Моряците активни на трансферния пазар

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Моряците активни на трансферния пазар

Мнениеот Veso1913 » 23 дек 2009 21:22

"Зелено-белите пак напират за македонец

Нова офанзива за привличането на македонския щурмовак на “Пирин” Драги Коцев са започнали от ръководството на “Черно море”, научи “Позвънете”. “Моряците” се интересуваха от футболиста и през лятото, но тогава трансферът пропадна заради високата цена, която поискаха шефовете на “орлетата”. Сега варненци се надяват да смъкнат сумата, а освен това са готови да предоставят 50% от евентуален бъдещ трансфер на халфа, който може да играе също като крило и нападател.

Коцев е едно от първите имена в трансферния списък, който Велизар Попов е предоставил на шефовете на клуба. В него фигурират още 4-5 играчи от родната “А” група, които обаче засега се пазят в тайна. Наставникът на “моряците” предпочитал да се подсили с родни футболисти, на които добре познава качествата, отколкото да залага на недоказани легионери. През последната година варненци доста се опариха от подобни сделки – през “Тича” преминаха латвиецът Станиславс Пихоцкис и уругваецът Себастиян Флорес, а сега в тима се подвизава бразилецът Адемар Жуниор. Тримата обаче тотално разочароваха, въпреки че пристигнаха със солидни визитки зад гърба си, като имат общо пет двубоя с екипа на “Черно море”.

Разбра се също, че едва след като зимните попълнения бъдат осигурени, Попов ще обяви имената на ненужните. Така на 7 януари подготовка с “моряците” ще започнат абсолютно всички налични състезатели. В това число влизат и тримата чужденци Ели Маркес, Адемар и Мамуту Кулибали, които имат резервирани билети до България ден по-рано. "-в-к Позвънете.
Най-после някакви новини на трансферния пазар и от Черно море.Това момче го искахме и в началото на сезона,но ни мина котка път.Надявам се сега да стане.И последващото от тази новина е че Велизар остава треньор до края на сезона.Щом той представя списъка за селекция е нормално.А и отбора започна да показва някаква физиономия при него.Може да излезе нещо от това момче.Знае ли човек.Хубавото на ТИМ е че дават достатъчно кредит на доверие и резултатите се получават.Да не забравяме как оставиха Кольо и той стана най-успелия треньор на Черно море.Дано се повторят нещата и при Велизар.В края на краищата,кой не иска отбора му да върви напред и нагоре? ;) И ако успеят да вземат поне трима от списъка,ще е добре.Поне първото ,,разсекретено" име ми допада.Защо ли си мисля че в списъка му има и две имена със сини фланелки?Един роднина и един рокаджия?Как мислите?Ако някой е подочул нещо,да не си мълчи!Хайде със здраве и Весела Коледа на всички съфорумци!Дано Дядо Коледа ни донесе тази година поне една купа! :) Аз искам това късметче да ни се падне от баницата.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Parmalat

Re: Моряците активни на трансферния пазар

Мнениеот Parmalat » 23 дек 2009 21:30

Красимир Балъков каза че иска и Драги Коцев в Черноморец след Паланков !
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 23 дек 2009 21:33

Това не ми звучи добре!Като се появят два или повече клуба за един играч и цената скача.Накрая играча остава там където е бил до момента в повечето случаи.А бе,каквото сабя покаже.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 23 дек 2009 21:40

Така е :)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 23 дек 2009 22:38

не съм сигорен че ЛЕВСКИ ще се откажат от Жоро Христов, мисля че неговият момент настъпи и ще видите напролет
а морето могат да вземат купата на България ако следващите мачове се развиват по сценария от мача с ЛЕВСКИ
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 23 дек 2009 22:47

ss_killer написа:не съм сигорен че ЛЕВСКИ ще се откажат от Жоро Христов, мисля че неговият момент настъпи и ще видите напролет
а морето могат да вземат купата на България ако следващите мачове се развиват по сценария от мача с ЛЕВСКИ

Еми айде де колко време ще го чакаме тоя.Дано да оправдае тва време дето му се даде.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 23 дек 2009 23:17

ss_killer написа:не съм сигорен че ЛЕВСКИ ще се откажат от Жоро Христов, мисля че неговият момент настъпи и ще видите напролет

Е,щом мислиш че купи се вземат само по този начин,значи си много наясно.Левски колко ЧИСТИ купи има тогава?А и нали вече Момиров не е шеф на съдиите?Няма да има за какво да ревете от сега нататък.А относно Жоро,може и да си прав.Но вместо него може да вземем новия кинеман-Еньо!Все файда.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 24 дек 2009 09:52

Добре ще е,ако Драги Коцев ще дойде на Тича.Ако може и Еньо,ще съм доволен.А който друг вземат,ще е бонус.Айде моряци.
Само Черно море.

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 24 дек 2009 10:33

Аз съм против да вземаме който и да е от Левски за размяна с Миро Манолов.Според мен той струва повече от колкото половината титуляри на Левски.

Върни се в “Черно море”