Мнениеот Veso1913 » 05 яну 2010 14:58
В дясно ще бъдат Аврамов/бек/Ели и Мишо на смяна.В центъра несменяем титуляр ще бъде Дани Димов,а за другото място ще се борят Борносуза,Танко,Кули,и евентуално Байрактаров.От ляво си ги целнал,с уговорката че е възможно Кръстев да грабне кокалчето.Жалко за Тошко,но в тази конкуренция няма да може да се наложи според мен.Нов нападател???Добър колкото Миро?Няма такова нещо в България!Когото и да вземем не знам как ще се бори с Миро при схема 4-5-1 ,или с Данчо при 4-4-2.А и да не забравяме Заков!Същия агресивен играч като Миро!Добро пласиране,удар,игра с глава,бърз и не се щади да играе в защита/но все пак не е Миро,за съжаление/.Отново се връщаме към званието,,най-добра халфова линия в България+най-добра защита!"Как ще я караме в нападение,ще видим още по време на контролите.Още от сега мога да ти изброя почти на 100% единадесетте за пролетта.единствена въпросителна будят двата бека.Другите са нарисувани.И вече имаме перфектните смени.В смисъл че почти всички са заменими с изключение на Жорко и Миро.Жоро единствено може да го замести Дани Георгиев.Миро няма адекватна смяна.Всички останали могат да бъдат заместени,без това да се отрази съществено на играта на отбора.То това е целта и на селекцията всъщност.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!