Калиакра-Черно Море 1/4 финал-Купа България

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Калиакра-Черно Море 1/4 финал-Купа България

Мнениеот thebully » 18 дек 2009 11:30

какъв по-хубав жребий можеше да ни се падне,напред моряци,приятни празници на всички,аз я подкарвам от сега :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Re: Калиакра-Черно Море 1/4 финал-Купа България

Мнениеот ЧерноМореВарна » 18 дек 2009 11:39

Цонко и отбора на Калиакра са ми много симпатични, но трябва да продължим. Мачкайте моряции!! :lol:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 18 дек 2009 11:40

Ще има морско нашествие на фенове в Каварна ;)

filev
Контакти:

Мнениеот filev » 18 дек 2009 11:43

thebully написа:какъв по-хубав жребий можеше да ни се падне,напред моряци,приятни празници на всички,аз я подкарвам от сега :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не бързай да се радваш.Още помня как се потихме след изцепките на ГОЛЕМИЯ ФИЛ(Илчев)и на половината защита тогава.Дано това да не се повтори,но нашите момчета показаха не веднъж,че подценяват по-малките отбори и за съжаление не веднъж тези мачове завършват зле за нас(справка-Беласица,Пирин,Черноморец миналата година във Варна когато бяха много по-слаби и др. и др.)Успех на МОРЕТО!!!
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 18 дек 2009 11:47

Най-сигурният победител в 1/4...Победа за ЧМ без проблем,но едва ли ще постигнете нещо повече от 1/2 8-)

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 18 дек 2009 11:49

Нормален жребий. Можеше и по-добре, можеше и по-зле. Аз лично предпочитах да сме домакини на отбор от А група, ама няма значение. В момента Калиакра играят доста добър футбол, начело с Филип Филипов, но до пролетта може много работи да се случат. Така че е рано още за прогнози. ;)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 18 дек 2009 11:50

Приемам жребия с неособен ентусиазъм.Не,че няма да отстраним Калярито или,че няма да си направим кефа за яко гостуване там :mrgreen: .Въпроса е,че твърдо исках ЦСКА или поне Славия.Първо-ние искаме Купата,а за да стигнем Купата трябва да минем през ЦСКА.Второ-мачът с ЦСКА който е неизбежен е по-добре да го играем във Варна на Тича в 1 среща,отколкото на Финал в София(или някъде другаде).Стигнем ли полуфиналите твърдо трябва да теглим ЦСКА.Иначе си очаквам шоу в Каварна,хубав град,симпатичен отбор,кмет-пич :mrgreen: .....другите мачове - желая успех на Берое,в този си вид ако мачът беше сега Берое смазваше ЦСКА просто там,но след Нова Година не знам дали ще имат същия силен отбор.Също не мисля,че Чавдар Етрополе е за отписване срещу надутия балон Славия,Вили Вуц срещу таквиа отбори вианги се дъни яко :lol:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 18 дек 2009 11:50

filev написа:
thebully написа:какъв по-хубав жребий можеше да ни се падне,напред моряци,приятни празници на всички,аз я подкарвам от сега :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не бързай да се радваш.Още помня как се потихме след изцепките на ГОЛЕМИЯ ФИЛ(Илчев)и на половината защита тогава.Дано това да не се повтори,но нашите момчета показаха не веднъж,че подценяват по-малките отбори и за съжаление не веднъж тези мачове завършват зле за нас(справка-Беласица,Пирин,Черноморец миналата година във Варна когато бяха много по-слаби и др. и др.)Успех на МОРЕТО!!!

така е прав си братле,инфарктен мач беше тогава,ама като ги гледам наще с каква спортна злоба играят последните мачове,няма как и аз да не съм надъхан,до след малко-отивам за вино :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 18 дек 2009 11:55

Перфектният жребий, пак ще залеем Каварна. Някой знае ли горе-долу кога ще се играе мачът и дали ще е преди началото на пролетния полусезон? :roll:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 18 дек 2009 11:57

По добре беше Вилито да ни кацне на Тича 8-)

Върни се в “Черно море”