Дани Кики в ,,Черно море''...
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Дани Кики в ,,Черно море''...
Трансферът на Кики в ЦСКА бе почти финализиран. В последния момент обаче от Титан се отметнали от първоначалните договорки и поискали да направят разсрочване на трансферните плащания. Това вбесило бившата шефка на Локото - Галя Топалова - която трябвало да получи сумата като част от сделката по продажбата на клуба. Бизнесдамата настоявала да получи парите моментално и наведнъж и преговорите били замразени. В този момент се намесил Черно море и предлагайки по-голяма, сума при това платена веднага и на една вноска, моряците спечелили битката за халфа. Очаква се до дни неговото преминаване на "Тича" да се официализира.
Re: Дани Кики в ,,Черно море''...
Дани Кики;халф
Рожденна дата: 1988-01-08
Държава: България
Ръст: 178
Тегло: 69
Мачове в А група: 42
Голове: 4
Номер: 3
Предишни отбори: Спартак (Пд), Ботев 2002 (Пд)
На тези години ,е доста добър .А има още да се развива...
Рожденна дата: 1988-01-08
Държава: България
Ръст: 178
Тегло: 69
Мачове в А група: 42
Голове: 4
Номер: 3
Предишни отбори: Спартак (Пд), Ботев 2002 (Пд)
На тези години ,е доста добър .А има още да се развива...
Име: Дани
Презиме: Айман
Фамилия: Кики
Дата на раждане: 08.01.1988
Месторождение: Пловдив
Националност: българин
традиционен пост: халф
ръст: 177 см.
тегло: 74 кг.
Юноша на: Ботев 2002 (тр. Марин Бакалов)
Дебют за представителния отбор: 18 септември 2006 срещу Локомотив (София) (0:2)
Предишни отбори и треньори: Спартак (Пловдив)
Локомотив (Пловдив) (2006/-, А група)
Още за ДАНИ КИКИ: Мачове/голове за Локомотив (Пловдив): 60/6; Мачове/голове за младежкия национален отбор: 5/0; юнoшески национал
Презиме: Айман
Фамилия: Кики
Дата на раждане: 08.01.1988
Месторождение: Пловдив
Националност: българин
традиционен пост: халф
ръст: 177 см.
тегло: 74 кг.
Юноша на: Ботев 2002 (тр. Марин Бакалов)
Дебют за представителния отбор: 18 септември 2006 срещу Локомотив (София) (0:2)
Предишни отбори и треньори: Спартак (Пловдив)
Локомотив (Пловдив) (2006/-, А група)
Още за ДАНИ КИКИ: Мачове/голове за Локомотив (Пловдив): 60/6; Мачове/голове за младежкия национален отбор: 5/0; юнoшески национал
- The Sailor Man
Не само е класен като играч,но и като човек щом си прави гавра с офертите на псевдограндовете.Така и трябва,така се става футболист и човек,а не като някакъв палячо като чуе,че от там го искат да отива и да разправя как от дете бил фен на отбора им.Това,че Кики и сопола си не дава за тях говори,че е някакво пълно перде,видяхме и какво направи на дербито с Ботев,а и играе с огромен хъс.Дано да дойде,идеално би се вписал при тези си качества.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
Супер, сега и ако вземете и другите двама, спрягани за ЦСКА ще е страхотно . Играчи, идващи от такъв слаб отбор не са нужни на отбор, претендиращ за титла, купа и едва ли влизане на групите в шампионска лига ( в което силно се съмнявам ).
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
- waFry BSFC
- Контакти:
Ако стане този трансфер ще е уникално добре за отбора ни ! ДАНО !
ТИЧА ДО ГРОБ !

- The Sailor Man
CSKA ME написа:Супер, сега и ако вземете и другите двама, спрягани за ЦСКА ще е страхотно . Играчи, идващи от такъв слаб отбор не са нужни на отбор, претендиращ за титла, купа и едва ли влизане на групите в шампионска лига ( в което силно се съмнявам ).
Супер,а откъде дойде Иван Стоянов?Спас Делев,Чавдаров,Коста Янев,Стоянов и т.н.....от отбори под Локо Пд в класирането,но те кото дойдаха почнаха да ви се мазнят аууууу колко обичаме ЦСКА,ооооуууу от детенце си мечтая(Делев хахахаха

Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"
нормално е титан да се отметнат-те ще эатрият цска-браво
- The Sailor Man
Абе аз питам - докога партията и властта ще бута ЦСКА?АТея имат да връщат милиони,навсякъде ги съдят и осъждат...КОЙ ИМ ПОЗВОЛЯВА ДА ПРАВЯТ ТРАНСФЕРИ???Това питам аз и отговор не чакам!БФС къде спи,че не им спре правата докато не изплатят всички дългове на всички лица,които подчертавам-са ги осъдили!Бутайте,бутайте държавния отбор,за радост на нас българите-в Европа не може да го бутате и такива като Рома свършват работата на БФС 

-
- Контакти:
Дано е вярна информацията, иначе за годините си е наистина много добър играч.