Черно Море 2:0 Черноморец
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Балъков: Диктувахме играта, загубихме от статични положения
Сега идвам от стадиона и се чудя тоя пич кой мач е гледал???????Ако така диктуват играта си обяснявам как от първо място се озоваха на девето.А иначе как Ви се видя отбора?На мен лично ми хареса борбата, хъса за всяка топка.Сравнително нова схема(нямаме много официални мачове 3-5-2)страхотно включване на новият Сашко.Изобщо ако и терена не беше мек и лигав смятам,че и красота и футбол нямаше да липсват.Успех на Тича!!!
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"
Черно Море 2:0 Черноморец
Мнения За Мача
Re: Балъков: Диктувахме играта, загубихме от статични положения
Кади е Стоилов?Дали гледа мача..Пиргов е най-добрия вратар в момента само това ще кажа-дуспа спаси 2-3 100% положения сами срещу вратаря много стабилен..
Иначе новия Сашо много ми хареса,слаб мач на Дани Георгиев,Заков се изгуби..за схемата не знам..2-3 пъти ги изпуснахме сами срещу Пиргов и добре че беше той..много дефанзивна ми се струва,а Балъков е напълно прав второто пуловреме те диктуваха играта,трябваше да изтегли Тошко напред за контраатаки..и все пак като за първи мач много добре..
Иначе новия Сашо много ми хареса,слаб мач на Дани Георгиев,Заков се изгуби..за схемата не знам..2-3 пъти ги изпуснахме сами срещу Пиргов и добре че беше той..много дефанзивна ми се струва,а Балъков е напълно прав второто пуловреме те диктуваха играта,трябваше да изтегли Тошко напред за контраатаки..и все пак като за първи мач много добре..
- ZelenOtbor
- Контакти:
И аз сега се прибирам, искам да кажа, че Наско Борносузов ми хареса много, второ Дани Георгиев не можа ли да пусне един пас на Заков ами само сам играе..., добър мач на Жорката, новия Сашо не спра да бяга и да оре терена
, съдията даде много смешен жълт картон на Домакина. И да второто полувреме Черноморец диктуваха играта, но това беше и нашата тактика да направим някоя конта и да ги ударим 3ти път, но не стана, така че е нормално.

- ZelenOtbor
- Контакти:
И да ИЛКО ПИРГОВ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ, няма такъв втори

Искам само да кажа, че Пиргов наистина направи страхотен мач и спаси дузпата, но ако трябва да бъдем точни я спаси нечестно. Трябваше да се пребие - той влезе поне 3-4 крачки пред голлинията точно преди удара и така скъси ъгъла за изпълнение.
- blue SASHO77
- Контакти:
Незнам кой от Черноморец я би,но ако това е дуспаджия не знам..просто трябваше да я търкули в другия ъгъл след като Пиргов скочи в ляво,но няма значение с тези 2-3 крачки определено стресна изпълнителя..
То ясно, че тоя е некадърник ама на Литекс дузпата я пребиха за наполовината от това което беше излезнал Пиргов напред.
Мисля, че второто полувреме Черноморец диктуваха играта, създадоха доста положения. Което направи Илко Пиргов поне за мен играч на мача, все пак и дузпа хвана момчето. Домакинов направи някои много сериозни грешки. Адемар днеска ми хареса... направи най-доброто си представяне, което съм виждал по клиповете, както и за нас, дано така да продължава. Дани Георгиев много ми хареса днес, единствено с фал могат да му вземат топката, в защита много се бореше. Тошко Колев днес загатна и той за класа, въпреки че влезна за малко. Може би е провел добра подготовка, или не знам и аз. Дани Димов вкара и гол, за да ознаменува добрата си игра. Но като цяло ми хареса първото полувреме. Второто хич.... да речем, че днеска просто трябваше да спечелим мача, това беше най-важното и нчма да съм много критичен. Честита победа