Доскорошният треньор на ЦСКА чака обаждане от Испания, варненци остават резервен вариант
Ръководството на Черно море е отправило покана към Любослав Пенев да поеме варненския отбор. Новината съобщиха пред БЛИЦ достоверни източници. Любо се е срещнал с човек от управата на “моряците” преди десетина дни. Той обаче е заявил, че очаква обаждане от Испания. Черно море остава резервен вариант за него, тъй като основната му цел е да си намери работа на Иберийския полуостров. БЛИЦ вече писа, че интерес към Любо имаше и от Локомотив (Пд) след проведен разговор между него новият собственик на пловдивските “железничари” Коко Динев.
http://www.ole-bg.com/143330.html
Определено мисля че Любо Пенев няма да стане треньор на Черно Море на този етап защото Велизар Попов готви цялата подготовка на отбора,но не е изключено до 3 години според мен това да се случи още повече до тогава стадион Варна трябва да е почти построен!
От Черно море поканили Любо Пенев за треньор?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
От Черно море поканили Любо Пенев за треньор?
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Re: От Черно море поканили Любо Пенев за треньор?
Възможно е да поеме моряците, но надали ще е този сезон 

В настоящия момент нямаме нужда от нов треньор.Дори и да "дойде" кредита на доверие няма да продължи дълго.Освен ако не постигне някакви бързи успехи,но все си мисля,че дори и да стане няма да е задълго. 

Последна промяна от more на 17 фев 2010 22:00, променено общо 1 път.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
-
- Контакти:
Това не е ли партенка???
Ще трябва да изчака Стойчо,Гочето,че дори и Мъри.Те също имат Морето за резервен вариант.
Ама в Морето май не знаят!
Ще трябва да изчака Стойчо,Гочето,че дори и Мъри.Те също имат Морето за резервен вариант.
Ама в Морето май не знаят!
- MC_Standby
съмнявам се. тимаджиите и титаните са еднакви боклуци, а Л.Пенев е постигнал поне нещо ЧЕСТНО и заслужава уважение, което в БГ не може да получи. Да отива да работи в Испания. Дано да са му вдигнали забраната и да напуска България, иначе ще изгние в тази клоака.
Като видя блиц.. става ми ясно, че е поредния виц. 

ogrizko написа:Като видя блиц.. става ми ясно, че е поредния виц.

Само Черно море.
Партенка...незнам да се смея ли или да плача!Дори ще отида по далеч,от лятото Кривия се връща като ст. треньор след прекратяване на кариерата си и взима за помощник Кольо Спасов и двамата обявяват за цел Шампионска лига!!!Май липсата на мачове вече е непоносима?
GO HARD OR GO HOME!
- Gonzo0009
- Контакти:
Прочетете по-внимателно статията и ще видите че аз съм му помощник утре почваме 

moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
- Ticha
- Контакти:
Стига сте пускали теми от *** или БЛИЦ! Най-добре ще е занапред такива теми да бъдат изтривани!