Черно море направи първия си трансфер за годината
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- ChernoMore
- Контакти:
Най - сетне, един хубав трансфер, най-малкото че е на 23 години а пък и се доказа в Берое. Вече си имаме 2-ма защитници с едни и същи имена 

Последна промяна от ChernoMore на 09 яну 2010 17:33, променено общо 1 път.
Re: Черно море направи първия си трансфер за годината
Добри Атанасов, Варна / 9 януари 2010 14:49Размер на шрифта: T- | T | T+
© снимка: beroe.eu
Черно море вече направи първия си трансфер за 2010 година. Преговорите между варненци и Берое за защитника Александър Александров вече приключиха и той бе продаден на моряците.
23-годишният футболист се разбра и за личните си условия и подписа дългосрочен контракт с новия си клуб.
Александров тренира днес във фитнеса заедно с Йордан Юруков и Мирослав Манолов, съобщава официалният сайт на Черно море.
Десният бек е висок 175 сантиметра и тежи 70 килограма. Предишните отбори в кариерата му са Конелиано, Миньор Перник и Локомотив Стара Загора.
Добри Атанасов, Варна / 9 януари 2010 14:49Размер на шрифта: T- | T | T+
© снимка: beroe.eu
Черно море вече направи първия си трансфер за 2010 година. Преговорите между варненци и Берое за защитника Александър Александров вече приключиха и той бе продаден на моряците.
23-годишният футболист се разбра и за личните си условия и подписа дългосрочен контракт с новия си клуб.
Александров тренира днес във фитнеса заедно с Йордан Юруков и Мирослав Манолов, съобщава официалният сайт на Черно море.
Десният бек е висок 175 сантиметра и тежи 70 килограма. Предишните отбори в кариерата му са Конелиано, Миньор Перник и Локомотив Стара Загора.

Супер, радвам се, че най-после взехме млад и добър играч
Но честно казано не съм много запознат с него... и се казва само, че е защитник. Затова, ще се радвам някой да каже какъв точно защитник го играе. Щото ние централни имаме доста и все добри. А пък Сашко 2 е 10см под другите ни трима централни... та, дали няма да играе отляво или отдясно ?
Абе, стига съм си правил свободни разсъждения... някой ако знае може да каже 

- ChernoMore
- Контакти:
Десен защитник е, а всички знаем какво е положението ни в тая линия
така че трансфера е добре дошъл 

- Ticha
- Контакти:
Отдясно в защитата играе, т.е десен бек, на който както му харесва. 

Ясно.... значи този Георги Аврамов, ако го вземем... ще си играе като десен халф, а не върнат назад както си мислех
Еми, какво мога да кажа.. изключително добър трансфер! Отдавна търсим играч на тази позиция, дано да оправдае доверието

Еми, какво мога да кажа.. изключително добър трансфер! Отдавна търсим играч на тази позиция, дано да оправдае доверието

Честито! Сашо е много добър играч. Единствено ме е яд, че немоажахме да си го задържим, защото е млад и перспективен, но това е друга тема. Още веднъж чеестито и ще се видим през пролетта 

1916'
- Ticha
- Контакти:
burnstz написа:Честито! Сашо е много добър играч. Единствено ме е яд, че немоажахме да си го задържим, защото е млад и перспективен, но това е друга тема. Още веднъж чеестито и ще се видим през пролетта
Мерси, колега! Успех и на вас с намирането на спонсори.

Браво на момчето,дано формата му продължи да бъде все такава и да постига нови успехи

burnstz написа:Честито! Сашо е много добър играч. Единствено ме е яд, че немоажахме да си го задържим, защото е млад и перспективен, но това е друга тема. Още веднъж чеестито и ще се видим през пролетта
Поне е пак със зелено-бял екип.

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!