Натъкнах се на тази статия в Топспорт. Дано да не е вярно.
Отборите на Славия и Миньор (Пк) са уговорили срещата помежду си да завърши хикс научи „БЛИЦ”. Новината е доверена от фенове на „белите”. Част от феновете подразбрали за уговорката между двата състава.
"Дочухме някои неща, но дано не се окажат верни. По всяка вероятност ще полегнем на Миньор (Пк), които се нуждаят от точки, за да си гарантират по-рано оставането в "А" група. При тях има огромно напрежение. Феновете им постоянно искат оставката на Димитър Алексиев, тъй като не са доволни от представянето на тима от началото на сезона. Славия и без това не гони високи цели, така че нищо чудно наистина двете ръководства да са се разбрали под масата и срещата да завърши наравно" сподели фен на Славия.
Двата отбора се разбрали през пролетта Миньор да върне услугата на „белите”.
Славия - Миньор X ???
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Славия - Миньор X ???
мисля че няма нищо чудно два курвенски отбора да спретнат курвенски номер
- Прикачени файлове
-
2%20(1).jpg
- (107.84 KиБ) Свален 1038 пъти
- slavistite
Буфон написа:мисля че няма нищо чудно два курвенски отбора да спретнат курвенски номер
АБЕ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ГОВЕДО МАМКА ТИ БЕГАЙ У БЕЛАРУС БАТЕ ДА ТЕ ОПЪНЕ, ДЕ БИ ГОВЕДАТА ВИЕ СТЕ НАЙ-ГОЛЯМИТЕ КУРВИ
slavistite написа:Буфон написа:мисля че няма нищо чудно два курвенски отбора да спретнат курвенски номер
АБЕ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ГОВЕДО МАМКА ТИ БЕГАЙ У БЕЛАРУС БАТЕ ДА ТЕ ОПЪНЕ, ДЕ БИ ГОВЕДАТА ВИЕ СТЕ НАЙ-ГОЛЯМИТЕ КУРВИ
Колега,ти защо не си на мача ?!

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
- plovdiv_chernobql
- Контакти:
Малееее то стана 1:1!Дано това не е поредната гавра с феновете на двата отбора.... 

Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе
Син съм на юнашко племе
Само прочетете името на спонсора на най-курвенския отбор в българия и тогава всичко е ясно.А и за слабия се знае че уговаря мачове от край време
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
Ами какво друго да очакваме в любимото ни първенство!!! Край на мача!!!!!!
lol poredniq 4esten ma4 

- Ticha
- Контакти:
Айде "Полегнала е Тодора"!!! Честито на печелившите от Тотото! Жалко за футбола в БГ!!!
Евала на пича ,който пусна темата! Бахти ЦИРКА!!!
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...