Нека си спомним Илия Павлов
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Нека си спомним Илия Павлов
7-ми март,7 години от убийството на Илия Павлов през 2003.Мисля,че като президент на Черно Море направи немалко за разлика от тези които го наследиха и съсипаха стореното само за 2 месеца "усилия".След убийството на Павлов Черно Море навлезе в най-тежката си криза последното десетилетие като 1,5 години беше на ръба на тоталния крах.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Re: Нека си спомним Илия Павлов
Лека му пръст,на човека.Ако не беше се случило,както вървяхме,много по-рано щяхме да сме с медали и трофеи.Сигурен съм.
Само Черно море.
Лека му пръст!
[offtopic]Пишете по темата, да не се налагат санкции![/offtopic]
[offtopic]Пишете по темата, да не се налагат санкции![/offtopic]
- DrAvalanche
- Контакти:
Защо ми изтрихте мненията, защото казах че е престъпник? Че е крал от държавата и присвоявал милиарди? От мен, от Вас от Вашите роднини и приятели. Нима това не е по темата?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

За мъртвите или добро, или нищо.
За Илия Павлов нищо...
За Илия Павлов нищо...
boys85 написа:За мъртвите или добро, или нищо.
За Илия Павлов нищо...
Съгласен съм

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
Абе той не беше ли мафиот или нещо бъркам,а?Миле гърбавия.
- зелена_ракия
- Контакти:
Фенове на Черно море, много ми падате в очите с тези тема! За покойник не желая да говоря, но моля ви- бъдете разумни и далновидни и изтриите тази тема. Защото достатъчно живи има, които си проклинат дните, заради много други като Илия Павлов.
Моля ви наистина, смешно и грозно е.
Моля ви наистина, смешно и грозно е.
Футболната мафия с надпис "БФС" е като дупенце-дясната буза е синя, лявата червена...
А по средата са резултатите, когато се свърже нашия с европейския футбол.
А по средата са резултатите, когато се свърже нашия с европейския футбол.
едно време за под "елит" е ставало дума за водещите ни лекари, инженери, общественици и т.н., а сега - певачки, мутри и баш мутри като Илия Павлов
като искате - спомняйте си
като искате - спомняйте си