Адемар или Ради Бачев?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Адемар или Ради Бачев?
Поне на поста ляв бек конкуренцията се очертава да е голяма.Знаем,че Адемар се контузи и беше резерва или в дубъла.В последно време кариоката загатва за добър потенциал.Според вас кой е с по- добър потенциал?Все пак на терена последната дума има Велизар.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Re: Адемар или Ради Бачев?
Адемар .... Ради Бачев е бавен

more написа:Поне на поста ляв бек конкуренцията се очертава да е голяма.Знаем,че Адемар се контузи и беше резерва или в дубъла.В последно време кариоката загатва за добър потенциал.Според вас кой е с по- добър потенциал?Все пак на терена последната дума има Велизар.
Категорично Адемар....С много аргументи.Няма смисъл да изброявам.Всеки който разбира от фубол ще разбере.Естествено нямам претенции да съм голям разбирач,но момчето е професионалист и става не само за Тича,а за много отбори от по отбрани първенства от БГ
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"
Нищо не съм видял от Адемар.... Бачев показа някаква стабилност. За момента предпочитам Бачев. Ако Адемар покаже нещо различно от това, което съм видял от него.... може и да стане 

Жалко,че Адемар не се включи в отбора много по-рано.
-
- Контакти:
ogrizko написа:Нищо не съм видял от Адемар.... Бачев показа някаква стабилност. За момента предпочитам Бачев. Ако Адемар покаже нещо различно от това, което съм видял от него.... може и да стане
+1 . Лично на мен Ради ми е любимия футболист от началото на първенството
ROLLING HEAD
http://www.youtube.com/watch?v=VPjOGU-EucY
http://www.youtube.com/watch?v=VPjOGU-EucY
- Ticha
- Контакти:
Според мен Велизар ще започне с Адемар в началото. Мисля си че отбора, който игра днес срещу Олимпия, Велизар го гласи за стратов в началото на първенството.
P.S
Някой ако има информация за състоянието на Ели Маркес след днешната контузия да сподели. Също така ме интересува дали някой е наясно кога точно Манолов и Юруков ще могат да се включат пълноценно в тренировките.
P.S
Някой ако има информация за състоянието на Ели Маркес след днешната контузия да сподели. Също така ме интересува дали някой е наясно кога точно Манолов и Юруков ще могат да се включат пълноценно в тренировките.
Това е някаква завъртулка с Юруков и Манолов. Ужким не се подготвят, няма да играят първите мачове... Балъчката ще си каже ей сега ги бихме тия 0:3 без проблем. Идва 1 март и хоп - Юруков и Манолов на терена, вкарват по 2 гола и ги отупваме 4:0... и оттам нататък още 5 поредни победи.... после още 5 поредни победи... и накрая още 5 поредни победи. И съм сигурен, че след толкова поредни победи, поне в първата 5-ца ще бъдем 

първо Да Кажа На Тича Ели Маркес Е Добре Леко Подут Глезен С Отпечатък от Бутони ... около 3,4 Дена на облекчен режим и е готов.До Огризко Баш Така няма да е но Дано се оправят !
ogrizko написа:Това е някаква завъртулка с Юруков и Манолов. Ужким не се подготвят, няма да играят първите мачове... Балъчката ще си каже ей сега ги бихме тия 0:3 без проблем. Идва 1 март и хоп - Юруков и Манолов на терена, вкарват по 2 гола и ги отупваме 4:0... и оттам нататък още 5 поредни победи.... после още 5 поредни победи... и накрая още 5 поредни победи. И съм сигурен, че след толкова поредни победи, поне в първата 5-ца ще бъдем
А бе колега,да не си сложил по грешка сините очила на някой заблуден Уефскар?

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!