади таланти,ето и шанс Тошко Колев да е постоянно титуляр
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"