ВЕЛИЗАР: Без Кривия играем по-комбинативно и колективно

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
more
Контакти:

ВЕЛИЗАР: Без Кривия играем по-комбинативно и колективно

Мнениеот more » 30 дек 2009 20:46

Старши треньорът на "Черно море" Велизар Попов направи анализ на есенния полусезон като доказа, че в главата му има много футбол. Друг е въпросът дали ще може да реализира идеите си. "Силен, слаб мач, лоша игра в,
мачовете навън, загуби от отбори, от които би трябвало да вземем нещо. С една дума непостоянство. Единствено в края на сезона стигнахме до две поредни победи. Добре е, че нямаме две поредни загуби. Започнахме новия сезон само с една контрола - срещу "Левски". После изиграхме 4 мача в евротурнирите и след 3 дни мач с "Черноморец" в Бургас. Мачът тръгна перфектно, ранен гол, но Данчо получи тежка контузия. После бързо два гола и "Черноморец" макар и с 10 души играха добре, затвориха се. В Мездра пък надиграхме заслужено съперника и съвсем реално победихме. За дузпата всеки нормален съдия би отсъдил, след като има съприкосновение между двама играчи. Обратът бе реален, защото се борихме докрай и бяхме възнаградени. Що се отнася до Кривия не очаквайте от мен подробности от кухнята. След излизането му от игра имахме известни проблеми и това се оказа негативно в средата на полусезона. Първо се отрази на климата в тима, после на играта, защото напуска играча върху, който се е градил отбора последните две години. В края на полусезона се отърсихме от зависимостта от Кривия и накрая другите доказаха, че могат. И това е вярно - че с Кривия отборът е предвидим. 90 % от играта на отбора зависеше само от него и нормално е когато го няма да има трудности. Отделно, че Сашо е личност и може да направи разликата с другия отбор. Разбрахме, че не можем да го заместим с друг. Не търсим като него в България, защото тук няма такъв играч, затова променихме всичко. Без него играем не по-лошо от миналата година. По-комбинативни сме и играта ни е по-колективна. Загуби се блясъкът, но е важен отборът. Никой не е по-голям от емблемата. Що се отнася до вратарите, Краси Колев е треньор на вратарите и той решава кой да пази. Имаме двама равностойни вратари и сме един от малкото отбори с такъв избор.
Мачовете срещу силните са плюс, защото тогава става ясно какъв отбор си. Не отстъпваме на нито един от силните. Вкарахме 4 гола на "Локо" (Сф), можехме още 4. С ЦСКА и "Литекс" също не изгубихме контрола на мача и заслужавахме да победим. С "Левски" на Герена контузията на Милен Петков бе решаващ момент. Получихме 2 гола за 5 минути и после ни беше трудно да обърнем резултата. Най-лошият ни мач бе в Своге, а най-добрия срещу "Локо" (Сф). Казах, че след 5-ия кръг на пролетния полусезон ще се върнем в тройката при условие, че вземем максимума точки. Може да сме 9-то, 10-то място с 22 точки, но третия има 28. Разликата от 6 точки не е голяма, но не и малка. Трябва ни добра подготовка и победи в първите 5 кръга - "Черноморец", "Локомотив" (Пд) и "Берое" във Варна и "Сливен" и "Ботев" (Пд) навън", сподели Велизар Попов пред "Ринг".
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

chelseabg
Контакти:

Re: ВЕЛИЗАР: Без Кривия играем по-комбинативно и по-

Мнениеот chelseabg » 30 дек 2009 20:49

На теория 15 точки са постижими срещу тези отбори,но дефакто много се съмнявам..и на 10-12 ще съм доволен.

orkata8106
Контакти:

Re: ВЕЛИЗАР: Без Кривия играем по-комбинативно и колективно

Мнениеот orkata8106 » 30 дек 2009 21:09

Аз пък си мисля, че е нормално да вземем 15т. за първите пет мача от пролетният полусезон.Винаги пролетта ни е била по - силният полусезон така, че успех на Велизар и момчетата и дай боже и медал от по благороден метал и тая година ;)

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 30 дек 2009 21:23

15 точки са постижими срещу отборите които играем - 3 домакинства(Черноморец,Локо Пд и Берое) и гостувания на Ботев и Сливен.Напълно нормално е да ги вземем и трябва да ги вземем.Медали обаче се печелят не с такива победи,а с победи над преките конкуренти.За съжаление от тях във Варна гостува единствено Левски,а гостувания има на Славия,Локо Сф,Литекс и ЦСКА.Нашата цел е Купата на България,там шансовете ни са по-реални,трудно ще е в А група,няма какво да се лъжем,дори и със старт от 15 точки....трябва да сме безмилостни у дома и каквото стане навън,но е доста нереално да си мислим,че ще вземем медал :arrow:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 30 дек 2009 21:24

Пича знае, че с Кривия е по-добре ама нали трябва да измисли нещо да каже :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 30 дек 2009 21:25

rsk написа:Пича знае, че с Кривия е по-добре ама нали трябва да измисли нещо да каже :lol:

Нали ви опердаши 4:1 като брашнян чувал с 11 здрави играчи само от които няколко резерви....БЕЗ Кривия :?: .Велизар си знае работата,трябва да си усетил това :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 30 дек 2009 21:29

rsk написа:Пича знае, че с Кривия е по-добре ама нали трябва да измисли нещо да каже :lol:

И ти блестиш с интелект.А бе професори по футбол много или просто поредния всезнайко.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

ivooou
Контакти:

Мнениеот ivooou » 30 дек 2009 21:39

не искам да ви се натрапвам,защото съм от друг отбор,но и според мен играете по-добре без КРИВИЯ,това е лично мнение,а доколкото видях че един пич пише и за медали,според мен ще ви е доста трудно дори и за четворката,но няма да имам нищо против да сте пред левскарите в края на май:)Имате стабилен отбор,но доста изостанахте през есента,а в България рядко някой отбор може да навакса такова изоставяне,ако предварително някой не е манипулирал първенството,защото и на това бяхме свидетели със шампионската титла на Левски,когато ни дишаха прахта през есента.Тогава всичко се срина за мен,защото не вярвах че можеме така да се продадеме.Но това е друга тема.Желая ви УСПЕХ:)

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 30 дек 2009 21:44

Да беше Кривия там друго щеше да говори :lol:
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 30 дек 2009 23:00

Хайде да си гледате т. нар. "отбор на народа" и да не се бъркате във форума на моряците!!! Имах добро мнение за Георги Иванов, до преди месец "Левски" бе сред отборите на които симпатизирам... Но всичко свърши!!! Благодарение на лицата Марков, Батков, споменатия по-горе Георг Иванов, не и без подкрепата на Грънчаров В., Стоянов Ст. и останалите от групата "сини", наричащи себе си журналисти... Ако имат време след празниците, нека отново се погледнат в огледалото - мачовете им с "Литекс" и "Черно море"! Е, няма да чуят, че са най-красиви на света...
Весели празници на всички истински привърженици на футбола у нас!!!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Върни се в “Черно море”