И Мирослав Манолов отпада за мача с "Монтана"

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ZelenOtbor
Контакти:

И Мирослав Манолов отпада за мача с "Монтана"

Мнениеот ZelenOtbor » 02 дек 2009 19:12

До последно под въпрос за гостуването в Монтана са Сашо Александров, Станислав Стоянов, Никола Домакинов и Даниел Георгиев

Неприятните новини в лагера на "Черно море" продължават да валят една след друга. Днес стана ясно, че "моряците" най-вероятно няма да разчитат на основния си нападател Мирослав Манолов за предстоящото гостуване на "Монтана". Голмайсторът на "Морето" (б.а. - до момента Манолов има 6 отбелязани гола) има болки в коляното, което принуди лекарския щаб на "зелено-белите" да го освободи от тренировъчното занимание.
Освен него под въпрос са още Даниел Герогиев, Александър Александров, Станислав Стоянов и Никола Домакинов. Вчера варненци имаха 2 занимания, като едното бе на терена на "Спортен комплекс Черно море". Второто занимание бе двустранна игра, в която наставникът на тима Велизар Попов трябваше да види играчите на какво ниво от необходимото са.

Източник: ole-bg.com

Много ми е интересно сега кой ще сапочне титуляр... Без нападатели сме :evil: Просто не знам кой ще вкарва головете срещу Монтана, Заков може би ще започне, като титуляр, но не ми се мисли :shock: :?

MORSKI
Контакти:

Re: И Мирослав Манолов отпада за мача с "Монтана"

Мнениеот MORSKI » 02 дек 2009 19:37

То ние така или иначе тоя сезон сме го отписали- дали ще паднем или ще направим равен все тая...

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 02 дек 2009 22:00

Да си беше изкарал поне 5-я жълт картон, сега ще си виси с 4 жълти картона и може да изгори във всеки един мач

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 04 дек 2009 09:14

Отборът на “Черно море” е на път да остане без нападатели за последния мач от есенния полусезон с “Монтана”. Основното притеснение на наставника Велизар Попов е свързано със състоянието на голмайстора Мирослав Манолов. В сряда вечерта таранът мина образна диагностика, която показа напрежение в коляното, което преди няколко месеца бе оперирано. На юношата на ЦСКА бе предписана 48-часова пълна почивка и затова той пропусна вчерашните тренировки. Днес следобед Манолов ще опита да завърти няколко обиколки на стадиона и ако не почувства болки в събота ще се включи в заниманията на тима. В противен случай обаче, той ще пропусне гостуването на стадион “Огоста” в понеделник.
Така Велизар Попов може да остане в атака за гостуването на “Монтана” само със Здравко Лазаров и Герасим Заков. Двамата обаче определено разочароват откакто бяха привлечени на “Тича” и не са записали нито един гол със зелено-бялата фланелка.

Заради очертаващия се проблем в нападение Попов повика от юношите старша възраст на клуба талантливия Илиян Капитанов. Той вече тренира една седмица с мъжкия отбор преди гостуването на “Локомотив” (Мездра), но тогава не бе включен в групата за мача. 17-годишният футболист е абсолютен голмайстор в своята възраст, като почти не пропуска среща, в която да се разпише. Заедно с него в първата селекция бе повикан и връстникът му Иван Добрев, който пък се изявява като полузащитник.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 04 дек 2009 10:58

Не съм гледал мачове на дублиращия и юношите, но нали имаме некво младо момче - много перспективен център-нападател и голаджия? Ако е пич, Велизар ТРЯБВА да му даде шанс и да го остави да играе цели 90 минути. Нищо няма да загуби (и без това този сезон вече е полуотписан), но може да спечели ако момчето яхне късмета си и се понесе по гребена на вълната, но дори и да не блесне кой знае колко, това доверие и този даден шанс ще му дадат надежда и увереност да се бори повече за повишаване на уменията си и допълнителна амбиция да се старае за влизане в първия състав, а на Велизар може да му излезе име "Откривател на таланти" :D

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 04 дек 2009 19:15

От тоя Илиян Капитанов по-голям талант в юношите на Черно Море няма.Просто е машина за голове(за възтрастта си естествено,17г.).Това момче съм го гледал да разпорва прехвалената школа на Подуяне с 3:0 и никой от техните не можеше да го спре.Ами разбира се,че на него трябва да се даде шанс,не на Лазарката.Тошко Колев и Капитанов в атака и това е.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 05 дек 2009 15:11

Миро е по-добре. Много е вероятно да играе в Монтана.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 06 дек 2009 00:28

Аз пък си мисля, че не трябва да се рискува със здравето му в този последен есенен мач. Ако трябва да играе - по-добре да е за купата, че мача ще е далеч по-важен за нас.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 06 дек 2009 09:53

Страшно голяма глупост ще е Миро да играе в Монтана.Първо-не е възстановен и риск да получи много по-тежка контузия(от типа Гонзо както стана) е очевиден.Второ-има 4 жълти картона и като нищо може да получи 5-ти такъв.И двата варианта водят до това,че Миро няма да играе в мача на годината на 12 декември за Купата....Без глупости,през оназ разбота ни е вече А група и дали Монтана ще ни бие,все едно е,така или иначе медали няма да вземем,драхме Литекс,ЦСКА,Локо Сф....Купата е приоритета
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 06 дек 2009 13:14

Тя пък купата щото ни е сигурна, ЦСКА, Левски, Литекс, Локо Сф, Славия също продължиха и като добавим традиционно трудния през последните години за нас Миньор, не виждам защо трябва да отписваме А група, на пролет с добра селекция, може да успеем да стопим разликата до 3-тото или 4-тото място, което като нищо би ни класирало за ЕКТ също

Върни се в “Черно море”