varna-sport.com 08.12.2009 22:14
Феновете на "Черно море" изпратиха мейл до "Варна спорт", в който искат "Тича" да поиска от БФС съдии от чужбина за двубоя с "Левски", в неделя от 13 ч. "Последните мачове с "Левски" показаха, че
не ни оставят да играем нормален футбол срещу тях. За последните 10 мача са им дали около 10 дузпи срещу нас! 90% от тях спорни! Миналата година на Герена - две дузпи, първата спорна, втората несъществуваща придружена и с червен картон. На последния мач съдията също ни довърши с доста спорна дузпа. Не е далеч времето, когато им даваха по две дузпи само и само да спечелят мача. С чужди съдии ще се премахне и излишното напрежение около съдийството в този мач", пишат феновете.
Съдии от чужбина за да нямa измислени дузпи!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Съдии от чужбина за да нямa измислени дузпи!
Те щото чуждите съдии са се оправили, че ги искате.
Същата сган са ми айде ...
Много теми станаха, MORSKI ще се изнерви 

- petrof
- Контакти:
baltimore написа:Те щото чуждите съдии са се оправили, че ги искате.
Абсолютно вярно! И те са същите смотаняци като нашите. Не ги ли гледаш по европата, какви са олигофренчета и там.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Какви съдий от чужбина бе,аз викам да ни свири Генов
После ще се почерпим.

Последните 6 сезона в София дузпите за Левски срещу Ч.Море :
2004/5 - 1 дузпа за Левски
05/06 - 1 дузпа за Левски
06/07 - 1 дузпа за Левски
07/08 - 1 дузпа за Левски
08/09 - 2 дузпи за Левски
09/10 - 1 дузпа за Левски
Няма празно
В България,така се става шамоион- с измислени дузпи
Левски е Световен шампион по отсъдени дузпи в негова полза за Първенство! Но статистиката се крие от БФС!/90% от дузпите измислени
/
Няма празно

Sole написа:Последните 6 сезона в София дузпите за Левски срещу Ч.Море :
Няма празноВ България,така се става шамоион- с измислени дузпи
Левски е Световен шампион по отсъдени дузпи в негова полза за Първенство! Но статистиката се крие от БФС!/90% от дузпите измислени
/
Пълни измислици... 07/08 в София ви отрепахме 4-0 и нямам спомен да беше с дузпа... Като заговорихме за дузпи, сещаш ли се миналия сезон каква не свириха срещу Гонзо... Айде не се правете на много ощетени, че вие сте едни от най бутаните отбори последните 2 години. Справка- последния ви мач

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Eто дузпите в София за Левски за последните 6 години :
http://www.sportal.bg/news.php?id=206767
http://www.sportal.bg/news.php?id=206767
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
UltraBlue написа:Пълни измислици... 07/08 в София ви отрепахме 4-0 и нямам спомен да беше с дузпа... Като заговорихме за дузпи, сещаш ли се миналия сезон каква не свириха срещу Гонзо... Айде не се правете на много ощетени, че вие сте едни от най бутаните отбори последните 2 години. Справка- последния ви мач
Това е като да се изтропаш в собствения си двор, нали?

UltraBlue написа:Sole написа:Последните 6 сезона в София дузпите за Левски срещу Ч.Море :
Няма празноВ България,така се става шамоион- с измислени дузпи
/
Пълни измислици... 07/08 в София ви отрепахме 4-0 и нямам спомен да беше с дузпа... Като заговорихме за дузпи, сещаш ли се миналия сезон каква не свириха срещу Гонзо... Айде не се правете на много ощетени, че вие сте едни от най бутаните отбори последните 2 години. Справка- последния ви мач
Миналия сезон имаше дузпа на Гонзо срещу Танко Дяков, а не дузпа срещу Гонзо.Иска ти се да е така,но фактите са други!А ако Монтана бяха играли срещу вас така,щяхте да искате изкарване на отбора от А група,не да ми говориш сега за подпиране.Еба си чистите червени картони!Че и спестен още един на капитана им за удар без топка.Обаче вие левскарите сте като бабите клюкарки на село.Дайте да омаскарим някого,а той после да разправя че не е така.А от мен и милионите почитатели на футбола в България ,искам да ти заявя че НЯМА по подпиран отбор от Левски.Няма и няма да има!Но поне като си покажете носа извън България и веднага ви поставят на място.Това 0-10 и 1-19 поради що се получи?Да не ви ощети някой некадърник в черно?Или точно поради факта че не ви свирят български съдии,не можете да се докопате до заветната дузпа,че белким вкарате гол!Единственото което не мога да разбера е по какъв начин ви заслепяват по шопско,че не виждате очевадни неща.Например че сте безумно слаби,че без съдийска аванта не можете да биете почти никого.Включително и Брестник.Абсолютен фал в нападение на Пеньо при първия ви гол.Срещу нас имате поставен световен рекорд по подарени дузпи в поредни мачове!И имате наглостта да се обаждате отново.Вие сте направо за психиатрията.Място където всички луди според тях самите са нормални,а докторите и санитарите са за връзване.Да,ама не!Както казваше бай ви Петко!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!