Кой ще накаже Минев за ''Цигов чарк''.БФС пак ли ще мълчи
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Кой ще накаже Минев за ''Цигов чарк''.БФС пак ли ще мълчи
Този да не казвам какъв
си позволи епитети и обиди на расова основа към кариоката Ели Маркес ''Онзи цигов чар'', сега ще видим, някой може да се разрови в правилата на УЕФА и ще види, че за подобни прояви клуб и играч могат да бъдат наказани доста сериозно, ако са имали предишно провинение за расизъм, дори и изваждане от групата и отнемане на точки, ФИФА и УЕФА се бори с това от години и подобни прояви се наказат по най-строгия начин

Последна промяна от San-Jose на 15 дек 2009 13:50, променено общо 4 пъти.
Re: Кой ще накаже Минев за ''Цигов чарк''.БФС пак ли ще мълчи
Оо сан-хосе,отдавна не си пускал тема
а какво означава това цигов чар 

-
- Контакти:
И на мен ми направи впечатление веднага след мача интервюто му. Недопустимо е да говори така, да не говорим че и той си беше за гонене в тоя мач. Да се чуди човек от къде това самочувствие. Колкото до израза, чувал съм в Пазарджишко /от където мисля че са близнаците/, че така викат на циганите.
- petarivanov1985
- Контакти:
Ами как да го нарече бе.Я да видим дали този "Цигов чарк" ще го накажат по видеозапис за удар без топка по противников играч?Много сте отворени иначе!
Сан Хосе ,продължавай с пълна сила...
Много ме радваш с тези теми
И Минев трябва да се накаже подобаващо

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

aloha^guy написа:Сан Хосе ,продължавай с пълна сила...Много ме радваш с тези теми
![]()
![]()
![]()
Те имат предишно провинение за расизъм, а освен играч се наказва и клуба му
Абе и на теб да ти удари такова круше и съдията да не го изгони и ти ще му викаш така.San-Jose написа:Този да не казвам какъвси позволи епитети и обиди на расова основа към кариоката Ели Маркес ''Онзи цигов чар'', сега ще видим, някой може да се разрови в правилата на УЕФА и ще види, че за подобни прояви клуб и играч могат да бъдат наказани доста сериозно, ако са имали предишно провинение за расизъм, дори и изваждане от групата и отнемане на точки, ФИФА и УЕФА се бори с това от години и подобни прояви се наказат по най-строгия начин
San-Jose написа:aloha^guy написа:Сан Хосе ,продължавай с пълна сила...Много ме радваш с тези теми
![]()
![]()
![]()
Те имат предишно провинение за расизъм, а освен играч се наказва и клуба му
Ма тва е Левски, един от галените дечица на БФС, забрави...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Тихо бе те близнаците са взели S-класа на изплащане....кви наказания..кой ще плаща лизинга...!!!!
После гледай по манталитета кой бил "цигов чар" !!! ужас!
После гледай по манталитета кой бил "цигов чар" !!! ужас!
- petarivanov1985
- Контакти:
Ама не ми отговори как трябва да накажат оня "Цигов чарк"?Аз защо ли си мисля,че ако някой тебе те цапардоса така по мутрата няма да ходиш да го целуваш и да му благодариш!