Адемар или Ради Бачев?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
more
Контакти:

Адемар или Ради Бачев?

Мнениеот more » 17 фев 2010 21:35

Поне на поста ляв бек конкуренцията се очертава да е голяма.Знаем,че Адемар се контузи и беше резерва или в дубъла.В последно време кариоката загатва за добър потенциал.Според вас кой е с по- добър потенциал?Все пак на терена последната дума има Велизар.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Icaka1432
Контакти:

Re: Адемар или Ради Бачев?

Мнениеот Icaka1432 » 17 фев 2010 21:47

Адемар .... Ради Бачев е бавен :roll: :| :(

filev
Контакти:

Мнениеот filev » 17 фев 2010 22:28

more написа:Поне на поста ляв бек конкуренцията се очертава да е голяма.Знаем,че Адемар се контузи и беше резерва или в дубъла.В последно време кариоката загатва за добър потенциал.Според вас кой е с по- добър потенциал?Все пак на терена последната дума има Велизар.

Категорично Адемар....С много аргументи.Няма смисъл да изброявам.Всеки който разбира от фубол ще разбере.Естествено нямам претенции да съм голям разбирач,но момчето е професионалист и става не само за Тича,а за много отбори от по отбрани първенства от БГ
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 17 фев 2010 22:30

Нищо не съм видял от Адемар.... Бачев показа някаква стабилност. За момента предпочитам Бачев. Ако Адемар покаже нещо различно от това, което съм видял от него.... може и да стане :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 17 фев 2010 22:40

Жалко,че Адемар не се включи в отбора много по-рано.

comeundone
Контакти:

Мнениеот comeundone » 17 фев 2010 23:15

ogrizko написа:Нищо не съм видял от Адемар.... Бачев показа някаква стабилност. За момента предпочитам Бачев. Ако Адемар покаже нещо различно от това, което съм видял от него.... може и да стане :roll:

+1 . Лично на мен Ради ми е любимия футболист от началото на първенството

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 18 фев 2010 01:36

Според мен Велизар ще започне с Адемар в началото. Мисля си че отбора, който игра днес срещу Олимпия, Велизар го гласи за стратов в началото на първенството.

P.S
Някой ако има информация за състоянието на Ели Маркес след днешната контузия да сподели. Също така ме интересува дали някой е наясно кога точно Манолов и Юруков ще могат да се включат пълноценно в тренировките.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 18 фев 2010 03:08

Това е някаква завъртулка с Юруков и Манолов. Ужким не се подготвят, няма да играят първите мачове... Балъчката ще си каже ей сега ги бихме тия 0:3 без проблем. Идва 1 март и хоп - Юруков и Манолов на терена, вкарват по 2 гола и ги отупваме 4:0... и оттам нататък още 5 поредни победи.... после още 5 поредни победи... и накрая още 5 поредни победи. И съм сигурен, че след толкова поредни победи, поне в първата 5-ца ще бъдем :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 18 фев 2010 09:52

първо Да Кажа На Тича Ели Маркес Е Добре Леко Подут Глезен С Отпечатък от Бутони ... около 3,4 Дена на облекчен режим и е готов.До Огризко Баш Така няма да е но Дано се оправят !

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 18 фев 2010 13:25

ogrizko написа:Това е някаква завъртулка с Юруков и Манолов. Ужким не се подготвят, няма да играят първите мачове... Балъчката ще си каже ей сега ги бихме тия 0:3 без проблем. Идва 1 март и хоп - Юруков и Манолов на терена, вкарват по 2 гола и ги отупваме 4:0... и оттам нататък още 5 поредни победи.... после още 5 поредни победи... и накрая още 5 поредни победи. И съм сигурен, че след толкова поредни победи, поне в първата 5-ца ще бъдем :!:

А бе колега,да не си сложил по грешка сините очила на някой заблуден Уефскар? :mrgreen: Само те имат такива болни амбиции за 15 поредни победи.След толкова очаквания за 15 победи на гереня,дали няма да стане като в един вече гледан от нас филм?След 14 победи и един равен изгониха треньора?При нас е достатъчно да направим 5 поредни победи,а после каквото сабя покаже.След тези мачове,идва една задължителна победа над Левски за увеличаване размера на трапа в който са попаднали подуенци.И за капак,една купа!Да не забравяме че сме на два мача от финала,все пак. ;)
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”